Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Rajtam nem múlik, esetleg rajtad bukik
Akkor viszek magammal stabkockát
Eltaláltad! Csak fél Esztergom lett áram nélkül, amikor a 20kV-os szakaszolót visszaterhelés után újra bontotta a kollégám. Gyengén "csapta be" a kart, s a lezáró lakatot nem tudta betenni a lyukba. Gondolta, kinyitja és újra zárja nagyobb erővel. Mire ezt kigondolta a lakattal való piszmákolása közben, addigra a művezető beszólt az elosztóállomásra, hogy vissza adhatják a 20kV-ot.
Lett nagy zizegés (Tesla villámok), csitt és csatt, meg ózonszag... No meg anyázás a CB-ből, hogy mit csináltunk, levágott az egész állomás, a teljes déli betáp leállt. No állt is egy darabig amíg ki nem lett cserélve az összes szétrobbant porcelán szigetelő, a késes oszlopkapcsoló, no meg pár méter vezeték. Akkor még az ÉDÁSZ-nál voltam.
EL kelne már néhány mert fogyó eszköz nála a 7812
Hát ez mokas nálunk egyszer egy nagy brúúúúúúm.és sötétség télen 2 órán át már nem volt mele víz le hült a radiátor stb...
Én meg megyek akkor az 1 tonnás kis kocsikámmal, és viszem azt a trafót haza, ha Ti kikapjátok. Van benne vas bőven, átlemezelve még két klafa kimenőt is lehet belőle csinálni.
Most búcsúzom mindenkitől, megyek hanyatt vágom magam
Jóéjt mindenkinek!
Csak nehogy a parkettán, vagy a meklatin, vagy min.
Amúgy jó éjt! Nekem is kéne menni, de most valahogy felébredtem eben az offolásban! Idézet: „foci meccs” Na, ez azért túlzás, ez a jelző Csak próbálkoztak ismét, úgy mondanám. Van 1-2 tehetséges játékos, de őket a többiek úgy lerontják, hogy szinte rossz nézni. Pontatlan átadások, rossz labdalekezelések, cselezni nem tudás, önbizalomhiány, tudáshiány, kreativitáshiány, plusz ezen okokból kifolyólag rengeteget van a labda a levegőben, ami még jobban ront mindenféle labdatartási statisztikát. Innentől kezdve ez már szinte nem is foci.
Az attól függ nézed vagy csinálod.
A miskolci gabonánál egy sm. (segéd műszerész ) a 100A-os NKI-t ferdén akarta visszarakni, mázlija volt hogy 2percnyi látászavarral megúszta a dolgot.
Meg gondolom mázlija volt, hogy a "vasalóval" csinálta, nem kombifogóval.
Helló!
Miért van az, hogy nem megy a nrtem a routeren keresztül wifiwel? Kábellel megy, a másik gépen van net most is. Le lett resetelve a router, utána se lett jó. Valami ötlet?
Be kell menned a router menü-jébe és ott be kell állítani vagy engedélyezni kell a wirles-t és ha mondas egy márkát akor tudunk segíteni
Amúgy érdekes, hogy most meg jó. Viszont most nem megy a másik gép, csak ez. Minden beállítás alapon van. A wireless be van, kapcsolva, a routerhez tudok is csatlakozni, csak épp a net felé nem megy tovább... :no: Lehet van valami ütközés a két gép között?
A második családomat ne szidja senki!
ÁÁÁ az így van tervezve..akár mindennek kell menie..
Eggyet értek ki engedte meg neki Gyerünk küldjük rá a vérmodit
Elnézést a kifejezésért, de tapló emberek voltak vannak és lesznek! De azt hiszem, az ilyen megnyilvánulással csak elássa magát.
Ne haragudj, nem akartam rád hozni a (modi)frászt!
Vérmodíí ma rosszat fogok álmodni a fogtündérkémmel
Mi a ***** hogy moderátori hozzászólást írok???
Ezt, hogy csináltad? :eek2: Ilyet én is akarok.
Passzolom a dolgot, de gyorsan csináltam egy printscreent! Ma minden összejött, amire titkon vágytam egy picit!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |