Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TV hiba, mi a megoldás?
Antennáról próbáltd, vagy videóról?
dvd-ről es nem nagy valtozás :no:
Látatlanban nehéz segíteni. Esetleg képet tudnál felrakni?
van egy grunding tv amelyknek a keleti hangsávot nem tudom be állitani a nyugati az megyen,probálkoztam be hangolni de nem sikerült estleg tudtok segiteni köszi.
sajnos nem tudok fel tenni képet.
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni: Hol kapok Orion Tatra (fekete-fehér) tv-hez nagyfesz tekercset? Neten keresgéltem, de nem jártam sikerrel
Mellékeltem képeket a full trafóról. A válaszokat előre is köszönöm!
Szia!
Újat már nem lehet kapni sehol sem. Bontottat keress.
Hi!
Van egy pici 35 centis SABA TV-m. Az a baja hogy ha bemelegszik 10 perc után elmegy a kép. A hang szól rendesen de a képernyő fekete. Átforrasztottam már a sorkimenőt meg a tunert de nem javult meg. Rossz kondi vagy ellenállás szemre nincs rajt. A táp mindig elindul és készenléti is van. Mit nézzek meg konkrétabban?
Szia!
Pedig ez kontakthiba lesz! Nézd meg, hogy ilyenkor fűt-e a képcső, a képcsőpanelon a feszkók milyen értékűek, segédrács feszültség emelésekor előjön-e a fény. A képcsőpanelen repedt forrasztás stb. stb.
Hi mindenkinek.
Egy Grundig CUC6310-es TV-vel küzdök. ( egyenlőre ő all nyerésre ) Az a gond hogy a vizszinets képe nagyobb mint kéne. A csatorna felirat és a korhatár jel fele látszik csak. (talán szélessávú lett ) Nem tudom rendes méretűre állítani. A táp OK a kondikat bemértem az eltérités környékén. (rajz van róla de nem tudom feltenni 6mega ) Mi okozhatja ezt a problémát ?
Szia! Értem, és bontottat nem tudsz valahol? Vagy esetleg internetcímet? Előre is köszi! Üdv.
Köszönöm a segitséget,és a tanácsot,ha nem válik be még jelentkezem üdv mindenkinek!
Sziasztok!
Van egy tv-m amihez kapcsolási rajzot keresnék: Philips 21PT1532 / 58 Ha tud valaki egyet küldeni azt megköszönném. Előre is köszi.
Sziasztok!
L6.1 chassis. Erre keress rá. Keressétek így a rajzokat a Google-ben: "típus" chassis. Valahogy így: Bővebben: Link
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Van egy Samsung típusú tv amin egy hete csak a sportadók és az Echo Tv jön be, a többi csatornát nem tudjuk beprogramozni. Átnéztünk minden vezetéket, hibát nem észleltünk sehol. Ha be is jön a csatorna akkor is torz és nem tudunk finomítani. Előre is köszönöm a segítséget.
Köszönöm a linket megtaláltam mégegyszer köszi
Sok sikert és szerencsét!
Üdv.A sorvég tranyónál a collektor-föld,és a emiter-föld közötti kondikat cseréld ki.
Hello.Kicseréltem a kondit a jelenség ugyanaz.
A sorvégtranyo tipusa:TT2140(LS).Mivel tudom helyetesiteni?
A készülék tipusa:LG-RE21FB30RX
sziasztok,szeretném a segitcségeteket kérni a sonykv2220ec02-es model,tv-hez 1 fehér csik van aközzepén már ki cseréltem a tda3652-ict és a környékén az egész kondit de semmi változás :no: g2 és hang van a táp is jó, már nem tudok vele mit kezdeni , tudtok segiteni?, köszi.
szia, a tuner körűl keresd a bajt valamejk tranzistor de lehet maga atuner is hbás ez elég összetett probléma,remélem hogy tudtam segiteni valamennyt sok sikert!.
Szia!
Én még ilyen tranzisztortípusról nem hallottam. Az én rajzomon KSD5702 van. Ez egy sima diódás tranzisztor, helyettesíteni lehet a 2SD1881 vagy BU2525DF típussal Küldök rajzot.
Akkor most mérd +a tápfeszt.Tda 3652 lábán is 24-26V,kell legyen.Ha nincs meg cseréld ki a z Ic-t és az előtte levő bizti R-st is,ez 0,2-0,5ohm/2W szokott lenni,és jó lesz a tv.A g2-nek hangnak nincs köze fűgg.eltérítéshez.Csatoló kondikat kicserélted újra,azt jól tetted.
Tudod helyettesíteni BU508DF,SD1710,BU2525,védődiódás kapcsoló tranzisztorral.A TT2140LS =800V/1500V 6A,pulse=15A tranzisztor.
köszönöm ,hogy próbáltál segíteni,de nem találtam semmi problémát ott még egyszer köszi.
Hello.
Köszönöm a segitséget,és persze a rajzot is.Délután folytatom a keresgélést.
Hello.
Köszönöm a segitségedet,SD1710 van is otthon,délután meglátjuk mi lesz.
Az SD1710 nem diódás típus, lehet, hogy kisebb lesz a sorimpulzus. Majd meglátjuk.
szia,le mértem és meg van a 26v-t akondik is rendben decsik meg van.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |