Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Proteus
Akit érdekel, egy nagyon nagy klasszikus alkalmazás leszedhető erről a címről:
Hibás link A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2013
Köszi szépen, ez még bármire is jól jöhet
Nektek bejött ez a link? Nálam valami 170 b/s el akarja letölteni, ráadásul az is meg-megáll időnként
Asszem enyém a negatív rekord! 743 bps letöltési sebesség, 5,5 óra letöltési idő.... B... meg, a borotvám otthon maradt! Kinő a szakállam, mire lejön! De azért szupi, hogy megvan!!!
Hát nem sieti el a letöltést.
Én már régóta Proteus-t használok! Elösször 5.1, 5.2 most meg 6.0. Szerintem egy nagyon jól használható kis progi csak kár, hogy nem lehet rendes törést szerezni, hozzá. Ami tényleg kiszedi a 100pin limitet.
Hogy lehet ebben a programban kikapcsolni egyes layer-eket/fóliákat?
Alázatos tiszteletem menden Nagytadásu SÁMÁNNAK. Ha alázatos kérdésemmel zavarhatnám köreitk megkérdezném mire is jó ez a progi
Nem tudom, de talán ITT NÉZD MEG!
Azt akarom kérdezni ha készítek egy nyákot proteusban és el akarom vinni nyákgyártóhoz akkor milyen filét kell neki elvinni, hogy meg is tudja belőle csinálni?
proteus 6.7sp3 itt .
Kicsit várni kell a letöltés elindulására. (visszaszámlálás indulás letelte után tölthető a program).Ha sikerült letölteni, akkor lesz egy ZIP fájlunk. Kicsomagolásnál kér egy sorszámot, ezt a totalcommader programmal megtalálhatjuk. Mégpedig úgy ,hogy a zip fájlt kijelöjük , és a nézet menü opcióra kattintunk. A sorszám a legalján található a dokumentumban. Ezt a számot,/de nem is számok ezek, hanem egy betűsor/ bemásoljuk abba a szövegmezőbe ahová kéri a program, hogy eltudjon indulni a zip fájl kicsomagolása. A többi meg már a szokásos módon történik...
Általában a *.lyt file-okat átadni, de ha megcsinálod a gerbert , akkor azt is.
Szerintem érdemes rákérdezned a gyártóra is, hogy mire és milyen kiterjesztésben van rá szüksége...
Megkérdeztem és azt mondták, hogy Gerber 2.3, Gerber RS 234 X formátumokat tudnak kezelni. Nem egy nagy neves gyártó, de szerintem olcsó.
Kérdésem az lenne, hogy a proteusban, hogy tudok ilyen filét csinálni? Vagy ki tud olyan gyártót aki olcsó és kezeli a proteus által készitett filéket?
Most kezdtem el használni a proteus 6.7 sp3-at, ill. csak szeretném. Műxik egy darabig renedesen, aztán csak úgy szó nélkül kilép. Mi lehet a baj?
Nem tud senki sem segíteni ??? Csak én vagyok ilyen buta ???
Szerintem valami baja van. Próbáld meg újra rakni és ha az se segít akkor a winfost is rakd újra.
Én még ilyet nem tapasztaltam, pedig pár éve márhasználom.
Nektek ír olyat hogy: USC expired .....?
Itt lehet a kutya eltemetve? Idézet: Ez nem érdekes csak azt írja, hogy nem kapsz updateket többet automatikusan a programhoz....„Nektek ír olyat hogy: USC expired .....?” Egy kérdés! hogy lehet rávenni az autorouter-t, hogy egy oldalas nyákot hozzon létre?
Hát én bármit teszek, ez nekem nem akar összejönni.
Feltettem másik gépre, másik windowsra,de mindik kilép 1 idő mulva. Valakinek nincs ötlete ???
Felraktam a progit, betoltok egy sample-t es amikor futtatni akarom ezt mondja:
SIMULATION LOG ============== Design: PIC16877 ADC Sample Doc. no.: Revision: Author: Labcenter Electronics Created: 02/06/99 Modified: 22/11/02 Compiling source files... Processing ADC.asm... up to date. Build completed OK. Compiling netlist... Linking netlist... Partition analysis... Simulating partition 1 [2A153C58]... PROSPICE Release 6.3 SP1 (C) Labcenter Electronics 1993-2002. SPICE Kernel Version 3f5. (C) Berkeley University ERL. Reading netlist... FATAL: Cannot open 'D:\DOCUME~1\KANCSÁ~1\LOCALS~1\Temp\LISA6285.SDF'. Simulation FAILED due to fatal simulator errors. vélemények?
Design: PIC16877 ADC Sample
de ha masikat, sajatot probalok arra is ezt mondja. ujraraktam, masikat raktam, etc, mindegyikre ezt mondja.
Nem tudom, hogy mi lehet a baja. Nekem minden sample megy.
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet saját alkatrész készíteni?
A kapcsirajz szerkesztőbe kéne. És hogy lehet hozzá fotoprintet csinálni? Köszi. |
Bejelentkezés
Hirdetés |