Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   30 / 199
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Aug 21, 2009 /

Szaszok, Üdv mindenkinek. Láom megy a szervezkedés.

Csak szólok hogy, holnap reggel 7óra 29 percre érkezem a Keleti Pályaudvarra. Az iránykordinátáimat fényképen mellékeltem. uncsiból mecsináltam
(#) rockersrac válasza Imi65 hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Meg időközben rájöttem,hogy lusta is vagyok hordozható állapotba hozni,szóval marad itthon a cuccos!
(#) rockersrac válasza Frankye hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Meg az én pocakomba is fér kaja bőőőven! (több ismerősömtől megkaptam már azt hogy bélpoklos vagyok,meg hasonlók! :hide: ) szóval belém is fér palacsinta(is) bőven!
(#) Norberto hozzászólása Aug 21, 2009 /

Emberek!

A helyzet az, hogy ma Topival bevásároltunk kőkeményen, de pár dolgot még kitalációs célokból, illetve egyéb okokból nem vásároltunk meg...

A következő dolgok közül ki mit tud hozni pl. otthonról?

- tűzifa
- balta (tűzifa-hasogatáshoz)
- bármiféle töltelék a palacsintához (én pl. 1-2 féle lekvárt tudok vinni majd)
- jöhetne esetleg majd párféle savanyúság is
- illetve focilabdát tud-e hozni valaki?
(#) Norberto válasza Frankye hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Talán Topi nevében is beszélhetek, szerintem egyikőnk sem nagy kávéfogyasztó, ebből fakadóan, illetve mert eddig fel sem merült, még csak nem is gondoltunk rá

De végülis lehetséges lesz majd talán esetleg, kérdés, hogy igazi kávéra gondolunk, amihez kávéfőző is szükséges lesz, vagy ilyen por állagú, melegvízzel felönthető gyors-kávéra, pl. 3in1?
(#) _ampervadasz_ válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

A HMLI -d hozom! Nem felejtettem el!
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Norbi van már friss listád arról kik lesznek ott?
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Nick-név szerinti listát sajnos nem tudok adni, számokat viszont tudok:

- biztos: 43
- valószínű: 11
- talán: 4
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Köszi, ezt Topi már közölte. :yes:
(#) Gafly válasza Norberto hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Tűzifa biztosan valamennyi (indulásnak legalábbis elég, de egész napra biztosan nem (bár fordulhatok többször is)) megy tőlem.
Balta is (kérem vissza!!!).
Fűszert és valamennyi ezt/azt én is viszek (önkéntes adomány, ha már egyszer nem főzhetek, legalább ennyi legyen).
Autót sikerült életre lehelni, most pakolok éppen. Elosztó és hasonlók kellenek?
(#) vtsoftware hozzászólása Aug 21, 2009 /

Sziasztok

Én sajna nem tudok ott lenni, de ha lehet egy csoportképet alatta a nevekkel - akár nicknévvel - lehetne majd kérni?

Olyan kiváncsi vagyok rátok...
(#) zoz11 válasza vtsoftware hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Az nem is rossz ötlet, díjaznám ezt én is
(#) Norberto válasza Gafly hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Hoppá, jó, hogy eszembe juttattad, még Topival beszéltük is ma, hogy néhány elosztó biztosan nem fog kellemetlenséget okozni a helyszínen, szóval jöhet még pár

hálózati elosztó

is. Tehát, aki autóval jön, és esetleg van otthon 1-2 ideiglenesen nélkülözhető példánya a holnapi napra, annak örülni tudnánk, ha elhozná.
(#) potyo válasza Norberto hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Nekem van egy szép nagy példányom, úgy 10 lyuk van rajta, akkor azt beteszem a csomagtartóba. Úgytudom van lekvár is, akkor azt is viszek. Tüzifát esetleg akkor, ha zolee1209-től tudunk vinni, mert azért elég érdekesen néznének ránk a határőrök.
(#) Norberto válasza potyo hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Rendben, köszi.
(#) MolnarG hozzászólása Aug 21, 2009 /

Házi lekvárt viszek én is (eper). Ha a 136E-vel jövök és a Fiatalság utcába szállok le, merre induljak, hogy jó helyen menjek be? Melyik utca felől van a jó bejárat?
(#) Norberto válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Itt egy LINK egy térképről. Kb. a középpontnál van a Fiatalság utca, ha leszállsz, akkor a Margó Tivadar utca felé kell elindulnod, és egyszercsak a Bókay autós bejáratánál találod magadat.
(#) zoz11 válasza Norberto hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Az melyik utca?, mert nézegetem a térképet hogy merre lenen érdemesebb mennem, de még azt se tudom melyik utcába kell bemenni.
(#) rockersrac hozzászólása Aug 21, 2009 /

10-es elosztót én is tudok hozni,meg lehet hogy másikat is! De a 10-es elosztó az tuti hogy jön velem,és emellé a ,, kicsike" védve is van túlfesz,túláram,és villámcsapás ellen is! (bár nem hiszem hogy itt villámcsapás lenne,de ki tudja! Ha valamit még esetleg tudok hozni,majd jelzem!
(#) MolnarG válasza Norberto hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Nekem még mindig nem egyértelmű... 1. vagy 2. ? Amit bekarikáztam az lenne a parkoló?

hsh.jpg

(#) webinas hozzászólása Aug 21, 2009 /

Lehet tudni, hogy kb. hol leszünk a Bókay kertben?
Már csak azért, hogy melyik bejárathoz menjek.
Nem erősségem a gyaloglás.
(#) Szetya válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

A P? jelű amit bekarikáztál az egy őrzött parkoló (nem tudom kiknek van fenntartva).
A 2-es szám alatt egy picivel van egy nagy placc az már a Bókay kert területe, szerintem ott lehet parkolni (a Globe feliratnál egy színpad, az "alatt").
A P1-nél ne parkolj, ott egy villanyoszlop van.
Azt viszont én is kérdezném, hogy arról a bejáratról van szó?
(#) Szetya hozzászólása Aug 21, 2009 /

Akkor ez is megvolt, reméljük holnap nem lesz hasonló eset.
(#) rockersrac válasza Szetya hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Dehogy lesz ilyen holnap! NEM engedjük hogy bármi megzavarjon minket! :hide:
(#) zolee1209 válasza Norberto hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Kézilabdát tudok vinni, ha tartotok rá igényt. Egy félig meddig használható baltát is vihetek, bár ha azzal meglátnak potyo-ék, akkor hangos gázadással jelzik felém, hogy "nem nyert".
(#) Norberto válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Persze, tartunk rá igényt. Én meg vinni tudnék kosárlabdát, de nincs az a hegyes fajta pumpám itthon. Ha hoz valaki ilyen hegyes pumpát, akkor fel lehet fújni és kosarazgatni kicsit a kosárpályán...

---

De focilabdára is igényt tartunk továbbra is, ha tud valaki, hozhat
(#) _ampervadasz_ válasza Norberto hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Hozok pumpát! ...de fel ne menjen benned!
(#) Mzolee hozzászólása Aug 21, 2009 /

Én nem tudok menni sajna.
De lehetek a meteorológusotok holnapra.
Ne legyen igazam de úgynézki esni fog.
Ha meg tudom mondani pár órával előtte hogy kb. mikor éri el pestet akkor szóljak itt?
(#) Stadi válasza Norberto hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Én ma vágtam össze a fát, amit említettem. Egy nagyobb kosárnyi lett. A tűzgyújtást hagyományos módon, papírral gondoltátok intézni, vagy van (lesz) valami égést segítő anyag, pl. olaj? Mert előbbi esetben újságpapír sem ártana. Nálam lesz némi kartondoboz maradék.

Baltát/fejszét, esetleg elektromos láncfűrészt tudok vinni. Sőt, ezek használatát is vállalom.

Viszek még 2 db. 40m-es hosszabbítót meg több elosztót is.

Engem is érdekelne a bejárat, a parkoló és a lefoglalt helyünk elhelyezkedése térképen. Régebben volt egy térkép, ahol be volt színezve a park és az azon belüli hely, de most nem találom.

Szetya felvetésére reagálva, esetleg lehetne egy telefonszám (valakié), amit végszükség esetén hívni lehet, ha vki pl. nem talál oda, lerobbant az autó, busz, vonat, akármi, mert gondolom leszünk páran autósok, akik szívesen segítenénk.
(#) Koskovics Gábor hozzászólása Aug 21, 2009 /

A HE találkozó helye a Bókay kert. eddig ok, de a kertnek 5 bejárata van és jó mesze egymástól (térképről nézve).
Szoval valaki tudja e hogy pontosan hol találkozunk?

Gábor
Következő: »»   30 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem