Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Szaszok, Üdv mindenkinek. Láom megy a szervezkedés.
Csak szólok hogy, holnap reggel 7óra 29 percre érkezem a Keleti Pályaudvarra. Az iránykordinátáimat fényképen mellékeltem. uncsiból mecsináltam
Meg időközben rájöttem,hogy lusta is vagyok hordozható állapotba hozni,szóval marad itthon a cuccos!
Meg az én pocakomba is fér kaja bőőőven! (több ismerősömtől megkaptam már azt hogy bélpoklos vagyok,meg hasonlók! :hide: ) szóval belém is fér palacsinta(is) bőven!
Emberek!
A helyzet az, hogy ma Topival bevásároltunk kőkeményen, de pár dolgot még kitalációs célokból, illetve egyéb okokból nem vásároltunk meg... A következő dolgok közül ki mit tud hozni pl. otthonról? - tűzifa - balta (tűzifa-hasogatáshoz) - bármiféle töltelék a palacsintához (én pl. 1-2 féle lekvárt tudok vinni majd) - jöhetne esetleg majd párféle savanyúság is - illetve focilabdát tud-e hozni valaki?
Talán Topi nevében is beszélhetek, szerintem egyikőnk sem nagy kávéfogyasztó, ebből fakadóan, illetve mert eddig fel sem merült, még csak nem is gondoltunk rá
De végülis lehetséges lesz majd talán esetleg, kérdés, hogy igazi kávéra gondolunk, amihez kávéfőző is szükséges lesz, vagy ilyen por állagú, melegvízzel felönthető gyors-kávéra, pl. 3in1?
A HMLI -d hozom! Nem felejtettem el!
Norbi van már friss listád arról kik lesznek ott?
Nick-név szerinti listát sajnos nem tudok adni, számokat viszont tudok:
- biztos: 43 - valószínű: 11 - talán: 4
Tűzifa biztosan valamennyi (indulásnak legalábbis elég, de egész napra biztosan nem (bár fordulhatok többször is)) megy tőlem.
Balta is (kérem vissza!!!). Fűszert és valamennyi ezt/azt én is viszek (önkéntes adomány, ha már egyszer nem főzhetek, legalább ennyi legyen). Autót sikerült életre lehelni, most pakolok éppen. Elosztó és hasonlók kellenek?
Sziasztok
Én sajna nem tudok ott lenni, de ha lehet egy csoportképet alatta a nevekkel - akár nicknévvel - lehetne majd kérni? Olyan kiváncsi vagyok rátok...
Az nem is rossz ötlet, díjaznám ezt én is
Hoppá, jó, hogy eszembe juttattad, még Topival beszéltük is ma, hogy néhány elosztó biztosan nem fog kellemetlenséget okozni a helyszínen, szóval jöhet még pár
hálózati elosztó is. Tehát, aki autóval jön, és esetleg van otthon 1-2 ideiglenesen nélkülözhető példánya a holnapi napra, annak örülni tudnánk, ha elhozná.
Nekem van egy szép nagy példányom, úgy 10 lyuk van rajta, akkor azt beteszem a csomagtartóba. Úgytudom van lekvár is, akkor azt is viszek. Tüzifát esetleg akkor, ha zolee1209-től tudunk vinni, mert azért elég érdekesen néznének ránk a határőrök.
Házi lekvárt viszek én is (eper). Ha a 136E-vel jövök és a Fiatalság utcába szállok le, merre induljak, hogy jó helyen menjek be? Melyik utca felől van a jó bejárat?
Itt egy LINK egy térképről. Kb. a középpontnál van a Fiatalság utca, ha leszállsz, akkor a Margó Tivadar utca felé kell elindulnod, és egyszercsak a Bókay autós bejáratánál találod magadat.
Az melyik utca?, mert nézegetem a térképet hogy merre lenen érdemesebb mennem, de még azt se tudom melyik utcába kell bemenni.
10-es elosztót én is tudok hozni,meg lehet hogy másikat is! De a 10-es elosztó az tuti hogy jön velem,és emellé a ,, kicsike" védve is van túlfesz,túláram,és villámcsapás ellen is! (bár nem hiszem hogy itt villámcsapás lenne,de ki tudja! Ha valamit még esetleg tudok hozni,majd jelzem!
Nekem még mindig nem egyértelmű... 1. vagy 2. ? Amit bekarikáztam az lenne a parkoló?
Lehet tudni, hogy kb. hol leszünk a Bókay kertben?
Már csak azért, hogy melyik bejárathoz menjek. Nem erősségem a gyaloglás.
A P? jelű amit bekarikáztál az egy őrzött parkoló (nem tudom kiknek van fenntartva).
A 2-es szám alatt egy picivel van egy nagy placc az már a Bókay kert területe, szerintem ott lehet parkolni (a Globe feliratnál egy színpad, az "alatt"). A P1-nél ne parkolj, ott egy villanyoszlop van. Azt viszont én is kérdezném, hogy arról a bejáratról van szó?
Akkor ez is megvolt, reméljük holnap nem lesz hasonló eset.
Dehogy lesz ilyen holnap! NEM engedjük hogy bármi megzavarjon minket! :hide:
Kézilabdát tudok vinni, ha tartotok rá igényt. Egy félig meddig használható baltát is vihetek, bár ha azzal meglátnak potyo-ék, akkor hangos gázadással jelzik felém, hogy "nem nyert".
Persze, tartunk rá igényt. Én meg vinni tudnék kosárlabdát, de nincs az a hegyes fajta pumpám itthon. Ha hoz valaki ilyen hegyes pumpát, akkor fel lehet fújni és kosarazgatni kicsit a kosárpályán...
--- De focilabdára is igényt tartunk továbbra is, ha tud valaki, hozhat
Hozok pumpát! ...de fel ne menjen benned!
Én nem tudok menni sajna.
De lehetek a meteorológusotok holnapra. Ne legyen igazam de úgynézki esni fog. Ha meg tudom mondani pár órával előtte hogy kb. mikor éri el pestet akkor szóljak itt?
Én ma vágtam össze a fát, amit említettem. Egy nagyobb kosárnyi lett. A tűzgyújtást hagyományos módon, papírral gondoltátok intézni, vagy van (lesz) valami égést segítő anyag, pl. olaj? Mert előbbi esetben újságpapír sem ártana. Nálam lesz némi kartondoboz maradék.
Baltát/fejszét, esetleg elektromos láncfűrészt tudok vinni. Sőt, ezek használatát is vállalom. Viszek még 2 db. 40m-es hosszabbítót meg több elosztót is. Engem is érdekelne a bejárat, a parkoló és a lefoglalt helyünk elhelyezkedése térképen. Régebben volt egy térkép, ahol be volt színezve a park és az azon belüli hely, de most nem találom. Szetya felvetésére reagálva, esetleg lehetne egy telefonszám (valakié), amit végszükség esetén hívni lehet, ha vki pl. nem talál oda, lerobbant az autó, busz, vonat, akármi, mert gondolom leszünk páran autósok, akik szívesen segítenénk.
A HE találkozó helye a Bókay kert. eddig ok, de a kertnek 5 bejárata van és jó mesze egymástól (térképről nézve).
Szoval valaki tudja e hogy pontosan hol találkozunk? Gábor |
Bejelentkezés
Hirdetés |