Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   693 / 3610
(#) KTobi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 17, 2009 /

Nem nézni kell Te, ezt csinálni kell. Új sokkal jobb.
(#) KTobi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 17, 2009 /

Írtam én, hogy nem próbáltad?
Nincs fent a netten a nyári tánctáborról a kép, két fiúra 16-17 lány jutott. Különben linkeltem volna. Ebből egyik sem én voltam
(#) Georgee válasza KTobi hozzászólására (») Szept 17, 2009 /

Nem is hülyeség, táncsuliba csajozni
(#) zolee1209 hozzászólása Szept 18, 2009 /

Halihóóó!
Valaki, aki éjszakai életet él rajtam kívül? :hide:
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Szept 18, 2009 /

Jóreggelt álomszuszékok!

Igen! Jelen!
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

DualView módot átállítottad Klónról?

Nézd meg az Everesttel, hogy milyen felbontásokat támogat, a laptop videókártyálya. Ha ez megvan, nézd meg, mit támogat a TV, és hasonlítsd össze.
Továbbá előfordulhat, hogy a laptopnak kevés az erőforrása ahhoz, hogy két megjelenítőt, maximális felbontáson tudjon kezelni. Próbáld meg a laptop kejelzőjének, felbontását levenni, és így próbáld meg ismét az LCD -t állítani.

Ha ez sem jön össze, akkor én egyenlőre tanácstalan leszek, mig kinem okoskodok valamit.
(#) _ampervadasz_ válasza Müszi hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Nebánkódj, egyzser csak sikerül egy olyan csajt találni, aki forrasztani is szeret, és az elektronikához is ért.
(#) _ampervadasz_ válasza zolee1209 hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Az a helyzet hogy a "buliba" nevezett komplexumban, nem szeretek tartózkodni, mert a zeneipari készülékeken, olyan "zenének" nevezett torz "csapágyas, szénkefés mosógépszerű" színuszos jel visszhangzik, amit a hallójáratom nem szeret, és a szürkeállományom sem szeret feldolgozni. Ráadásul higított denaturáltszesz, aroma, szinezék, és víz keverekével kábítja magát midenki. Akkor még a bűzrudakról nem is beszéltem. Mint amikor elromlik a sparhert, csak ez kétszer rosszabb, és a tüdőben is szürkeállományt képez, de ettől nem lessz okosabb az aki szívja.

Hét szóval, és egy betűvel, utálom a Discot.
(#) zolee1209 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Idézet:
„mert a zeneipari készülékeken, olyan "zenének" nevezett torz "csapágyas, szénkefés mosógépszerű" színuszos jel visszhangzik”

Szinuszos? Pedig én szentül hittem, hogy "digitális" zenét hallgatok a dizsiben... A hangszóró csak négyszögjelet kap!
(#) _ampervadasz_ válasza zolee1209 hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Akkor lehet az én hallórendszerem károsodott. Így belegondolva, igazad van.
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Az, hogy én szóról, szóra, betűről, betűre, ugyanezen a véleményen vagyok, az nem csoda, hisz egy hónap és egy nap múlva betöltöm a negyedik X-et. De a fiatalok nem ezt szokták mondani. Tisztelem azokat, akiknek nem arról szól a "buli", hogy mindegy mi szól, jó hangos legyen, úgysem számít, mert be leszünk ba**va mint állat.
Az elmúlt 25 évben sok-sok BULIT csináltam már, az ovis korosztálytól a nyugdíjasokig bezárva, de mindig ügyelve a hangminőségre, s a változatos repertoárra. Lehetett számot kérni is, mentek rétegzenék is, de mindig odafigyelve az arányokra. No meg a közönség igényeire.
Az ilyen, már tényleg bulinak mondható partikon, nem egyszer lehetett látni, hogy a tinik a dédik zenéjére ropták, a nagymamák meg a house-ra. Minden a megfelelő tálaláson múlik.
Egyre kevesebb az olyan szórakozóhely, ahol szinte minden korosztály megtalálja a neki tetsző muzsikát. Mindenhol már csak egy adott rétegnek zenélnek. A diszkó szó, már nem azt jelenti mint régen. Régen sem csak a diszkó zene ment e diszkókban, bár akkoriban nem is nagyon volt techno, D&B, meg egyéb "fűrészelős", de mégis lementek Rock (Billy Idol - White Wedding), Rap (Hip-Hop, Dr. Alban - Hello Africa), Electro (Synthpop gépzene KRAFTWERK - THE MODEL) zenék, s mindenki jól érezte magát.
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Akkor nem vagyok szerencsére egyedül.

üdv. :kalap:

Ezek még el is mennének, ezzel még nicsncsen semmi gond. Amikor ugyan azt a régi "Ákos" számot hallom 77ezerszeres feldolgozásban, EQvalizeres basszus tuninggal, és ha oszcilloszkópot rákapcsolnám akkor szépen kirajzolódna a túlvezérlés jelalakja. Annyi biztos hogy egy négyszögjelgeneátorral többremennének, szabályzoható frekvenciával. Hhú, de inkább nemadok elveteműlt ötleteket, mert a végén...
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Szept 18, 2009 /

Azért túl ne terheljétek Topi szerverét, mert megharagszik! :hide:
(#) kisszee válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Ez nagyon szépen megfogalmazott iromány volt, jót nevettem.
(#) 7805 válasza Action2K hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Ezeket a régi számokat mai napig hallgatom jáTSZom buliban..
(#) DuMatyi hozzászólása Szept 18, 2009 /

Épp olvasgattam a fórumot, és a szokott hirdetések egyikén megakadt a szemem:
Idézet:
„Új és használt LED...”
Nos, tudom, hogy sablon szöveg, és csak egy elemét cserélik ki a sornak, de mondjuk használt LED-et eddig lomtalanításkor kidobott TV szenzorkapcsolójából termeltem ki, és nem jutott eszembe Vaterán szétnézni. 18+: Hogy nézne ki ez a hirdetés mondjuk óvszerrel? :hehe:
(#) Ricsi89 hozzászólása Szept 18, 2009 /

Helló!
Valaki tudna nekem valami infót adni ,hogy hogyan is működik a buszokban és egyéb gépekben lévő gázolajkályha, amit a fűtéshez használnak? Régóta érdekel a téma és úgy néz ki most tudnék szerezni egyet majdnem ingyen, bár nem biztos, hogy működik. Eddig semmi infót nem találtam róla. Elvileg valami Praga típusú. Valaki tud segíteni, hogyan működnek ezek?
(#) 7805 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Amit én használok a műhelyben az úgy működik hogy bemegy a 220 az pörgeti a ventilátort és a gázolajat porlasztja egy szivattyú és így fúj meleget.
(#) sprofan hozzászólása Szept 18, 2009 /

Sziasztok!
Lehetséges az, hogy felteszek egy windows-t egy patrícióra, de az azon a patríción lévő adatok megmaradnak? Nem ezen van a jelenlegi windows.
(#) Doncso válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

A régebbi DDR tipusú, is hasonlóan működik, ott benzin van meggyújtva, folyamatosan ég, egy venti meg fújja a meleget. Ez 12V., van egy izzitója, ami indításkor begyujtja a benzint, és van kipufogója is.
Üdv
(#) DuMatyi válasza sprofan hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Igen, megmaradnak, ha a telepítő menüjéből nem formázod meg. Érzékeli a zikszpé, hogy meg van formázva, és nem bántja. Nekem eddig így tett.
(#) Norberto válasza sprofan hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Természetesen minden adat megmarad, ha a Windows telepítése elején nem választod a partíció törlését vagy átkonvertálását másik fájlrendszerre.
(#) Ricsi89 válasza Doncso hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Akkor elég egyszerű jószágok. Hasonlóra gondoltam én is. Szóval akkor ha esetleg van is valami baja, akkor nem lehet olyan ,hogy ne tudnám megcsinálni. Ez konkrétan 7kW-os. Ezzel már be tudnék fűteni egy nagyobb helyiséget is.
7805: Gondolom nem az égésterméket fújja be a ventilátor.

Azt nem tudom a tiéd milyen, a benzinesnek van kipufogója, azt ki kell vezetni, viszont dolgoztam egy másik fajta pb-gázossal és nagyobb gázolajossal is, nos ezek az égésterméket is befujták, nem volt kipufogójuk, attól függ melyik milyen tipus. De igazán egyszerű cuccok ezek. De azért óvatosan, mert érhet meglepetés, nehogy felrobbanj.
(#) sprofan válasza Norberto hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Köszönöm!
Azért gondoltam megkérdezem, mert nincs kedvem mindent újrarakni, meg hát Windows-ról van szó, itt minden lehetséges

Ennek ha jól látom van alul kipufogója is. Gondolom valami buszban, vagy hasonló eszközben lehetett, mert elég nagy teljesítményű. Itt egy kép róla.

809_1_big.jpg

(#) Ricsi89 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Itt meg mi történt? Eltűnt mindenki... megláttátok a feltett képet és megrémültetek?
Szerk.: Még teszek egy képet és csodálkozzatok, hogy mennyire van feltöltve az aksi a laptopomban. 950,6% pontosan. Ez bírja egy ideig.

Azért van más fontos dolog is ám . Egyébiránt ez egy jó kis állófűtés, valószínű buszban lehetett, de nem esküszöm meg rá, a kipufogót ki kell vezetni mindenképpen, me szénmonoxidba megfulladsz!! Nem játék. Vagy inkább az egészet tedd ki és csak a fűtést vezesd be, az biztonságosabb.
(#) zenetom hozzászólása Szept 18, 2009 /

Hali!
Aki ért a Wifis laptopokhoz annak segitségét kérném.
Szóval elvileg telepitve lett a driver hozzá, de van a vezérlőpultban ilyen hogy: 'Vezeték nélküli hálózat' .
Ha erre rákattintok akkor egy varázsló jön be, de nekem ez kinai Kell itt beállitani valamit?
A laptop nem az enyém, csak reinstallra van itt, a gazdája pedig főleg erre használná a laptopot hogy utazás közben lopja mindenhonnan a netet (pl megdonálc..stb)
Tehát kell még valamit beállitani?

Én is úgy gondoltam, hogy csak a meleget vezetném be és a "készülék" meg kívül lenne.
Következő: »»   693 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem