Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Most gondolkozok, szerintem Zenetom tutti barátkozni fog vele Kitudja mi lessz a vége... Én meg gyorsan lelépek, mert le fog tolni, hogy ilyeneket irok.
Üdv!
Tényleg csak úgy kíváncsiságból , hány női tagja van a HE -nek?
És abból hányan tudnak forrasztani?
Én egy hete voltam beiratkozni Debrecenbe villamosmérnöknek és ott a sok fiú között volt egy lány is. Elég érdekes pályát választott.
Nálunk gépészeten lett volna egy lány, az is a volt osztálytársam, de végül ugy döntött, hogy 35 fiú között nem fog hófehérkét játszani.
Hát egy kicsit fura, de eltudnék képzelni egy villamosmérnök nőt. Én is most már elektronikára járok (közép suli) de nincs egy lány se közöttünk, viszont van 4 az építész szakon az se rossz.
DjGeorge majdnem lefordultam a székről olyan jót nevettem.
Az hagyján, de hányan tudnak vezetni és parkolni? :hide::whistle:
Nekem egy villamosmérnök nő tanította az elektronikát versenyfelkészítőn. Összeszedettebben, átgondoltabban, precízebben, mint az osztályfőnök, aki egyébként jó fej.
Sziasztok!
Idén érettségiztem és nekem volt egy osztálytársam, aki forrasztott, heggesztett és tudott rendesen parkolni is és gyönyörű volt... Ez nagyon ritkaság... Tisztára olyan mint a mythbusters sorozatból Kari Byron ui.: Nem utolsó sorban... Boxolt is...
Én annak örülök, hogy az én barátnőm tud főzni
Ilyenkor egy rutinos torrentező vajon mit mond?
[OFF]Az egyik helyi lakostól kaptam egy emlékalbumot a Ganz Gyár motorvonat gyártásáról. A képeket beszkenneltem, ilyenek vannak közötte.
Ha valakit érdekel, felteszem valahova.
Ez azért ez nem semmi. Szerencsés vagy.
Üdv. :kalap:
Szerintem tedd fel valahová és linkeld be. Biztos érdekelne mást is rajtam kívül.
Én nem vagyok valami nagy vonat rajongó, de érdekelne a kép engem is
Áhá, azt hiszem átruccanok én is
Sziasztok!
Egyszer még írtam ezt. Most jött el az idő rá, hát üdvözlet Kanadából mindenkinek Holnap hazai idő szerint 5kor kezdődik és összesen 4napig tart. 12szakmábol vagyunk itt magyarak, a társaság különben nagyon jó. Természetesen van velünk villamosmérnök is Lehet drukkolni! Üdv.:Gergő
Igazad van, Zolikám, rá sem kerestem, nem gondoltam volna, hogy bárkit is érdekel. De már ide tettem a linkjét.Bővebben: Link
Tehát most Kanadában vagy?
Én sok sikert kívánok Még azt hitem én örülök, hogy be tudtam üzemelne a 75Cm es CCFL csövemet....
Úgy, ahogy mondani tetszik...
Itt vannak a motorvonatok.Bővebben: Link
Köszönjük szépen!
Ezek nagyon érdekesek!
Amikor ezt megláttam, a csillagközi romboló jutott az eszembe.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |