Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Az én SÜN-öm kirepült az űrbe...
![]() ![]() ![]()
Az enyém is a 32. napon...
Az egyém a 16 ik napon de volt más amikor a 14 ediken is. Ha maxon van a kilövőállás mérete teljesen kihúzva kirepül
![]()
Én egyszer "körpályára" állítottam!
![]() ![]()
Isten 7 nap alatt eremtette a világot, nekem eggyel több kellet hogy kirepüljön a sün!
![]()
Bővebben: Link
Itt egy kis videó csak nektek ![]() Azt hiszem én is hasonlóképp reagáltam volna a felszólalókra. ![]()
Kedvenc csávóm!
Ez mekkora tőle!
Ez kéész. A lezárt topic címe sem egyszerű, de olvassátok el az áthelyezett hozzászólást, meg a választ rá.
![]()
Hehe, hát ez óriási, de azért Zolee reakciója sem volt semmi,
Idézet: „Atyámbátyám, nagyfényerejű LED-et kérek, de olyat ám, ami nappal is kisüti a szömömet! A színválasztékot meg majd kend elmondja, és abbú választok! ” ” Na ettől megfeküdtem ![]()
Üdv, csak gondoltam beköszönök 2 humorbonbonnal:
1: Egy szóban: Lemez Valéria az orrát túrja: Diszkvalifikál 2. Hogy hívják a rühes macskát? ViszCat
Nem látnám a nevet itt a vicc fölött, akkor is tudnám, hogy te írtad őket. Mintha hallottam volna már tőled hasonlókat...
![]()
Erre mit is mondhatnék... Én itt sem vagyok! :hide:
Az osztálytársaim 5 év után emlékeztek ilyen és ehhez hasonló gyöngyszemekre tőlem. Tegnap volt az 5 éves osztálytalálkozónk.
Nehéz rád nem emlékezni kedves Mókamester!
![]() ![]() ![]()
Beleégtem az EEPROM-odba, és ettől te valódi ROMhalmaz lettél? :hehe:
NANÁ!
![]()
10 dolog amit ne próbálj ki autóvezetés közben...Némi német nyelv tudás szükséges hozzá, de anélkül is érthető szerintem.
Bővebben: Link A másik amit meg utasként ne tegyünk: Bővebben: Link
Hát ez hatalmas! Az extasy meg a szipus tetszett a legjobban, na meg a pápa
![]()
Méghogy a macskák utálják a vizet... Macs fürdik
![]()
Már kezdem sejteni miért szólal meg annyiszor a csengő magától...
Bővebben: Link
Mai 5.1 hangfalszett javítási videó. Amúgy se volt jó, egy műveleti már kettényílt benne. A haver kezét jól megcsapta a kondi.
Szakik:Bővebben: Link
A föld felett még ott hagy 1m3-t belőle...de büszke a munkájára, ahogy az utolsó képet elnézem.
maradt belőle valami használható?
![]() ![]() ![]() ![]()
Talán a csavarok, meg a kék led az elején a készüléknek...
![]()
OFF:Más jellegű értelemben maradt-e más,de a többit privátban!
![]() ![]() ![]()
Néhány gondolat...
Milyen bolt biztos manapság? Az égbolt és a sírbolt! A legtöbb ember csak annyira dolgozik keményen,hogy ne rúgják ki! és a legtöbb embert csak annyira fizetik meg,hogy ne mondjon fel! Egy csomó olyan segédeszköz létezik amivel a nők szexuális kedve növelhető! itt van pl a mercedes benz 380 SL! A világ legnagyobb felfedezéseit olyan emberek tették,akik túl hülyék voltak ahhoz,hogy tudják,hogy az adott dolog lehetetlen! A természet igazságos! Aki vak az jobban hall! Aki siket jobban lát! Akinek rövidebb az egyik lába,annak hosszabb a másik! A pénznek nincs szaga! Csak annak akinek nincs! Makkal a kezedben disznókat álmodsz! Rájöttem! Egészséges vagyok! Mint a holtak közt a sírásó! Tudjátok mi lesz a divat nálunk nemsokára? A kezeslábas! Ha venni akarsz egy lábast,kezes kell hozzá! K Ö Z M O N D Á S ! Az okos enged! Aztán ott áll üres kézzel,és gondolkozhat hol ...(rontot)ta el! Dilemmám! Létezik-e a földön kivül intelligencia? Szerintem először a földön kellene találni valamit!
Lennél olyan jó, és elküldenéd nekem a kevésbé szalonképeseket?
![]() v431060 kukac indamail pont hu-ra kérem szépen! Köszi előre is! ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |