Fórum témák
» Több friss téma |
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd!
I. A helyes tápfeszültségek megléte.
II. A kimeneten van-e egyenfeszültség.
Élesztés.
Hú ez olyan "archív" minőségű fénymásolás hogy olvashatatlan, amikor készült még nem találták fel csak a 150DPI-s sannert aki ebből meg tudja építeni az inkább tervezzen újat. GIG mindegyik de hogy mi? Egy része Német, egy része Angol de valaki oda irta a fólia oldalt Magyarul Na megyek építek kettőt.
Helló! ehez a sub-hoz milyen olcsó erősítőt ajánlotok? A sub-ból kettő van. A segítségeteket előre is köszönöm.
Bővebben: Link
Hangszórónként egy ilyen.
hello! ahoz a hangszóróhoz nem kevés a 100W?
Nem, a Somogyi sosem volt híres (ebben az árkategóriában) a jól terhelhető hangszórókról. Ez tökéletesen elég lesz.
Max 150W. De imádkozz, hogy a bevezető szál ne törjön el sose.
Akár. A lényeg, hogy 100W fölöttivel nem kéne nagyon eröltetni.
ok! A 100W-os erősítőt fogom hozzáépíteni. Csak azt nem értem hogy milyért azt írják rá hogy 350W/250W mikor csak 100W-ot tud?
nekemis van egy sal hangszóróm sal bst 60 ez hangra max 20watt lehet.Annyival is van megterhelve de már nemnagyon bírja.
szerintetek melyik a job?
http://www.hestore.hu/termek_10021451.html http://www.hestore.hu/termek_10027685.html
Az 1600-as az mono, tehát kettőt kell venned. A másik, az egy panelon van két csatorna. Teljesítményre ugyanaz, de Én az 1600Ft-osra voksolnék, olcsóbban is jössz ki, meg nincs benne TDA IC.
szevasztok
csináltam egy erősítőt az előerősítő az jó de a végfok nem működik. Az a baja hogy mikor bekepcsolom rendes a jelalak de szép lassan csökken és 2-3 mp múlva már csak egy egyenes van a szkóp képernyőjén. A tanár is átnézt de ő se jött rá hogy mi a baja erről a végfokról van szó ez 60V-os aztán adott egy másikat az +-35 V-os (táppal adta)és ha ennek a tápnak a -35V-os részét rákötöm az előerősítő főldjére a +35V-ot meg a +60V-os részére a tanár szerint így jó de szerintem nem mert nem ugyan ott van a földjük vagy az nem számít? légyszi segítsetek
Helló ha a második erősítőnél maradnál akkor érdekelne a kapcsolás. De sztem is az a jobb. Köszi
Két MONO végfok jobb mint egy STEREO egybe integrált TDA ha a TO3 tokozás nem gond válaszd inkább az 2x1600.-Ft végfokot.
Egyik sem lehet nagy szám, de kapcsolási rajz nélkül még ötletelni sem lehet korrekt módon, arra vonatkozóan, hogy melyik jobb. Miért akarsz kitből építeni? Nem tudsz nyákot csinálni? Ezekre az árakra még postaköltséget is számolhatsz. Szerintem érdemesebb lenne egy jól bevált, sokak által megépített kapcsolást választani.
Hello! Úgy gondoltam hogy csinálok egy 2x200W-os erősítőt úgy hogy ebből az erősítőből veszek négyet csak az a baj hogy nincs 40V- os trafóm nem tudnátok segíteni abban hogy hogyan tudnám meghajtani egy 24V/700W-os trafóval?
http://www.hestore.hu/termek_10027685.html
Helló szerintem is jobb lenne ha nem kit-ben vennéd. Amúgy meg a 700W os trafóról te hogyan akarsz 2X200W ot meghajtani, meg ha jól latom akkor annak az erősítőnek szimmetrikus táp kell tehát a tied nem nagyon jo.
24V-os trafóval nem tudsz ekkora teljesítményű erősítőt táplálni. Át kell tekerni a trafót 2x30V AC-ra és ha valóban átvisz 700W-ot az a vas, akkor még jó is lesz. Hogy gondoltad a 2x200W-ot? Hidalni akarsz 2-2 db-ot? Akkor invertáló fokozatot is csinálnod kell eléjük.
Picit mintha hasonlítana a BEAG erősítőihez.. nem?
Hello! Ennek a trafónak van 12V-os kimenete is erről megtudok róla hajtani egy autóba való erősítőt?
Sziasztok. Gyorsan felemelték az árát sok terméknek! Bővebben: Link
Nem emelték fel azt!
Csak ha bejelentkezel a bruttót mutatja Engem is becsapott már
Az autós végfokoknak nagy az áramigényük, akkumulátoros üzemre tervezik őket, és a feszültségesést sem szeretik. Nagyon megrángatná a trafódat és egy kicsit nagyobb terhelésre, befulladna az erősítő, vagy a védelem kapcsolná le. Inkább más megoldáson gondolkozz.
Nem lehet ez olyan rossz, tápom van hozzá enyiért érdemes egy próbát tenni mit tud. Csak időm nincs...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |