Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
De jó a billentyűzetem kezdi ünnepélyesen megadni magát. A "g" betű körüli karakterek, szinte sorsolás szerűen reagálnak, nem beszélve a "g" betűröl sem. A szóközhöz meg már légkalapács kell.
Tud valaki ajánlani egy tisztes temető helyet egy megtört/ megsebzett lelkű billentyűzet számára? Vajon hová távozik a billentyűzet lelke? menny a bájtba.
Hali mindenkinek!
Ma a szomszéd asztalosnak segítettem, lambériákat csináltunk. kb 280Db-ot, amiben volt 1.5m és 2.6m is. Ezt meggyalulni 3X majd a szélességét lefűrészelni, majd az egyik felét marrózni aztán a másikat. Mindez reggel 10 től 18 óráig tartott Alig vártam hogy megfürödjek, majd egyek ilyet én még nem láttam, az orromat kifújtam és fűrészpor volt benne Ennyi volt a napom....
Miféle billentyűzet az?
Nekem már vagy 8 éves billentyűzetem van még 5-ös Din tuel a csatlakozója
Ez egy "méd in csájna" billentyűzet, és már kétszer megszentségeltem a kezemmel. A mai billentyűzetek sokkal roszabbak. Így se volt könnyű összerakni. Igaz ez egy kapott billentyűzet volt, mert a PS2 -es csatlakozójában a tüskék olyan gyengék voltak, hogy elhajlottak, és ki kellett cserélnem.
Nekem is kínai
De ezen egy billentyű sem rosszalkodik :yes: Nem is csoda. Olyan a billentyű hely egy porszem sem tud bemenni az érintkező felületre
Nekem te*kós és kinai keverék billentyüm van.Még nincs 1 éves.Rávágtam 1 et és középen az alja kettétört.Megbirtam csinlni jópár csavarral azóta is megy
Csak az á betü roszalkodik néha
Nekem sem, amig meg nem törtem. Hamarosan távozni fog az örök karakterek mezejére, és egy másikat veszek.
A csavarok nállam keresztül lógnak, és alátétet is alkalmaznom kelett, meg a forrasztópákát műanyag forrasztásra.
Nálam azért még nem kelett alkalmazni a forrasztópákát meg az altétet.bár nemcsodálom hogy ilyen gyenge 1500 ft volt egérrel együtt.
ui:már az egér is kezd rosszalkodni
Én egeret kb 6 éve vettem.
Akkor 8Khuf volt. Ami egy "Microsoft" egér
Nekem volt egy Genius Netscroll-100 asom csak keresztanyámék kölcsönkérték 3 éve.4 éves lenne ,amikor vettem 8-ezer forint volt.
Hogy változnak az árak manapság:Bővebben: Link
Ez előtt egy revolec világítós billentyűzetem volt, de az sem volt hosszú életű. Egy idő mulva vagy önállósódott, és helyettem begépelt betűket, mint kiderült a világítás zavarta meg az elekronikát, és ez okozta a problémát. Egy idő után már magától csinálta. Ez is úgy jelentkezett hogy beütöttem egy billentyűt, és egy bizonyos karaktert mindig beirt. Szóval már kivoltam és kettétörött a kezemben, úgy hogy azt összerakni sem tudtam. Tudtam hogy nem vírus csinálta ezt, mer másik billentyűzettel azonnal megszűnt a probléma.
megj.: ennek az ára bezzeg nem csökkent azóta sem, pedig 3 éve vettem. Jóéjszakát mindenkinek mára mentem feküdni. :kalap:
Revoltec, azok pedig jó cuccok, bár én mindig a legócskábbat veszem, mert a billentyűzet úgy is gépelésre való, meg játékra, max 3 hónapot adok egynek, viszont a mostani már 6hónapos és még nem ragadna ka gombjai sem!
Ja igen ez Logitech!
Basszus pont lekéstem az 500 000. hszről
Pedig nem sokon múlott.
Mint a Te hozzászólásod volt a 500017.
Ez meg az 500022.
Itt az 500000-dik hsz:Bővebben: Link
ja, értem már
nekem #495869-t mutat. Vagy csak nekem?
Nem csak ebben a témában számolja a hsz-eket Összsen annyi. Legalábbis gondolom.
Csak az a baj, mire megírnád, hogy Tiéd a kerek szám, valaki más nem foglalkozik vele, és a Tiéd már nem is kerek szám lesz. Majd akié az 1000000. lesz...
Majdnem az enyém lett, előre megírtam a hszt csak nem küldtem el. 499985 től 1 2 percenként nyomtam frissítést. Amikor láttam hogy ...98 akkor tudtam hogy hamarosan eljön az én időm akkor már folyamatosan frissítettem az oldalt és amikor egy új téma jelent meg a téma lista tetején elküldtem, csak pár mp-en múlott. De 750 000. nél már jobban figyelek
Idézet: „Majd akié az 1000000. lesz...” Gondolod az nyer egy kenyérpirítót?
#400000 - Bővebben: Link
500. oldal - Bővebben: Link 1000. oldal - Bővebben: Link (itt csak egyel előztek meg) Tudom, aki sokat "lóg" a HE-n, sokat dumál, az sok mindent megér. (még warn-okat is, bár azokat én kerülöm.)
De addigra már gondolom energiacellás digitális, anti-gravitációs, szenesedésgátlós lesz, mert ott tart majd a technika 4 év múlva.
Vagy egy hanyatt fordított kínai vasaló. Mert nekem úgy tűnik egyre gagyibb a világ.
Bögrét, vagy pólót! :hide:
500092: Nem lesz az 4 év! Egyre többen leszünk, egyre többet írunk... Így aztán 2 év múlva szerintem simán meglesz az 1000000. |
Bejelentkezés
Hirdetés |