Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   40 / 199
(#) sprofan válasza hapro hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Nem
Nem tudom kitől kaptam Nokia félig hibás kijelzőt, mert mindenki mondogatta hogy ingyen van, és nem tudtam ki hozta őket, de köszönöm! Itthon kiderült hogy nem 6101-es a telő hanem 6610, de ebbe is jó volt és most jobban műkodik mint egy totálisan betört kijelzővel
(#) pici válasza sprofan hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Szia

Én osztogattam a nem teljessen tuti LCD-ket. Lassan bátortalanul, de elfogytak a kijelzők
Több hely marad itthon az új cuccoknak
(#) Müszi válasza pici hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Nah, megálljatok! Ha megyek jövőre, annyi kacatot viszek, csak próbáljátok elvinni
(#) sprofan válasza pici hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

A másikat nem tudom hogy fogom beindítani mert még csak adatlapotm sem találok, de jó lesz dísznek
(#) zolee1209 válasza Müszi hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Idézet:
„annyi kacatot viszek, csak próbáljátok elvinni”

Akkor minek hozol? Nem inkább győzzük elvinni?!
(#) Tom025 hozzászólása Aug 24, 2009 /

Sziasztok!

Kicsit megkésve, de szeretnék én is egy köszönetet mondani a találkozó megszervezéséért, nagyon jó kellemesre sikeredett.

Tetszik az ötlet, hogy legyen folytatása a dolognak, viszont úgy gondolom, ne sürgessük, ne havi rendszerességgel akarjunk összefutni, mert elveszti az egész a varázsát. Legyen ez egy olyan alkalom, amire jó ideje készülünk, előre várunk..

A jelen alkalom tapasztalatai alapján a következő csak még jobban sikerülhet, hajrá HE!

Üdv, Tom- (a nevem még mindig nem engedi magában leírni a fórummotor szószűrője.. )
(#) szamóca válasza Stadi hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

llaci56-ot vitte el a nagy fekete autó .
Ő nincs a csoportképen.
(#) szamóca válasza hapro hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Jaj nekem! Az a 200 fő a jövő évin el sem férne benne!
(#) zolee1209 válasza Tom025 hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Így van, a népet ki kell éheztetni!
(#) oldman hozzászólása Aug 24, 2009 /

Feltoltam néhány képet de az ékezetes karakterekkel a file névben gond van!
kérek egy modit vegye le az egészet és majd feltöltöm újra ékezetek nélkül.
(#) szamóca válasza oldman hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Üdv!
Csak Topi tudja majd javítani. :yes:
(#) Szetya hozzászólása Aug 24, 2009 /

Én még nem jutottam el a képek feltöltéséig ami miatt elnézést kérek.
Esetleg megoldható, hogy több zipet töltök fel (?) mert egyben átméretezve is 100Mega.
(#) szamóca válasza Szetya hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

200MB-ig tolhatod egyben is.
(#) rockersrac hozzászólása Aug 24, 2009 /

Jelentem,felkerültek végre az én képeim is! Kemény 58 képet tettem fel! Akinek kell az eredeti pack(pár kép véletlen 1024*768 felbontásúra lett méretezve,mert nem figyeltem ,de amúgy mindegyik másik kép 5 megapixel felbontású) az írjon privátra,és valahogy eljuttatom hozzá a képeket!
(#) Topi válasza oldman hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Töröltem, teheted fel újra!
(#) 590227 hozzászólása Aug 24, 2009 /

Én sajnos nem tudtam ott lenni,az 1000ft-ot 400-ért átutalták,remélem jól éreztétek magatokat.Én már a Picasa webalbumot használom a fényképek bemutatására,ajánlom nektek is.PÉLDA
(#) Topi válasza 590227 hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Addig biztos a kép elérhetősége amíg nálunk van.
(#) AoC válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Nos egy képről hiányzó résztvevőt én is tudok: egyik bajtársunk családostul érkezett, feliratkozott és befizette a díjat is, viszont még a fénykép előtt hazaindultak a két kisgyerekkel. Amúgy máshonnan ismerem és én szóltam neki a találkozóról, pedig itt is regisztrálva van, csak olyan ritkán jár erre hogy már a nick-jét sem tudja
(#) AoC válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Nem Gyula hanem Gyuri, a nick-re pedig maga sem emlékszik, de azért lelkesen tanítja a járműelektronikát egy középiskolában
A találkozó szerintem is nagyon jól sikerült, jó volt a társaság és a szervezés is, köszönet a közreműködőknek (én még időben leléptem mert időre kellett máshova mennem)
A jó hangulat titkát nem tudom, esetleg az hogy nem vártunk csodát, ezért lett lazább mindenki?
(#) Göndör válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Az alsó sorban balról a második (kék ingben) én vagyok.
A találkozó nekem is nagyon tetszett, remekül éreztem magamat. Sikere a szervezők kiemelkedő munkája mellett NEKTEK, fórumtársaknak is köszönhető! Ezért MINDENKINEK köszönöm, aki jelen volt.
Göndör András
(#) MolnarG hozzászólása Aug 25, 2009 /

Itt a legfrissebb verzió, most egy pár napig nem leszek, de nyugodtan írjatok, ha még valakinek eszébe jut valami (valaki), mert esténként ránézek történt e valami.
Üdv.
(#) SALáta válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Keveslem a hölgyek számát, igaz én is hasonló ok miatt nem mentem. Ha jelentkezek sajnos akkor sem tudtam volna menni személyes okból . Remélem a következőn ott leszek.
(#) Georgee hozzászólása Aug 25, 2009 /

Nagyok lettek a képek, én meg nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni több ok miatt, de ha lessz jövőre, ott leszek addig is Norbertot fárasztom még néha a virtuális felesekkel . Tényleg Norberto! Megvolt a Tisza túra?
(#) kocsgab002 hozzászólása Aug 25, 2009 /

Topi!
Feltöltöttem a képeket 2 napja, de eddig nem jelentek meg. Rosszul csináltam valamit? Megjelent a szerveren a zip csomag?
Köszi.
(#) AoC válasza SALáta hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Én járok műköröm építő klubba is, az nagyon jó hely, csak csajok vannak
(#) SALáta válasza AoC hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Inkább úgy mondom a /2 ők számát keveseltem, de a barátnő/élettárs/feleség - ek szerintem úgy voltak vele a találkozósdi nem az ő világuk. Az én /2 őm is azt mondta jövőre minden találkozót kihagy. Gratulálok a szervezőknek, azért is mert az ilyen találkozók negatívumként át szoktak csapni börzébe, úgy láttam ez találkozó volt, és ez nagyon jó!
(#) Frankye válasza SALáta hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Az igazság az, hogy volt egy kis börze feelingje is, de ez is inkább csak egy program volt a többi között, nem ez volt a fő.
(#) Action2K hozzászólása Aug 25, 2009 /

Ki csinálta azt a Maci-Speakert ? Állati ötlet! Hogy szólt? Hány Wattos? Frekiátvitel, érzékenysége? Vagy ez inkább dinamikus Maci-Mike?
(#) geri199440 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Arrol tudnátok képet feltenni??? Kiváncsi vok!
"Maci speaker" már a neve is érdekes!!

Még egy ilyen vok-olás, és jön a warn-olás!
szamóca
(#) DuMatyi válasza SALáta hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Szerintem, ha van egy kis börze jellege, az sosem baj. Volt egy fiatal srác, aki nincs regisztrálva a fórumon ( A csoportképen is rajta van - és még valaki, akinek az e-mailomat megadtam, hogy segítek odatalálni a börzékre ).

A srác költözik, kényszerűségből abba hagyta a barkácsolást (átmenetileg), és amit nem tudott raktározni, kihozta, hadd válogassunk. Volt, ami ingyen volt, volt amiért jelképes összeget kért. Én tőle vettem pár száz forintért olajpapír kondikat és BNC csatlakozó sort. Valamikor műszerben lehetett, 10-12 db van rajta. Ráadásul szigetelt, így gyerekjáték lesz az egypont-földelést megvalósítani...

Szerintem egy életre elég ennyi csatlakozó. Mármint amiket magamnak építgetek.
Következő: »»   40 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem