Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   698 / 3603
(#) Attila86 hozzászólása Szept 20, 2009 /

Ha 64 bites az oprendszer (Windows 7 x64), akkor arra csak 64 bites programokat lehet feltelepíteni? Azoktól a programoktól amik csak 32 bites verzióban léteznek, le kell mondanom? Ugye nem?
(#) mammut válasza Attila86 hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Ugyanúgy mennek benne a 32bites programok is, lefelé kompatibilis az oprendszer, felfelé nem!
(#) mark.budai válasza Attila86 hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Mennek ugyan úgy, mint a 32bites oprendszeren, de ha be tudod szerezni a progik 64bites verzióját, valamivel gyorsabb lesz a géped. Persze meg ne vedd, annyit nem ér...
(#) vicsys válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Látom magyarítod a szöveget. Nem akarok belekockulni a munkádba, de azt is átírhatnád, hogy formázás, arra, hogy formattálás. Hiszen a vinyót a gyárban már formázták.
(#) Attila86 válasza mark.budai hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Köszönöm a válaszokat!
(#) sándor válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Szia !Akkor lehet gratulálni, kész lett? készülnek belőle "free teszt példányok"?...
(#) KTobi válasza Attila86 hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Meghajtókat szerezd be előbb minden eszközödre. Régebben én nem találtam mindenhez. Azóta már változhatott a helyzet. A 32bittes antivírusprogramok és a kémelhárítók, úgy tudom nem működnek megfelelően. Ezekből szerezz be 64bittes verziót.
(#) Norberto válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Idézet:
„... Pro SP3 MeSE for AmperTech Software ...”

Ebben van egy hiba, legalábbis ha nagyon ragaszkodsz az angol nyelvhez.

Szerintem a for helyére valami más illene, például:

- of, vagy
- by

Várom mások véleményét is a dologgal kapcsolatban.

Ha jól tudom, akkor a for a számára, részére szóra fordítható, és nem pedig által-ra.
(#) Norberto válasza Szebence hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Nem mindenhol van elírva, 3-ból "csak" 2 helyen.
(#) mark.budai válasza Norberto hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Én is úgy tudom, hogy a for valakink a részére. Akkor már legyen of.
(#) Szebence válasza Norberto hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Én is figyelmetlen voltam Egyébként nekem a "by" lenne a szimpatikus.

Más: Miért van az, ha írok egy kommentet, választ, rámegyek az elküld gombra, akkor ugye frissül az oldal. Na ma azt csinálta, hogy mikor frissült az oldal, akkor egy fehér képernyő jön be rajta a következő írással: '); //-->
Ezután frissítem a weblapot és akkor jön csak be megint rendesen, mint máskor szokott.
(#) Attila86 válasza KTobi hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Új laptopról van szó, úgyhogy biztos adnak hozzá 64 bites drivereket.
(#) hapro hozzászólása Szept 20, 2009 /

Mivel lehetne felvennem profi minőségben, sztereóben természet hangot? (tücsök, repülő, madár, szél, falevelek, állatok, stb...és mindez így egyszerre amit épp hallani)
Ötletem, két elektrét mikrofont összeraknék. Ennek valami előfokot, és itt a kérdés mi az ami képes sztereó profi minőségű hangot fölvenni? És nem baj ha akkuról tudom működtetni, mert nem akarok 40km hosszabbítót húzni magam után. Valami digitális megoldás a nyerő szerintem, de nagyon nem vagyok ebben otthon. És jó érzékeny kéne legyen.
Most egy hirtelen jött ötlet alapján esetleg egy laptop? Viszont annak is van zúgása ami bele hallatszana a felvételbe, ja és a másik, hogy mono a mikrofon csatlakozása.
(#) Norberto válasza hapro hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Ilyesmi kérdést egyszer én is feltettem már: LINK

Bár sajnos túl sok megoldás nem született
(#) Georgee válasza Norberto hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Találtam egy kis dokumentumot, arról amit szeretnétek Nem tudom mennyire hasznos. A könyv idősebb mint én, remélem nem fölöslegesen scanneltem, használjátok egészséggel.
(#) zenetom hozzászólása Szept 20, 2009 /

Nem tudja valaki mi ENNEK a zenének a címe?
(#) zenetom válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Köszönöm
(#) Stadi válasza zenetom hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Ajánlom hozzá a Philadelphia c. filmet megnézésre.
(#) hapro válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Fúú én azt hittem ez egy egyszerűbb dolog, de nem adom fel, valamikor úgyis készítek ilyen jó minőségű felvételeket. Első körben kipróbálom minden hűhó nélkül csak simán a mikrofon kapszulát.
Felvevő eszköznek meg talán valami hordozható DAT eszköz megfelelne.
Szerintem ez kell nekünk: Bővebben: Link Elég drága mondjuk, de ki kell próbálni, mit tud.
(#) _ampervadasz_ válasza Szebence hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Üdv mindenkinek. :kalap:

Ez még csak egy olyan ízelítő. Egyelőre, akkor még örültem, hogy sikerült eltámasztani. Az elírásokat, még javítgatom. Az a helyezt hogy annyira probálok koncentrálni hogy ténylegesen sikerüljön lenyomni a billentyűt, hogy már szinte magára a szövegre oda se tudok figyelni. A "G" betű környéki összes betű nehezen, a többinél, meg már érintkezési hiba miatt, előfordul hogy amikor megnyomok egy gombot beírod vagy a "6" -os, vagy a "3" -as billentyű. Olyan ez a billentyűzet már, mint a vizzel összeragasztott papír.

A a javaslatokat összgyűjtöttem, és felvettem a listára.
(#) _ampervadasz_ válasza Norberto hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Köszi a figyelmeztetést, ez egy régóta "csúnya" szokásom. Javítom.

szebence:
Idézet:
„Kiváűlasztáshoz használd a kurzort gombokat”

Ott én Kiválasztáshoz szót láttam / látok. kétszer is megnéztem aképket meg a programot is. Lehet, hogy sokat .

sándor: még nem vagyok vele készen. Kedd késő estrére, vagy szerda délutánra várható az első végső teszt, mielőtt kikerül a nagy "www" világába.
(#) Norberto válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Köszi a felajánlást, lehet, hogy egyszer élni fogok vele, az ügy egyáltalán nem sürgős egyébként most nekem.
(#) hapro válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Igényeim a csillagos ég. Ezért nem felel meg a gagyi mp3. A régi fényképezőm elég jó sztereó hangot tud már felvenni, csak hát az is mp3. Ez a projekt nekem se sürgős, sőt ma találtam ki, miközben feküdtem a Dobogókői sípályán és a hegyoldalból néztem a Dunát, és közben hallgattam a tücsköket, és madarakat. Azt szerettem volna akkor, hogy felvegyem azt a hangot, és itthon is le tudjam játszani.
Innen az ötlet.
(#) Norberto válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Természetesen után. :crazya:
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Nem lessz, hanem az is. :yes:
(#) Szebence hozzászólása Szept 20, 2009 /

Sziasztok!

A következő tankönyvhöz keresem a megoldókulcsot lehetőleg elektronikus formában:
Jobbágy Ilona - Katona Luca - Kevin Shopland:
General Communication Skills and Exercises - Felkészítés az angol nyelvvizsgákra

Akinek megvan, vagy tudja merre található, az kérem segítsen!

Előre is köszönöm!
(#) bazsoo hozzászólása Szept 20, 2009 /

Örömmel jelentem be, hogy feltelepítettem életem első Linux rendszerét Egész tetszetős és nem utolsó sorban gyors. Aki jártas a Linuxban legyen szíves és írjon rám mert nem tudom hogyan lehet telepíteni Végülis nem fontos mert ami kell az megvan. Tudok zenéthallgatni, netezni, msn-ezni Szóval eddig hawai
(#) Ricsi89 válasza bazsoo hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Milyen linux és mit akarsz telepíteni?
(#) mammut válasza bazsoo hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Az nagyon jó!
Melyik disztribúciót raktad fel és melyik felületet használod?
(#) bazsoo válasza mammut hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Mandriva rendszer. És a felület azt hiszem KDE. Telepíteni még egyelőre semmit. Majd még vadászok össze programokat. Most nézegettem őket és minden megvan ami kellhet.
Következő: »»   698 / 3603
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem