Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Batman (így vegyetek jelmezt karácsonyra a gyerekeknek...) :nevetes1: Bővebben: Link
Kovács mélabús képpel jön ki a kapun.
- Mi baj van, szomszéd? - kérdi tőle Kiss. - Jaj, ne is kérdezze! A feleségem lelépett egy férfival, és elvitte az autót is. - Borzasztó! Azt a szép új Audit?
A legújabb fejlesztés Sokkal jobban fekszi a kanyart mint az elődei
Mehetsz,de inkább küldök másikat nehogy felborulj vele.
És ,hogy miért szeretem a sört?
Még azt is elnézném Neki, hogy nincs tele a korsó. A kereket szerintem hidrómotor hajtja. Nem szeretnék ott lenni amikor átmegy a lábszáramon!
Hogy megy át a lábszáradon, ha nem vagy ott?
Biztos vagy abban, hogy ezt a képet a söröskorsók miatt raktad fel?
Háááááááááááááááááááát, nem is tudom.
János bácsi jó ideje kedvenc kocsmájában iszogat. Érzi a végén, nem tud felállni, akárhogy próbálja. Gondolja ,egy kis friss levegő nem árt és kikúszik az ajtóig. Mikor kimászik, látja, még mindig nem tud felállni. Na, gondolja, talán ha hazakúszik, akkor majd sikerül. Hazaér, de csak nem tud felállni. Bekászálódik az ágyba és egyből kidől. Másnap a felesége rángatja fel, és mondja:
- Má megint segg részegre ittad magad a kocsmába! - Honnan tudod? - Szóltak, hogy ott hagytad a tolókocsid!!
Ez jó viszkijárat ...
És mit szóltok egy kis mulatozáshoz :így ne..
Azért ez sem rossz: Bővebben: Link
Azt hallottam, hogy elalszanak a kamion sofőrök és azért okoznak balesetet. De nem!
Én kötelezővé tenném bizonyos időközönként az ilyen mulatozást, így legalább nem aludnának el. Azzal az egy különbséggel, hogy lehetőleg ne az autópályán, hanem egy parkolóban, vagy egy pihenőhelyen tegyék.
Nem egér, hörcsög, de vezeték nélküli. :O)
Most hogy mondod-megnéztem újra , és igazad van. Engem a méret zavart meg és nem néztem hogy "tarka"(mentségemre : eddig ezen állatfajok vad fajtájával találkoztam csak pl.: a cirmi szájában...)De újításként bevezethető lenne a vezeték nélküli hörcsög -néhány új funkcióval...
Váááá! Zoli, ez még Tőled is súlyos volt!
Zoli, ezek nagyon nagyok!
Ott is van pihent agy, látom.
Jó fórum,és még 100%-ban hasznossak a válaszok is hogy mi lehet hasznos benne nem tudom
|
Bejelentkezés
Hirdetés |