Fórum témák
» Több friss téma |
Hello!
Bal felső a G2, alatta a G1. Jobb felső a Drain, alatta a Source. üdv! proli007
Sziasztok! Ez milyen alkatrész? Ellenállása "végtelen" kapacitása "nincs".
Kiégett biztosíték, vagy túlfeszvédő gázkisülőcső. Vagy nem[b][/b]tom.
Szedd szét. Mi is okosabbak leszünk vele!
Sziasztok!
Van itthon 3-4 db reduktoros motrom, 230 V hálózati. Szerintetek ezeket mire lehet használni? Azért kérdezem ezt mivel váltóáramúak ezért csak egyik irányba forognak s nem lehet megfordítani, ha meglehetne már nem tenném fel ezt a kérdést. Komoly reduktor van mindegyiken, nagy erőátvitellel, a motor kicsi csak valami 15W de a reduktorház mégegyszer egy ekkora és végeredményben valami 60-80 fordulat/perc lesz, és hatalmas erővel. De mivel nemlehet irányt váltani ezért gondba vagyok hogy hova lehet felhasználni. Várok tippeket vagy felhasználási területeket, esetleg hol lehetne értékesíteni. Köszönöm előre is.
Hello!
Még jó, hogy azt írtad, hogy "nagy erőátvitellel" mert nekem a reduktorról a trafó jut eszembe, esetleg a nyomáscsökkentő, de az áttételre nem gondoltam volna. Esetleg egy excenterrel kiegészítve, (ha jól van méretezve) használhatod valaminek a nyitásához-zárásához. üdv! proli007
A kedvetekért széttörtem egyet, ez jobb fotó, a felülete fekete, matt, ámde itt-ott csillogó kristályokkal tarkított és ez van belul is, ez az anyag alkot egy rudat...
Tyű, na ez fura. Nem lehet hogy mégis ellenállás ez, csak sok MOhm ?
Hát nekem ez az excenteres nyitás-zárás kissé magas. Valyon az megoldás lehetne hogy kisebb egyenáramú motorra lecserélem a váltót és akkor mindkét irányba lehet forgatni, mondjuk elég cók-mókul lehet szerintem megoldani a tengely s minden illesztését. Még elgondolkozok rajta, a legjobb lehet az lenne ha kapnék rá vevőt. Nem nagyobbak mint két emberi ököl de fogadok hogy 10 kilókat képes megmozgatni. Köszi.
Ha elakarod adni, inkább az apróhirdetések közé tedd fel. Ha tudod fényképpel és tán találsz rá valakit.
Hello!
Nincs ezen semmi magas. " Excenter Nyelv: lat el. körhagyó tárcsa; tengelyre nem a középpontjában rögzített tárcsa, amellyel a forgó mozgást oda-vissza haladó mozgássá alakítják " Mint ahogy az Ottó motor dugattyúja hajtja a főtengelyt. (csak itt visszafelé) A főtengely egy irányban mozog, míg a dugattyú oda-vissza irányban. üdv! proli007
Sok értelmét nem látom mivel Romániába élek, és a mérleg a postázáskor kiakad ha ez rákerül
Köszi a magyarázatot, így már világos minden.
Üdv
Szétszedtem egy régi Orion tv-t és volt bent egy furcsa alkatrész. Kb 8 centi hosszú, 7 mm átmérőjű kék henger. Egyik végén 1 a másikon 2 kivezetés van. Ez van ráírva: Unitra Telpod LO-2 390ns 1KΩ 86-II A két kivezetéses végén lévő egyik láb és a túloldalon lévő másik láb közt 100Ω-t mérek a 3. láb egyikkel sincs összekötve.
Kösz, akkor megy a doboz aljára, jó lesz még valamire
Hali! Kibeleztem egy monitort meg pár nyomtatót Ki mi hasznosat lát?
A képek nem a legkirályjabbak, de most csak ennyi telik tőlem A képeket mammut kedvéért teszem fel, őt érdekelte nagyon, hogy mi van a kincsesbányámban
Mit vársz?szerinted fel fogják sorolni az alkatrészeidet mi micsoda? Cirka 200db...
Vagy ezeket felajánlod elvitelre? Mert akkor az apróhirdetések között lenne a helye.
Nem várom el természetesen, de ha van valami amit felismer a nép akkor annak örülök.
Csak aztán nehogy ezért is figyelmeztetést kapjak
Én innen mindent felismerek, még a vonalkód nyomtatóba való öntapadós matricákat is a kép bal felső sarkában.
Nagyon jó szemed van az tényleg az Ami engem leginkább érdekelne az a kép közepén látható fehér téglatest alakú dolog, én nagy teljesítményű ellenállásnak hiszem. Az is, vagy csak gondolom?
Jaj már! Nem látod, hogy az a Sokol forgókondi a másik asztallapon van, az egy másik bontási project.
Jajj már!
Nem látod, hogy az nem is sokol kondi, hanem valamilyen távolkeleti recsegős szutyok?
Sziasztok!
Van nálam egy kütyü amiben az egyik tranzisztor ki van bukva D13005 a tipusa de magyar boltokban nem találtam ilyet. Az adatlapja ITT található. Esetleg tudnátok segíteni, hogy mivel helyettesíthető? Köszi előre is! Üdv.: Dávid.
Legközelebb légy szíves fordíttasd le. Így talán hamarabb kapsz választ. :google:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |