Fórum témák
» Több friss téma |
sulyat lemerni nem tudtam saccra 25-30g ebbol az aku asszem 16g a motorok max 1.5g+prob 0.5 nem tul nehezek a test maga motorokkal (3) eggyutt max 5g
adovevo + zeneres stab + 2db tranzisztor 5g ez igy 28g de ezek nem "pontos" adatok meretei hm ezt nehez lenne elmondani ezert par perc es csinalok 1 rajzot amin fel vannak tuntetve a pontos adatok
itt az alaprajza (ha lehet igy nevezni)
köszi!
picit nehezebb amit én rakok rá(pl 9V -os ellem), akkor nagyobb ra csináljam az alapterületett? üdv
igen de 9V os elemrol nem ilyen "kicsi","mini" motorokat probalj mukodtetni hanem picit nagyobbakat amik legalabb 6V-8V os ak (a mini motorok max 5V es ott is mar nagyon melegszenek)
Én is ilyenből csinálgatom! Mondjuk még csak a test van meg..
hm nem rossz motor csak az a baj vele hogy ezekhez joval nagyobb alapterulet kell mint 17*10cm szerintem kb 30*18cm meg nagyobb akkumlator is ha nem 5-6 percig akarod mukodtetni
amugy nagyon szupi motor milyen cd meghajtobol szedted ki? (szaladok bontoba )
nec 98-as, mitsumi 97-es, lite-on 99-es...
én 100ft /db ért vettem párat a bolha piacon.... meg creative-ot, de abban kissebb volt a moci.. üdv
Menyik bolhapiacon, és honnan lehet tudni, hogy melyik motor jó?
Nagykanizsai bolhapiac.., de alkudni kötelező minden hol
amugy én csak "koppintok" ahogy a többiek is, gondolom én DE sztem amilyet én is szeretnék használni, az azért jobb, mert hosszú a motor kissebb a légellenállása, mint egy 3 cm átmérőjű motor. üdv
van távírányítom is már
[off](500ft bolhapiac)
És ha hungarocellt használsz, akkor nem bírja le a 9 voltos elemet?? Csak nékem a súlyelosztás volt gond...
Hát még nincs lekerekítve az orra de úgy kábé 15-20*8. A 8 azé 8 mert akkora volt a "szélesség gyárilag" .
8 krumpli vagy cm???
ha cm az igen sok!! légellenállás is van! üdv
Viszont ha vízen mégy véle, akkor nem kell szoknya!!
de az már nem légpárnás...
és viz is kell hozzá
Hát tudom... Persze engem nem zavar a sufni dizájn. De szerintem nem olyan rossz azért a méret! Persze centiméter, és nem kumpér! De szerintem lehet kisebb is, csak még nem próbáltam.
"9V os elem" ez egy normál 9V os elem lenne? vagy pl 6 db 1.5V os elem?
Ezen még gondolkozok... De szerintem több cerkaelem, mert a sima 9v hamar lemerül, tölthető meg túl drága
az nem kis suly ha azzal szamolunk hogy 1 ceruzaelem az 35g akkor az 6*35 ami 210g (ez mar nem a mini kategoriaba tartozik ) es inkabb hasznalj akkukat mivel elegge gyorsan lemerul mert ezt megemelni mar nem kis motor szukseges
amugy vannak fent uj videok link
Ma ezt sikerült megvenni:nezze:
700Ft volt, ha hiszed, ha nem :yes: :yes: :yes: :yes: müxik szuperul ) (az emelés) majd a múltkori vevőt bele dobom + aksi aztán gogogogo
Szépnek szép...csak nincs meg benne az építés öröme és élvezete, ahogyan azt mások átélhették ebben a topikban...
volt ott egy adó is, azt 300 ért vettem meg.... és pont jó a légpárnáshoz
"Szépnek szép...csak nincs meg benne az építés öröme és élvezete, ahogyan azt mások átélhették ebben a topikban..." Ő átélheti az (át)építés vagy az (újra)epítés
oromeit
igen-igen :yes:
szerinted a párna alatt miért van hungarocel? kevesebb levegő kelljen a "telítéshez" ? üdv
Nem nekem mondtad, de szerénykednék rá válaszolni. Ha vízen mégy vele, azt bedöglik a emelő motor, akkor sem sűllyed el mire kimented...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |