Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Annyi lehet hogy akad...megkérdem és jelentkezek majd.
Egy információdús oldal, amit azt ecseteli van-e sztrájk...
Bővebben: Link
Hú mennyi finomság. Nem is rossz, ha mindez otthon megterem. Idén, mint mindig paradicsom volt bőven nekünk. Cukkini, meg paprika kimaradt, majd jövőre lesz az is.
Tegnap megvolt az utolsó szüret. Mármint a szőlőé. Igaz nem csípte meg még a dér az aszat szemeket, de így is nagyon finom aszu lesz belőle. Megkóstolván a mustot, olyan édes volt, hogy összerántotta a szemöldököm. Mi lesz belőle ha még kiforr.
No...hát elkésett ez a kérés, mert már eladták a birsalmát. Viszont a pálinkát épp most főzik úgy 8 hordónyi cefréből...
Igen..az meg külön jó, ha nekem szinte csak a szüretre kell elmennem, és az év közi gondozásokon meg nem kell ott lennem. A mustot, meg a szüretelést én is szeretem, még akkor is ha a nap végére majd leszakad a derekam tőle.
Ha valakit valami idény zöldség-gyümölcs és ezek származékai érdekelnek, akkor felveheti velem a kapcsolatot, mert lehet, hogy tudok segíteni.
Köszi a jókívánságokat, és a meglapogatást.
Az ám! Köszi! Már alig várom, hogy hazamehessek, s elterülhessek a meleg szobában a kanapén, kellemes zene mellett kortyolgassak valamilyen különlegességet, s az erre az alkalomra félretett egyetlen szivaromat elpöfékeljem. :smoke: Mert megérdemlem. Nem mindennap 40 éves az ember, s nem csak a 20 éveseké a világ. Hanem a 2*20 éveseké is.
Action2K Boldog születésnapot. Amikor beléptem csak néztem, hogy mit huligánkodtál már, de megnyugodtam
Köszi! Úgy akartad mondani,
Idézet: ? „hogy mit huligánkodtál már megint”
Boldog születés napot Action2K. De jó is lenne még egyszer 40 évesnek lenni!
Boldog születésnapot és még sok "pákaforgató" évet-évtizedeket!!
Belépéskor én is meglepődtem a piros háromszög láttán, de aztán megnyugodtam
Boldog születésnapot a IIII. x hez. Hát igen csak egy nap negyven az ember!!!
Sziasztok!
DOS alól hogy kell formázni? Már minden variációt kipróbáltam, de nem megy. csináltam indítólemezt, arról boot-oltam, de nem tudom formázni a vinyót. Látszik régen foglalkoztam DOS-al.
Már ha a C-t akarod. A többieknek is köszi a jókívánságokat. Amíg tudom, forgatni fogom a pákám. Persze nem így, bár ki tudja.
Beírtam, nem működött. Rossz parancs vagy fájlnévvel visszadobott. (mindezt persze angolul írta, csak fordítottam) De már tárgytalan. Megint nem akart rendesen indulni a P3-as géepm és már ott tartottam ,hogy lehet tényleg vírus és akkor dos alól leformázom és újrahúzom a gépet. De eszembe jutott, hogy valaki múltkor mondta a videókártya csatiját is, hogy lehet az is kontaktos. Erre megrángattam a vga csatin keresztül a kártyát és jó lett.
Amúgy boldog születésnapot! :tortaszmájlihelye:
A format.com fájlt is másold a flopyra.
Boldog születésnapot Laci!
Én is meglepődtem, hogy miért van háromszöged.
Tutti, hogy vandálkodott, csak a modik kivételeztek a születésnapja miatt, és olyan szöveget irtak, hogy boldog születésnapot (Mégegyszer )
Laci, Boldog Születésnapot!
De viszont igazad lehet. Most olvastam, hogy... :hide:
Nekem is feltünt Elnézzük Neki, ezt az óriási hibát? De nem jó mert módosítani fogja
Boldog születésnapot kívánok!
Sok kellemes percet kívánok még, amit forrasztással töltesz el! Üdv!
Üdv Gr89!
Gondolom NTFS particiód van, akkor neked az NTFS -DOS kell. NTFS boot disk Remélem beválik.
Most veszem észre, hogy van egy figyelmeztésben részesített fórumozónk, karaktereink között.
Boldog születésnapot kívánok neked Action2K! Milyen érzés hogy 1261496820 másodperce vagy a világon?
Te jó isten, ennyi másodperce élni
...csak egyre több lessz: 1261498500
Ami hirtelen még közben eszembe jutott:
Partició sérülés esetén, nem tudsz formattálni. A parancssorba gépeld be: c:\>chkdsk A segédprogram helyreállítja a fájlrendszer hibáit, és letiltja a fizililag sérült szektorokat. Ezután elvileg lekéne tudnod formattálni a particiót. Minden jót, jobb nem jutott az eszembe.
Ez egy érdekes ház fenyőből. Nem kicsi, ellenben jó nagy. Bővebben: Link
A beléről is néznék azért képeket |
Bejelentkezés
Hirdetés |