Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
Szia!
Próbáltam úgy is, a honlapodon olvastam róla leírást. A gond csak az vele, hogyha a polygont beállítom pl 24-esre, akkor a szövegnél is 24-es lesz. Tehát 24 mil távolban nem lesz telifólia. Próbáltam ezt módosítani, h csak arra ne vonatkozzon, de sajnos nem sikerült. Ha le is vettem nullára, akkor se ölelte körül szépen. Úgyhogy szerintem felejtős lesz a dologból, majd talán máskor... Köszönöm a segítségeket!
Írtam erről a weboldalamon? Én nem emlékszem rá!
De miért adod fel? Épp most írtam hogy a szövegnek a 42-es rétegen kell lennie és akkor jó lesz. (Ha a szöveg vektoros.)
Sziasztok !
Egy sch -bol at lehet-e valahogy masolni egy masikba annak egy reszletet ? (light verzio)
Persze, de ez már lerágott csont... de azért leírom. Bár nekem 5.0 van, abban Group-pal kijelölöd a másolni kívánt részt, majd Cut-ra kattintasz, jobb egér a schematic-ra ott a menüből Cut group opciót választod. Megnyitod a másik schematic-ot majd megnyomod a Paste-et
Arról, hogy hogyan kell GND területet létrehozni, meg hogy ebből területet kivágni.
Csatolom a három képet. A 0-án, ott levettem 0-ra az Isolate-t.
Csak nem úgy akar működni, ahogy szeretném... A nullás nem lenne jó, mert van más terület is, ahol jó lenne, ha nem nulla lenne. Meg így elég vacakul néz ki...
Ja értelek. Én közelebbről nem néztem meg csak kipróbáltam a dolgot.
Semmi gond, lehet, hogy kicsit furán fogalmaztam meg a kérdésem.
Koszi !
4.16 light verzional igy sikerult: Group-pal kijelol egy reszletet, Cut, Go, majd megnyitani a masik schematicot es Paste. Hogy ez most mennyi rajzolastol megmentett
Helló Mindenkinek.
Kétoldalas nyákra a felső oldalra szöveget szeretnék írni. Úgy gondoltam, hogy szita helyett rézből. A 'TEXT' -el megcsináltam, de a DRC kifogásolja, hogy nem vektoros a betű. Hogyan tudok vektoros betűket készíteni? Köszönettel
Üdv.!
Change -> Font ->Vector Vagy pedig a szöveg írásakor a konzol feletti részen átállítod (a "Font"-nál).
Helló Attila86
Köszönöm, kipróbálom. Kösz, hogy a meccs alatt is válaszoltál.
Szia
Mért gond az, hogy nem vektoros a betű? Nálam eddig nem okozott problémát, figyelmen kívül hagytam ezt a figyelmeztetést, nekem a vektoros karakterek annyira nem jönnek be. Bari
A képen látható forgatókaros potmétereket melyik lib-ben találom meg?Vagy ezeket Attila saját kezűleg rajzolta?Bővebben: KÉP
Ez itt a tegnapi TV műsor. Nézd meg rajta este 8 órától a TV2 műsorát.
Engem nem érdekel a sport, a foci meg pláne nem.
Van egy parazita rajzolatom a brd-n.
A dimensions rétegre került valami alkatrész által régebben... Most meg nem tudom törölni sehogy se. Hogy tudnám eltüntetni? (az a karika a felesleges, ami a panelon kívül van) Eagle 4.11
Parancsolj.
(Egyébként nem alkatrész volt, hanem furat hely-jelölő.)
Honnan lehet letölteni azt a típusú eagle-t amiről az 5. oldalon is szó van hogy háromdés?és esetleg hol lehet ahoz vagy a 4.16 light-hoz magyar leirast szerezni?Help me please.
Sajnos azt írja ki, hogy szükségem van újjabb Eagle progira.
Ismét egy érdekes kérdésem volna a profibbakhoz!
Van-e olyan funkció a programban (5.6), hogy megadom az összes huzal szélességét (vagyis vastagságát) , hogy pl.:0,4mm legyen, vagy egyesével kell átállítanom őket a panelrajzon (Board)?
Jelöld ki a "Group"-al az egész nyákot, majd "Change/Width" és kattints rá a kijelölt területre.
Köszi, de ahogy elnézem ez is kézi lesz egyesével, mert az összeset nem állítja át, csak egyesével amire kattintok, de pár másodperccel gyorsabb így.
Köszönöm!
De igen, az összeset átállítja! Csak amikor a Change/Width-re kattintottál akkor utána a kijelölt terület felett az egér JOBB gombjával kell kattintani. Legalábbis a 4.15-ben így kell. az 5-ös verzióban azt hiszem közben le kell nyomni a ctrl-t vagy valami ilyesmi.
Csak azt írja alul, hogy: Left-click on object to change Width.
Ok közben átalakult az összes csak 0.6-ról 0.4-re nehéz észrevenni, hogy vékonyabb! Ahogy néztem az isolate 0-án volt, átállítom azt is 0.3-ra legalább.
Hello!
Van egy ULP is ilyen célra: Bővebben: Link Itt a net neve szerint lehet vastagságot állítani.
Bocs, a verziószámot nem néztem.
Íme.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |