Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   715 / 3602
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Okt 2, 2009 /

Elnézést kérek mindenkitől a következő offolásom miatt: Akinek van Tunatic$ feltelepítve, az kérem nézze már meg hogy működik e neki. Valamiért az enyém "lepattan" a médiaszerverről.

[ON]
(#) Norberto hozzászólása Okt 2, 2009 / 1

Sziasztok!

KD Mester utolsó szavait idézném, gyönyörűséges lelki élete lehet ennek a csapnivalónak. Megeszem a kalapom, ha ez egy emberi lény.

Így válogassátok meg, hogy köttök-e vele valaha üzletet vagy bármiféle emberi kapcsolódási pontot, ha valami rosszat mertek szólni, rátok is a következő várhat...

Idézet:
„Azt hiszed te kis fartúró szarcsimbók, hogy szopathatsz 1 hónap tiltással, mert be mertem szólni a személyes testi-lelki jóbarátodnak? Hát húzd ki a kis pöcsödet a seggéből és jól figyelj!

Hát legyen végérvényes a buzi kúrva anyád. Követelem a KD nick azonnali és végérvényes törlését. Úgyis hányok norbertotól, amit rendez a kis fasszopó moderálás címszóval az gusztustalan. A többi patkány sem sokkal különb. Különösen topitól hányok, csak így kisbetűvel írom a nick-jét. Már be is regisztráltam 2 nickkel. Az egyik ez, amivel gusztustalan hányingerkeltő mivoltotokra reagálok, kis fasszopókák, a másikról pedíg hírdetési oldalnak fogom használni a szánalmas fórumotokat: Én nem szorulok rá a szánalmas fórumotokra, max itt néhányan szorultak énrám.
Ezekután ideírni, önzetlenül hasznosat adni a fórumotokhoz? Eszem ágában sincs!

Szerintem úgy lenne korrekt, ha törlitek a nickem , de törlitek azt is (csatolmányaim), amit hozzátettem ennek a trágya fórumnak a szépítéséhez. Sőt a hsz -eim is nyugisan törölhetnétek.
Mindenkinek kellemes (moderátornak csúfolt gerinctelen nyomorék hányingerkeltő hátultöltős buzeránsoknak is) jó szórakozást, pelust felkötni.

2018 dec 31? húha, legyen már annyi karakter, ami belefér csak 9-esekből)) KD

To(m)pi(ka) a KÚRVA anyád! norbika! a te anyád, csak azért nem kúrva, mert kizárólag apádnak volt gusztusa hozzá, násnak nem.”

Szóval én óva intek mindenkit, hogy valaha is ezzel a jólnevelt KD Mesterrel szóba álljon úgy igaziból.
(#) Norberto válasza SALáta hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

Elég komoly hely lehet. Most megfájdítottad a szívemet, most már nekem is szeder kell!
(#) MaSTeRFoXX válasza Norberto hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

Hmm, itt a fórumon mindig történik valami, sose lehet unatkozni... :wilting:
(#) Doncso hozzászólása Okt 2, 2009 /

Nem gondoltam volna , hogy Attila barátomhoz intézett egykori privát levelemet valaha, valaki is űberelni tudja majd egyszer, hát KD-nak ez sikerült.
De jót nevettem rajta, kösz Norberto hogy közkincsé tetted.

Hogy mik vannak. :wow1:
(#) Norberto válasza vzoole hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

Idézet:
„Lényeg, hogy ne szóljunk be a modiknak, vagy haverjainak, mert kitíltanak.”

Hát azért ez nem egészen van így szerencsére.

Azt tudom mondani, így több, mint 4 éves moderátori tapasztalattal, és az elmúlt időkre visszatekintve, hogy akár hiszitek, akár nem, egy egyén első néhány, azaz 8-10 hozzászólásából (tökéletesen mindegy, hogy tartalmilag mit írt) következtetni lehet a sorsára. Ugyanis a felhasznált szavak, azok sorrendje, ismétlődése, "minősége" erősen gyanús lehet az erre érzékeny és felkészült emberek számára. KD Mester-ben már kezdetek óta megvolt valami "furcsaság"...

Én amondó vagyok, hogy közületek, és ezernyi, meg ezernyi fórumozó közül nagyon sokan még csak veszélybe sem vagytok ilyen téren, mert egyszerűen nincs alapja.
(#) Norberto válasza Doncso hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

Gondolj bele, mennyi ideje gyűlhetett ebben a kisgyerekben a feszültség, hogy ekkorát akart "szólni".

Bár érzésem szerint maradt még benne bőven feszkó, azt biztos majd máson próbálja lecsapatni.
(#) Doncso válasza Norberto hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

A felgyülemlett feszültséget máshogy is le lehet vezetni.

Idézet:
„KD Mester-ben már kezdetek óta megvolt valami "furcsaság"...

Csak nem az őrült tudós professzorra gondolsz?

Idézet:
„Mindenkinek kellemes (moderátornak csúfolt gerinctelen nyomorék hányingerkeltő hátultöltős buzeránsoknak is) jó szórakozást, pelust felkötni.”

Na ettől hányok, pontosabban a mondani valójától, ha valaki annyira nem professzor az elektronikába az már hülyegyerek? (pelenka) És, miért kellene mindenkinek elektro profnak lenni, na az ilyen lenéző stílust nem tudom elviselni, tipikusan a 25 év alatti hülyegyerekek stílusa ez. Érdekes az idősebb korosztály miért nem fitogtatja a tudását, csak ÖNZETLENÜL segít, számtalan jó szaki van az oldalon, szerintem senkinek nem fog hiányozni, oppá, most én is kapni fogok egy mocskos levelet, hajjaj. Mutatok én ezeknek az embereknek olyat az élet más területén, hogy köpni nyelni nem tudna, egy értelmes szót nem tudna hozzáteni, akkor meg miért kell lenézni a kisebbeket.
Tiszta nevetséges, a stílus meg pláne.
(#) Müszi válasza Norberto hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

Mondjuk kezdetektől fogva sejtettem, hogy KD-nek akkora arca van, mint az ólajtó, de eza a privát üzenet végleg bebizonyította. :yes:
(#) djyuri hozzászólása Okt 2, 2009 /

Egy picit megijedtem,hogy tiltottak
De aztán mégse...

tilt.JPG

(#) vicsys válasza Norberto hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

Idézet:
„...moderátornak csúfolt gerinctelen nyomorék hányingerkeltő hátultöltős buzeránsoknak...”

A macska rúgja meg! Pedig szentül meg voltam győződve róla, hogy jól nézek ki! Most megyek és újjáépítem az imidzsemet.
(#) _ampervadasz_ válasza Norberto hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

Ezért nem jó a gyerek kezébe adni telefont "nintendót" meg mindenféle, elektromos ketyerét. A szülei ilyenkor hol lehetnek. :zavart2:

CSak hogy letereljem a témát ezt a cikket olvassátok el! Nagyon durva! 32GB szuper HC SD memórikűrtya !

Nem gondoltam volna hogy a Csánjnaiak ekkorát tudnak űberelni.
(#) Doncso hozzászólása Okt 2, 2009 /

Norberto és Highand, azt találtam ki, hogyha már erősítő meghallgatás, akkor rendezhetnénk egy kisebb vaktesztet, ha wartowski kolléga is benne van, elhozhatná a sajátját, és a B5, EL84 és JLH val indulnék, aztán meglátjuk mi sülne ki belőle, esetleg más is hozhatna valamit, mi a vélemény?
(#) Müszi válasza Doncso hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

Ha Dombóváron tartjátok, nevezek a VF3-mal, és egy csövessel is :hide:
(#) mark.budai válasza Müszi hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

[off]Én meg Egy EL84-gel, GU-50-nel, PCL82PP-vel, UBL21-el, Meg talán egy PCL86-tal is..
(#) djyuri válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

nemhiszem

De igazán nem aggódtam,mert majdnem minden kérdésre megvan a válasz már...csak okosan kell használni a keresőt... ezt ajánlom mindenkinek amúgy
(#) KTobi válasza djyuri hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

Valaki elmagyarázná mi volt ez?
(#) Action2K válasza Müszi hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

Csak halkan súgom meg, hogy nem privi üzenet volt, hanem ide a fórumba írta be. Ha már Norbertó "közkincsé" tette, bátorkodom én is megmutatni a művét, úgy ahogy megjelent. A második hsz-e ugyan az, csak nagyobb betűkkel.

Berágott.JPG

(#) Action2K válasza KTobi hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

Mondjuk: a gépek lázadása?
(#) Doncso válasza Action2K hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

Na ez az a pillanat amikor valakinek elönti a sz*r az agyát és megszűnik az önkontroll, de durva, hogy mik vannak
Szerintem ezzel csak magát égeti, de jót nevettem rajta újfent .
(#) Norberto válasza Doncso hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

Nálunk focinál is van egy srác, aki kb. 30 éves és néha elszáll az agya focizás közben, ha éppen nem sikerül gólt rúgnia sehogy sem. Akkor elönti minden trutyi az agyát, és szinte azt sem tudja, mit csinál, csak rúgja a labdát, a lényeg, hogy minél nagyobbat, erősebbet rúghasson bele, így kiadva a saját maga által 2 mp alatt gerjesztett dühöt. Aztán néha nem csak a labdát szokta eltalálni ilyen esetben, hanem olykor ott van valakinek a lába is a közelben, és olyankor még ő van felháborodva, és percekig pampog. Elég szánalmas arc sajnos, manapság már csak mosolyogni szoktam a hülyeségein, megváltozni úgysem fog 30 évesen... csak majd akkor néz nagyot, ha egyszer valaki kőkeményen visszarúg vagy ilyesmi, mert akkor félő lesz, hogy ottmarad végleg.
(#) Doncso válasza Norberto hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

Hát igen, van ez így. Régebben volt nekem is hogy eldurrant az agyam, talán emlékszel is rá, igaz nem egymással volt problémánk dehát ezek vannak, no meg ott van az emberi hang, amin mindent meg lehet beszélni, tök jó példa erre wartowski kolléga, az A osztályos topicba.
(#) highand válasza Doncso hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

Én benne vagyok, de akkor valami normális dobozba kell tennem a t osztályokat, mert így égni fogok, mint a reistag.
(#) Doncso válasza highand hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

Dehogy, nem érdekes a doboz, az EL84-en kívül nekem mind deszkán van, nem kell nagy fenék neki, csak hallgassuk meg őket.
(#) highand válasza Norberto hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

KD ámokfutása az Audiodyj-en

Erre is vess egy pillantást
(#) Norberto válasza highand hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

Hmmm, ezt még nem láttam eddig.

Ami biztos, hogy nagyon nem találja a helyét az arc a világban, ja, és túl sok a szabadideje.
(#) highand válasza Norberto hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

Elég jó agya van csak szerintem túlzottan vágyik az elismerésre. A horoszkópjára azért kíváncsi lennék.
(#) highand válasza Doncso hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

Akkor jó lesz, ha én is csak "deszkamodellt" viszek?

Az de durva, végigolvastam és nem értem mi történt KD-val, bekattant? Eddig sehol nem olvastam ilyet tőle, szerintem megőrült vagy ellopták a reg-jét kitolásból, nem tudok más magyarázatot.

Persze, most nem a design lenne a lényeg csak a hang, az se baj ha mono, wartowski Fet-es erősítője és a JLH nálam is egy oldalas, valószínű a B5-ből is csak az egyik oldalát küldeném harcba.
Következő: »»   715 / 3602
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem