Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   32 / 199
(#) Topi hozzászólása Aug 21, 2009 /

Srácok!

SOS! Kaptunk egy felajánlást. Csepelről aki jön!
Egyik hobbis kollégától kaptunk egy felajánlást, a legjobb palacsinta, legjobb "focista", stb. "Vagy amire akarjuk" céllal, egy profi kivitelű 1Unit magas tovább kidolgozható, mechanikus műhelyben készült Rack-re.
Kép mellékelve!

Sajnos Hámori Róbert, aki felajánlotta a remekművet, nem tud jönni a találkozóra, és sajnos lehetősége sincs felhozni sem, ezért lenne fontos, hogy aki mobilis és Csepel környékéről jön, feltétlen szóljon Norbertónak szombaton, és megadjuk az itinereket + telefonszám, stb!

Mi (Norberto meg én) sajnos nem tudunk érte elmenni, nem lesz rá időnk.

Kép mellékelve.

1u_rack.jpg

(#) Szetya válasza sprofan hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Vigyázz az útvonalterv mindig az aktuális időponthoz igazítja a járatokat, állítsd be az időt 2009 Aug. 22. 7.30-ra.
Lassan már éjszakait fog ajánlani.
(#) Szebence válasza Topi hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Nagyon kedves a felajánlótól és mindneki nevében köszönjük nagylelkűségét!

Mikor dől el, hogy melyik kategóriának lesz a fődíja?
Én szerintem mára megyek, holnap korán kelek és akkor holnap találkozunk a részvevőkkel! Már nagyon várom!
Már csak 8 óra + 5 mire odaérek, odaérünk Sprofannal.

Üdv mindnekinek!
(#) sprofan válasza Szetya hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Most átálítottam erre: Indulási idő: 2009/08/22 12:56 De még mindíg ezt írja ki.
(#) Szetya válasza Topi hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Az "utolsó percekben" ki fogja a visszaszámlálót frissíteni? Vagy vasárnap nagy fáradtan korán reggel még mindig ez les: HE talákozó 1 óra! (?)
(#) Topi válasza Szetya hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Magától számlál vissza, nem kell váltani
(#) Norberto válasza sprofan hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Én a következőt választanám (mivel nagyrészt metróról lehetne szó, ami elég jó járatsűrűségű):

- Stadionoktól 2-es metró Deák Ferenc térig

- Deáktól Kőbánya-Kispest végállomásig a 3-as metróval

- onnan pedig 136E jelzésű busz
(#) Szetya válasza sprofan hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Nem tudom mi volt az első beállítás időpontja de szerintem jobb mint az utóbbi. Én ezt ajánlom, de ízlések és pofonok... (BKV-nál az utóbbi na de nem politizálunk)
(#) Szetya hozzászólása Aug 21, 2009 /

...no Uraim én is elteszem magam holnapra mert még a végén elalszom és hogy jutok el?!
(#) sprofan válasza Norberto hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Oké, akkor szerintem inkább így megyünk.
(#) Stadi válasza sprofan hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Szerintem a vili->metró->busz útvonalnál, amit először ajánlott, nincs egyszerűbb. Tekintettel, hogy két járművel is a végállomásig mész (bár a 136E körjárat), és a Népligetet is fel lehet ismerni, pláne, ha az elő kocsiba szállsz, feltűnő lesz balra a buszpályaudvar üvegpalotája és jobbra a Fradi pálya lámpaoszlopai. Csak ne keverd össze az MTK pályával, mert az szintén jobbra lesz, de kicsit előbb, a Salgótarjáni útnál.

Norberto válaszával annyiból nem értek egyet, hogy az 1-es vili is elég sűrű követéssel megy, másrészt szvsz simán lehagyja a metró+metrót a Népligetig.
(#) Norberto válasza Stadi hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Idézet:
„az 1-es vili is elég sűrű követéssel megy”

Ez csak a Jóisten hangulatától függ, az a baj

Én csak 5 évig jártam minden nap a középiskolámba vele, és nincsenek ilyen jó tapasztalataim
(#) Stadi válasza Norberto hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Nos, az 1-es vonala tapasztalatom szerint eléggé érzékeny a balesetekre, tehát ha akadály van a pályán, netán áramszünet, akkor valóban lehet keresni alternatív megoldást. Én munkába jártam vele rövid ideig. Ha nagy volt a tömeg a megállóban és/vagy 5 percig nem jött, akkor B terv indult. Úgyhogy ha nem jön, még mindig le lehet battyogni a föld alá a Stadionoknál.
(#) Norberto válasza Stadi hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Ez így igaz, akkor legyen a B terv az, amit javasoltam.
(#) sprofan válasza Norberto hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Akkor az lesz a B
(#) rockersrac válasza Stadi hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Erre nem esküdnék meg! Vegyük alapul,hogy a villamos ritkábban is jár,mint a metró,aztán folytassuk ott hogy gyorsabban is közlekedik a metró mint a villamos(villamos MAXIMUM 50lm/h-val mehet,a piros metró meg megy 70km/h-val,a kék metró meg 80km/órával),sűrűbben is jár jóval + a villamosnak meg kell várogatni az útját keresztező forgalom elhaladtát,a metrónak viszont mivel alagútban közlekedik,így nem keresztezi semmi az útját! Szóval szerintem a metró a leggyorsabb utazási mód!NEM kötöszködni akarok,csak azt mondtam el amit én tapasztalok! :hide:
(#) zolee1209 hozzászólása Aug 21, 2009 /

Lassacskán én is megyek aludni,mert nem udok 5:45-kor kelni... Már így sem biztos! :emptybottle: :fogmosas:
(#) Norberto válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Tetszik-nem tetszik, 6-kor telefoncsörgésre fogsz ébredni (csak le ne némítsd!)
(#) Stadi válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Vedd figyelembe, hogy a metró utascserével tölt el sok időt, márpedig 10 megállót kell menni összesen, míg vilivel 5-öt, ráadásul jóval rövidebb útszakaszon. A lámpák itt nem jelentenek akkora gondot, mint pl. az 50-esnél, ahol sok helyen a megálló előtt is és utána is van lámpa... Éljenek a közlekedési mérnökök! De egyszer esküszöm, lemérem a különbséget.
(#) rockersrac válasza Stadi hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Állomáson tartózkodási idő 20-25mp átlagosan,de max fél perc![OFF] jó pár alkalommal lemértem már,és amúgy is a 3-as metró 95%-ban automatizáltan közlekedik! a vezető az csak arra van,hogy ajtót nyisson,csukjon,meg indítsa a szerelvényt! a többi az automatice!
(#) Stadi válasza Norberto hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Mennyiért lehet ébresztést kérni?
(#) zolee1209 válasza Norberto hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Honnan tudod a számom?! :hide: Már sehol nem vagyok biztonságban...
Csak viccelek! :beka3:
(#) MaSTeRFoXX hozzászólása Aug 22, 2009 /

Vannak fincsi dolgok a bkv útvonaltervezőben Kőbánya-kispesti vasútállomásról kellene elgyalogolnom a 136-os megállóba, erre felajánlja hogy menjek egy utcával az ellenkező irányba és várjak 15 percet hogy várjak egy buszra, amivel kb 100m-t menve letesz a 136-os megállójában
Na mindegy, jó éjt mindenkinek mostmár :sniffles:
(#) Stadi válasza Topi hozzászólására (») Aug 22, 2009 /

Legrosszabb esetben valaki elugrik érte a taliról (akár én is). Nincs olyan messze.
(#) rockersrac hozzászólása Aug 22, 2009 /

No bye all! Holnap találkozunk!
(#) Norberto válasza Stadi hozzászólására (») Aug 22, 2009 /

Esetleg, ha befér hozzád és elöl van, hozhatod a kommersz TCP jelzésű Weller pákádat is, akkor én azt nem viszem (mivel nem igazán találom hirtelen ).
(#) Stadi válasza Norberto hozzászólására (») Aug 22, 2009 /

Igazából Puskás gyártmány, de Weller TCP klón. Már a kocsiban van pár órája. Lehet, hogy abban a pákában még Puskás fűtőbetét van, nem tudom pontosan, mert van még másik 2 itthon, amiből 1 van most kéznél, és az már Weller betétes. Különben ugyanolyan a Puskás betét is, max. gyengébb minőségű. Vihetek rossz betétet és mágneskapcsolót is, hátha vki még nem látott szétszedett TCP-t.
(#) zenetom válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 22, 2009 /

Bibíí én 5-kor kelek :beka3:
(#) Norberto válasza Stadi hozzászólására (») Aug 22, 2009 /

Hozhatsz olyanokat is, igen :yes:
(#) Stadi válasza Norberto hozzászólására (») Aug 22, 2009 /

OK, de most már aludjunk, mert hosszú lesz a mai 10 órás műszak.
Következő: »»   32 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem