Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
Az miért van hogy amikor gondol eggyet a gépem elkezd lassulni fagyogatni szerencsére még nem.Legutóljára olyat alkotott hogy kép totál megvan fagyva billentyüzeten Numlock se ki se be,de a zenét attól még vitte akadásmentesen. Üdv!
Reinstal XP
Ha már próbáltad akkor vírusírtó van rajta?Ha nincs akkor szerezz be valamit. Mi található a gépedben(típus)? Táp hány VA?
XP 2 hetes
Virusirto:nod32 Spyware:ad-aware Tápja csak a töltöje van mer laptop. Tipus:Acer aspire 3680 Lehet hogy a winfos csinálja mert telepítésnél 2-odjára sikerült csak felmennie. Üdv!
Én túlmelegedésre gyanakszom.
De akkor a zene hogy ment tovább?
Futtasd át ezeket a vírusírtókat.Innen le is tudod őket tölteniBővebben: Link
-a-squared Free 4.5.0.8 -Malwarebytes Anti-Malware 1.39 -SuperAntiSpyware 4.26.1006 Ha nem javul a helyzet akkor lehet memória a hibás. De először ezzel tesztelj.
Vírushajkurászás még ezena héten volt.
Memóriahiba nemhiszem hogy lenne mert 1 honapja memtest86 jonak látta. Üdv
Úgy gondoltam, hogy pl. a vinyó túlmelegedett, a memóriából futott tovább a zene a cache miatt, és közben a vinyó restrart-olt esetleg, és ilyenkor a Win megfagyott egyébként (a zene ment tovább a cache-ből).
8mb cache mennyi időre elég?
Mert vagy félórát szólt tovább a zene. A gép akkor totál fagyott volt a zenét leszámítva. Mostanába mindig irja a nod hogy virus a rendszerinditásná meg virus a memoriában. Ezek miatt lehet? Üdv
Hát ha azt írja, akkor eléggé valószínű.
2 hetes XP-re is ugyanúgy fel tud mászni bármilyen vírus, nem kell neki több hónapos "jelölt".
Átnézetem a kémprogramkeresővel hátha javul.
Köszi a választ, már erre aznap én is rájöttem, és az egyik gépre sikerült feltelepítenem. Amikor a programot telepíteni akartam akkor meg elkezdte hiányolni a GACit.
ne értsétek félre az Global Assembly Cache jelent. Miután ezt a GACit felraktam, akkor meg a telepítés ismeretlen hiba miatt megállt. Valószínű, hogy az a 300GB letöltött állomány, és 120GB program fekhette meg mind két gépet, úgy hogy lehet a frissen generált vindóz telepítőmmel, fogom újrarkni a gépeket. Gratulálok, hogy felvettek automatizálási-műszerésznek.
Sziasztok szörnyű dolog történt a mi házunktól elválasztó trafóház meg még el se tudom mondani olyan megrászkodtatásom van.. paneházban tűz ütött ki fél órán át lángokban ált az egész.. 8.9.kiéget teljesen és még a 10-is de m biztos.: egy fiatal életét vesztette a tűzben. Hiába küzdöttek az életéért a mentőautóban, megmenteni már nem tudták. Minden sérültet kihoztak az épületből, melynek a főbejárata még füstöl, de lángokat már sehol sem lehet látni. a 7en lányok éltek ismerösenk A nyolc sérült közül azokat, akiknek az állapota nem súlyos, még a helyszínen elláták, a három személyt, akiket újra kellett éleszteni, a miskolci kórház toxikólógiai osztályára szállítják
Hmamrosan rakom fel a képekt..
Húha, ez valóban eléggé szörnyű! :eek2:
Eléggé sajnálatos esemény az ilyen Kitartás!
Üdv. Ha jól látom a te gépedben egy Itel$Celeron M @ 1,6 Ghz -es CPU dolgozik, és szerintem a Nod32 azt jól leüli. a Ha van rá lehetőség a heurisztikát állítsd lejebb, vagy próbaképpen teljesne állítasd le , hogy kiderüljon az okozza e aproblémát.
Okozhatja még lassulást / fagyás a hibásan feltelepített frissítések, de akár illsztőprogram is. Továbbá a magas hőmérséklet okozta, R/W hibák miatti, megnövekedett Idézet: . „várakozás”
Én a 8-szám altt lakom és a 20-égett..szörnyű volt látni..Ja és panelprogram miatt eszigetelték és a niecel is égett úgy hogy az csak na..
TE jó istenem! Nagyon durva.
Nyugodj meg kitartás!
ja és a számlások alapján 15-db rendör 2-létrás tűzoltó mind a 2-hozta ki az embereket vga y5-db normál tűzoltó 1 émászos kocsi 2-tigáz. városörség is tucattal katasztrófavédelem...
Jóéjt. :kalap:
Megoldottam!
Sokkal gyorsabb lett.Kigyomláltam az autómatikus indítást meg a szolgáltatásokat és rögtön sokkal gyorsabb.Nodot is próbáltam de nem javult. Üdv
Te jóó isten .Hogy mostanában mik nem történnek.
Hali!
Miskolc Avas? Ez sajnálatos! :no: A fotókon néztem is hogy miért olyan furcsa a fal, aztán rájöttem hogy leégett a nikecel. A tűzről itt egy cikk akit érdekel. Bővebben: Link
ÜDv, jóreggelt mindnkinek!
Amikor feltelepítetted a driveket akkor betartottad a telepítési sorrendet? Mert ha nem, nemkizárt, hogy valami rosszul mehetett fel. Amit norberto javasolt (#493999) az is okozhatja a lassulást. Ezt a mellékelt programmal tudod is ellenőrizni. Sőőt kifejezetten ajánlom neked a HDsenitel nevű programot, amivel bele tudsz pillantani a S.M.A.R.T -jába a merevlemezednek, és megtudod nézni milyen események történtek az első üzembe hejezés óta.
A drávereknél csak a hanggal volt a probléma.Elöször összeomlaszotta a vinfost másodjára nagynehezen ment.
A HDsentinel fentvan ezt mutatja:
A SMART teszt szerint tökéletes a kondicó. Milyen drivereket használsz?
Kaptad a a lptopodhoz, vagy úgy kellett letöltened? Kaptál hozá Support lemezt? Abban le van irva a telepítési sorrend.
Nem kaptam hozzá csak töltőt mert külföldről jött mindent nekem kelett letöltenem hozzá.Az lehet a baj hogy karcos a vinfos cd?
Nekem mindég galibát okozott ha karcos volt a vonfos.Bár az sem mind1,hogy mennyire karcos.
Ám én a helyedben még megpróbálnám azt is,hogy letölteném a legfrissebb drivereket a géphez.(alaplap,hangkártya,videókártya)Egy próbát szerintem ez is megér. _ampervadasz_ köszi
Szívesen :kalap:
Általban a meghajtó függévnye, hogy mennyire érzékeny, iletve az irás minősége milyen, illetve tört vindóztól, hogy hányadik reprodukciója.
Ezért használtam én eredeti másolatot, és azt "törtem meg"- és írtam ki elkerüve a fertőzőttséget, és a hibákat. ui.: neked ez akkor fontos lessz: Acer aspire 3680 Driver Pack a fájl mérete 380MiB! |
Bejelentkezés
Hirdetés |