Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   38 / 199
(#) mechanikus válasza Frankye hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Nagyon szívesen, ígérem, legközelebb én is ott leszek, és akkor viszek néhány dobozt. Előtte megvitathatjuk, a fórumon, milyen dobozra lenne a legnagyobb igény, és akkor gyártok néhányat. Gratulálok a szervezőknek a kiváló munkájukért, valamint a szervezésért, hogy a doboz eljutott a találkozóra!
Köszönöm!
(#) deguss válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Hát ezt tényleg kár lett volna a videótárba feltenni, jó ez így is, akit érdekel, az megnézheti. A lényeget úgyis látni a képeken.

Egy kis komolyság azért elvárható!
A kiforrasztott alkatrészek nagy része úgysem használható már, ki venne sérült elkót vagy megégett sorkapcsot. A hestore-ban csak új alkatrészeket lehet venni!
Ezt a lim-lomot eltettük a jövő évi találkozóra, ahol a beültetőversenyhez használjuk fel!
(#) potyo válasza deguss hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Idézet:
„Ezt a lim-lomot eltettük a jövő évi találkozóra, ahol a beültetőversenyhez használjuk fel!”

Javaslatom a beültetőversenyre: bográcsfőzés után BGA tok beforrasztás parázson
(#) szamóca hozzászólása Aug 23, 2009 /

16 fórumtárs még mindig nincs beazonosítva a csoportképen, + a két hölgy. Jó lenne ha teljes volna a név-arc beazonosítás. :yes:
(#) sprofan válasza CIROKL hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Ja, ezt már nézegettem, de azért élőben egy szép darab mégis más, meg azért nem szeretek én ilyen hjlyekre járni Kivétel természetesen az itteni találkozó mert ez nagyon jó volt, sajnos nem tudtam megkóstolni köbzoli alkotását.
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Mellettem a drágám áll, Eszter. Mostmár, hogy így tiszteletbeli HE-sá lett avatva, majd neki is oda kell adnom a pákám??
(#) CIROKL válasza sprofan hozzászólására (») Aug 23, 2009 / 1

Idézet:
„Kivétel természetesen az itteni találkozó mert ez nagyon jó volt,”
Hátt ott is mi voltunk , akkor miért ne jöttél volna el ? Hisz azt is a HE fórum szervezte !
Idézet:
„de azért élőben egy szép darab mégis más”
Akkor gyere el hozzám és talán láthatsz élőben is egy - két vasdobozt tudod olyanokat amin csövek álnak csak úgy ki a tetején !/ CSAK 15 kilométere vagy hozzám !
(#) pici válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Jah hogy a palacsinta ott volt nálatok?!
(#) sprofan válasza CIROKL hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Jó, most nem kell itt ez, nem mentem el. Egyébként tudom mi az a csöves erősítő, tök véletlenül nekem is van kettő.
(#) CIROKL válasza sprofan hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Bocs ! Eggyáltalán nem volt semmi gonosz gondolatom !
(#) MolnarG válasza vicsys hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Már a képen odaírtam csak még ide azt nem tettem fel. Most az van fölé írva:
Idézet:
„Vicsys barátnője”
, átírjam
Idézet:
„Eszterre”
? (vagy
Idézet:
„Esztisys”
-re esetleg
Idézet:
„Sztisys”
)
üdv!
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

A kedvesed Eszter, lenyúlja tőled a kék LCD-et egyszer,
ha lesz olyanod tedd el, mert ha Ő a pákádra hesszel, utána a karjaiba veszt el.
(#) MolnarG hozzászólása Aug 23, 2009 /

Én vagyok balfék vagy valami gubanc van a rendszerbe? A képfeltöltésnél a csak a *.zip-et kellett feltenni? Csak mert az én mappámba szerepel egy kép amit én fel se tettem, meg a *.zip fájl.
(#) vicsys válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Úgy kell bezippelni, hogy a zippen belül csak a képek legyenek, mappa ne!
(#) MolnarG válasza vicsys hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Nincs mappa... csak a képek. Az esetleg okozhatott problémát, hogy a nickem a zip neve?
(#) vicsys válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Nem, nekem is az. Az lesz a feltöltött neve. Az is lehet, hogy a fájlnévben több pont karakter is van, nem csak kiterjesztés előtt.
(#) interferi válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

De a zip ben ott vannak a képek.
(#) mizsei.robi válasza vicsys hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Szerintem is az a baj mert a képek neve: e.h.e.txxx.jpg
(#) kocsgab002 válasza szamóca hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Idézet:
„16 fórumtárs még mindig nincs beazonosítva a csoportképen, + a két hölgy. Jó lenne ha teljes volna a név-arc beazonosítás.”

A másik hölgy az én párom, Adrienn .
(#) szamóca válasza kocsgab002 hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Rendben, Gergő majd feliratoz.
Imi65 mellett balról a "tanár úr"-nak mi a nick-je? Tudja valaki?
(#) MolnarG válasza szamóca hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Feliratozok, feliratozok... csak nincs több jelentkező...
A képekkel kapcsolatba bátorkodom megdobni Topit egy privát üzivel.
(#) Hp41C válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Sziasztok!

Norberto és BékaBácsi között vagyok látható...
Jó volt a találkozó, több asztal és szék/pad kellene a következőre. Biztos többen is szeretnének majd vinni kütyüket....

Sziasztok...
(#) tillitomi válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Üdv!
Nagyon jó volt a találkozó, köszönök mindent.
Köszönöm Interferinek a műnyomót és a plusz ajándék spektrum analizátor nyákrajzot, műnyomón.

Amúgy én a képen Interferi mellett jobb oldalt vagyok megszemlélhető.
(#) titi válasza potyo hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Idézet:
„...BGA tok beforrasztás...”

Erről jut eszembe, a találkozón szóba került a BGA-javító gép. Nos ma megnéztem, tanulmányoztam egy kicsit, majd ha több időm lesz, leírom egy megfelelő topikba, hátha van akit érdekel...
Őszintén szólva már nem tudom kikkel beszéltünk róla.
(#) DuMatyi válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Jelentem, megszámoltam: a csoportképen 58 fő található! Erős nagyítás mellett tudtam kivenni MP-ic háta mögött egy fórumtagunkat. Vicsys párja is nagyon elbújt, de ez én rövidlátó sasszemem (Szemüveges sast láttatok már? ) mindenkit összeszámolt.... Tűrés 0 %, és sűrű elnézést kérés, ha valakit nem vettem észre! :pirul:
(#) varttina válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

KTobi előtt, tőle balra (fényképész nézőpontjából) állok szürke pólóban.
(#) DuMatyi válasza Ballage hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Matthew-tó? Nem is tudtam, hogy a hátunk mögött lévő tavat rólam nevezték el.... Mondták már rám, hogy elterülsz, mint a Nagy alföld, de annyira, hogy tónak nézzenek, még nem... :hide:
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Ajjaj az nem jó. Akkor indítványozom: legközelebb mindenki hozzon ezt-azt. Mármint előre lebeszélnénk, hogy én viszek például egy karton ásványvizet, meg egy csomag fűszerpaprikát. A bérleti díjat meg összedobjuk. Ez a jövő zenéje...
(#) paul64 válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Ha jól emlékszem ez a kolléga hozta a digit szkópot bemutatni. Csak a nevét nem tudom.
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Kicsit magasabb belépőt kellet volna kérni. Szívesen fizettem volna többet, hogy ne egyen gond. Még akkor is ha sajnos az idén nem tudtam menni, csak szerettem volna. Pont ezt az egy napot tudta magának kinézni a kőműves akit már régen vártam.
Következő: »»   38 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem