Fórum témák
» Több friss téma |
Gondoltam De szerintem bátran nyulj hozzá, de jol gondold meg elöbb szerezz a géphez monitort, mert megunod, félbemarad hogy nézed ezt az oldalt??
Jelenleg nekem is ez a legnagyobb problémám.
NAAA
3 óra forrasztgatás után és kétszeri újrakezdés után végre sikerült. Egy asus ide kabelböl csináltam az egészet mert azoknak jó vékony kábele ven.
Énis szórakoztam már ijen bekötéssel.....
Végülis azért sikerült Meg köyben elszivtam egy doboz cigit.... :smoke:
Hé!
Voltam nyaralni balatonon, ha valakit érdekel olcsó fresnel a lidl-be Keszthelyen volt komoly 300ft ért hajlékony nagyító néven, csak a mérete volt nem a legnagyobb kb A5-ös méret. Ha kell siessetek szerintem, a körforgalom melett, és a benzinkuttal szemben lévő LIDL.
Sziasztok! Valakinek nem kell 2 db 30x30 cm-es fresnel lencse?
Van még 2 db 250 wattos fémhalogén izzóm is ! Phillips MASTER HPI-T Plus 250W/645 E40 1SL.
Mennyit ér darabja?... ezek csak pár órát használtak ! Bolti ára 14.000.-
Ha valakinek esetleg kellene egy 7" colos lcd kijelző (hordozható dvd-ből) akkor írjon!
Kijelző : 3.000.- ,
2 db fresnel : 3.000.- , 2 db Fémhalogén 250w : 10.000.- .. Csere dologban is benne vagyok !
Az a baj én nem vagyok tisztába az árakkal egyáltalán de engem is érdekel a projektor építés! Ha majd egyszer lesznek cuccaim akkor belevágok! Az egyetemen is szokott lenni lomtalanítás és szét akarok nézni! Csak azért kérdezem mi mennyi mert hajt a kíváncsiság!
Hali! Van itt valaki aki most épít projektort? ... és esetleg vetítő lencsére lenne szüksége ,vagy más hozzá valóra ?
Kéne..... de hogy jussak én át Magyarországra!???
Mikor nincs vizumom!... csak ezt sajnálom... Mert amit itt leirtál összegeket az aprópénz...
Szerbiából....Zentagunarasról (Novo Orahovo)...
Egyébként érdekelne annak a 7 colos Kijelzönek megvan e a többi része? vagyis Videó jelet lehet e rávinni stb.. Bövebben irj már erröl kérlek...
Szia! Sajna a többi része halott! Haverom gyerekei tettek róla! Ez egy hordozható dvd-ből való! de bármilyen 7colos vezérlőpanellal üzemel ! amit én építettem projit annak a kijelzője kaputelefonból való volt!
Sziasztok!
Akit érdekel lenne egy hibás projektorom barkácsoláshoz vagy alkatrésznek. Philips Astaire 6281 nincs benne izzó de a foncsor megvan, hiányzik a kék és a zöld lcd előtt lévő polárszűrő. érd.: laszlo0823@gmail.com
A gondja csak annyi hogy kicsi a felbontása 320x240.
Szia! Csak kíváncsiságból mennyi lenne (Huf) ?
Hello Mindenki!
Nekem van 1 Infocus LP 335 ös Projectorom és a a baja hogy bekapcsolom kiadja a képet tökéletes és kb 10-15mp és leáll utánna kihúzom bedugom újból és ugyanez mi lehet a baja?
Szia!
Szerintem valami túlmelegszik és egy hővédelem vagy valamilyen védelem közbelép!
Üdv mindenkinek!
Van egy eladó 150w-os fémhalogén szettem, 2db fémhalogén izzóval, 1db gyújtóval és egy folytóval. egyedül a folytó van meg már régebb óta, azt még simpitől vettem, az izzók és a folytó vadonat új. Nekem is házi készítésű projektorban volt. Az egyik égő kb 2 film erelyéig ment, a másik csak kipróbálva volt! Képeket tudok róla küldeni. Ha valakit érdekel akkor priviben megbeszéljük Bolti ára összesen 22500ft, de nekem eszemben sincs ekkora árat kérni érte.
Helloó
Esetleg, valami értelmes dologra, de ráfizetni nem szeretnék! Beszéljük meg priviben!
Helló
Azért adom el mert szereztem a sulimból projektort. Kiakarták dobni hogy nem jó, aztán csak a vezérlőpanelon volt 1-2 helyen fölszakadva a vezeték, azokat átforrasztottam és már működik is is. És most azt használom
Sziasztok!
Rászántam magam és csak elkezdem bütykölni a projektort. már szereztem polárszűrőt de ez nem ugyan az a fajta ami kell bele egy Philips lc6281 ről lenne szó. Ha elinditom és egy gyengébb világítással belevílágítom jelen esetbe egy ledes fejlámpával és az optikán keresztül megnézem a képet vagy a falra vetitem nagyon kicsi méretben és teljes sötétségben akkor a látott kép szintelen fakó. Az lenne a kérdésem lenne-e értelme valamilyen izzót tenni bele vagy már gyenge fényforrásnál is kellene színes képet kapnom? |
Bejelentkezés
Hirdetés |