Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Nem
Nem tudom kitől kaptam Nokia félig hibás kijelzőt, mert mindenki mondogatta hogy ingyen van, és nem tudtam ki hozta őket, de köszönöm! Itthon kiderült hogy nem 6101-es a telő hanem 6610, de ebbe is jó volt és most jobban műkodik mint egy totálisan betört kijelzővel
Szia
Én osztogattam a nem teljessen tuti LCD-ket. Lassan bátortalanul, de elfogytak a kijelzők Több hely marad itthon az új cuccoknak
Nah, megálljatok! Ha megyek jövőre, annyi kacatot viszek, csak próbáljátok elvinni
A másikat nem tudom hogy fogom beindítani mert még csak adatlapotm sem találok, de jó lesz dísznek
Idézet: „annyi kacatot viszek, csak próbáljátok elvinni” Akkor minek hozol? Nem inkább győzzük elvinni?!
Sziasztok!
Kicsit megkésve, de szeretnék én is egy köszönetet mondani a találkozó megszervezéséért, nagyon jó kellemesre sikeredett. Tetszik az ötlet, hogy legyen folytatása a dolognak, viszont úgy gondolom, ne sürgessük, ne havi rendszerességgel akarjunk összefutni, mert elveszti az egész a varázsát. Legyen ez egy olyan alkalom, amire jó ideje készülünk, előre várunk.. A jelen alkalom tapasztalatai alapján a következő csak még jobban sikerülhet, hajrá HE! Üdv, Tom- (a nevem még mindig nem engedi magában leírni a fórummotor szószűrője.. )
llaci56-ot vitte el a nagy fekete autó .
Ő nincs a csoportképen.
Jaj nekem! Az a 200 fő a jövő évin el sem férne benne!
Feltoltam néhány képet de az ékezetes karakterekkel a file névben gond van!
kérek egy modit vegye le az egészet és majd feltöltöm újra ékezetek nélkül.
Üdv!
Csak Topi tudja majd javítani. :yes:
Én még nem jutottam el a képek feltöltéséig ami miatt elnézést kérek.
Esetleg megoldható, hogy több zipet töltök fel (?) mert egyben átméretezve is 100Mega.
Jelentem,felkerültek végre az én képeim is! Kemény 58 képet tettem fel! Akinek kell az eredeti pack(pár kép véletlen 1024*768 felbontásúra lett méretezve,mert nem figyeltem ,de amúgy mindegyik másik kép 5 megapixel felbontású) az írjon privátra,és valahogy eljuttatom hozzá a képeket!
Én sajnos nem tudtam ott lenni,az 1000ft-ot 400-ért átutalták,remélem jól éreztétek magatokat.Én már a Picasa webalbumot használom a fényképek bemutatására,ajánlom nektek is.PÉLDA
Addig biztos a kép elérhetősége amíg nálunk van.
Nos egy képről hiányzó résztvevőt én is tudok: egyik bajtársunk családostul érkezett, feliratkozott és befizette a díjat is, viszont még a fénykép előtt hazaindultak a két kisgyerekkel. Amúgy máshonnan ismerem és én szóltam neki a találkozóról, pedig itt is regisztrálva van, csak olyan ritkán jár erre hogy már a nick-jét sem tudja
Nem Gyula hanem Gyuri, a nick-re pedig maga sem emlékszik, de azért lelkesen tanítja a járműelektronikát egy középiskolában
A találkozó szerintem is nagyon jól sikerült, jó volt a társaság és a szervezés is, köszönet a közreműködőknek (én még időben leléptem mert időre kellett máshova mennem) A jó hangulat titkát nem tudom, esetleg az hogy nem vártunk csodát, ezért lett lazább mindenki?
Az alsó sorban balról a második (kék ingben) én vagyok.
A találkozó nekem is nagyon tetszett, remekül éreztem magamat. Sikere a szervezők kiemelkedő munkája mellett NEKTEK, fórumtársaknak is köszönhető! Ezért MINDENKINEK köszönöm, aki jelen volt. Göndör András
Itt a legfrissebb verzió, most egy pár napig nem leszek, de nyugodtan írjatok, ha még valakinek eszébe jut valami (valaki), mert esténként ránézek történt e valami.
Üdv.
Keveslem a hölgyek számát, igaz én is hasonló ok miatt nem mentem. Ha jelentkezek sajnos akkor sem tudtam volna menni személyes okból . Remélem a következőn ott leszek.
Nagyok lettek a képek, én meg nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni több ok miatt, de ha lessz jövőre, ott leszek addig is Norbertot fárasztom még néha a virtuális felesekkel . Tényleg Norberto! Megvolt a Tisza túra?
Topi!
Feltöltöttem a képeket 2 napja, de eddig nem jelentek meg. Rosszul csináltam valamit? Megjelent a szerveren a zip csomag? Köszi.
Én járok műköröm építő klubba is, az nagyon jó hely, csak csajok vannak
Inkább úgy mondom a /2 ők számát keveseltem, de a barátnő/élettárs/feleség - ek szerintem úgy voltak vele a találkozósdi nem az ő világuk. Az én /2 őm is azt mondta jövőre minden találkozót kihagy. Gratulálok a szervezőknek, azért is mert az ilyen találkozók negatívumként át szoktak csapni börzébe, úgy láttam ez találkozó volt, és ez nagyon jó!
Az igazság az, hogy volt egy kis börze feelingje is, de ez is inkább csak egy program volt a többi között, nem ez volt a fő.
Ki csinálta azt a Maci-Speakert ? Állati ötlet! Hogy szólt? Hány Wattos? Frekiátvitel, érzékenysége? Vagy ez inkább dinamikus Maci-Mike?
Arrol tudnátok képet feltenni??? Kiváncsi vok!
"Maci speaker" már a neve is érdekes!! Még egy ilyen vok-olás, és jön a warn-olás! szamóca
Szerintem, ha van egy kis börze jellege, az sosem baj. Volt egy fiatal srác, aki nincs regisztrálva a fórumon ( A csoportképen is rajta van - és még valaki, akinek az e-mailomat megadtam, hogy segítek odatalálni a börzékre ).
A srác költözik, kényszerűségből abba hagyta a barkácsolást (átmenetileg), és amit nem tudott raktározni, kihozta, hadd válogassunk. Volt, ami ingyen volt, volt amiért jelképes összeget kért. Én tőle vettem pár száz forintért olajpapír kondikat és BNC csatlakozó sort. Valamikor műszerben lehetett, 10-12 db van rajta. Ráadásul szigetelt, így gyerekjáték lesz az egypont-földelést megvalósítani... Szerintem egy életre elég ennyi csatlakozó. Mármint amiket magamnak építgetek. |
Bejelentkezés
Hirdetés |