Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Húúú, ez dúrva
Közétek menni? Ezt mire írta? Én 17 vagyok (nem sokáig) de ezt megvetem, jó nem azt mondom hogy alkalmak adtán nem használom de így? ááá
Én még csak 14-vagyok de ezzel sose szórakoztam szórakoznék...
15?
Ezt még az a jószág is felülmúlja, amelyiket a macska kergeti, de nem az egér...
A patkányt nálunk vaslapáttal kergetik!
Más: Ha masik2 nevű "állatkánk" ki van tiltva, hogy lehet aktív státuszú?
Mindenesetre biztosan gyakorolja valahol nagyon aktívan ezt a fajta írásmódot, amit nekem előadott, már csak azért gondolom ezt, mert én nem igazán tudnék ilyesmiket leírni csak úgy lendületből, pedig elég grafomán vagyok. Mivel sosem gyakorlom sehol ezen szavak leírását, a bepötyögésüknél is gondba lennék, mert az ujjaim nem mozognának megfelelően, nekem egyszerűen nem menne ilyen szavakat leírni, bármit is gondolok agyban. Míg mások, ahogy látszik, játszi könnyedséggel képesek bármire.
Hát ez így is van ennyire nyíltan. Öszintél lazán nem tudnám el mondani....
És ha kilép, akkor már nem tud visszalépni ezek szerint...
Köszönöm a választ!
Szóval, ha engem letiltanátok, akkor észre sem venném csak ha bevágnám a szunyát és holnap már a HE-ne annyi?
Csak nehogy a Vérmodi(k)val álmodj! :eplus2:
Sok lesz a számla
Átdobok egy téglát az egyik fázison és mehet ingyé a gép
A vérmodik veszélyesek.. Használj napelemet meg akut
Nekem jó ha van "ÉMÁSZ-os " A családban
ááá, ezt most muszáj volt?
És ha össze... magam?
Csak nehogy nagyot dobj, mert akkor megy mind a 3 fázis, meg a nulla is. Bár ha szilveszter éjfélkor csinálod, fel sem tűnik a tűzijáték.
Háhhá Ezt ki próbálom szilveszterkor hurkot kötök a trafóra az letépem kocsival
Akkor szerezz valami erőset
Valami munkagépet, vagy traktort
köszi a biztatást, úgy gondolom elég tapasztalatod lehet ebben
Ha jól emlékszem már jó pár hónapja volt a balhéja a csöves topikban. azóta nem lépett ki?
Ha jól saccolom olyan 25 körüli. Mintha valaki említette volna akkoriban.
Nekem úgy rémlik nem csak egy balhéja volt
Akkor gondolom most már ki lett tiltva. De miért? Miért irkálta az üzeneteket? Valaki felhergelte? vagy mi?
Itt a másik tapasztalt vellanyos
De jó helyen vagyok
Figyel má készülök rá hogy a trafóházból kikapom a trafót mert 258-volt szokott jönni és napi 4 áramszünet az alap...és az émász azt mondja hogy nincs semmi baj...
Szólja ha kell segíteni, it lakok 15KM re tőled, tanulok is valamit
|
Bejelentkezés
Hirdetés |