Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   759 / 3611
(#) mark.budai válasza Norberto hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Áhh, tényleg megtaláltad, elhiszem, hogy örülhettél, milyen boldog lehettél!
(#) Norberto válasza mark.budai hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Egyébként nem vagyok alkoholista!

Azt a Heineken-t sem ittam meg, de rátalálni jó érzés volt!

Bővebben: Link
(#) DuMatyi válasza Müszi hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Hadd csatlakozzam Müszihez: végre én is megtaláltam a nagy Ő-t.
(#) mark.budai válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Én is. A hozzászólásodban a végéről nézve a 4. karakter!
Köbzoli: Ez jó volt!
Norberto: Örülök, hogy nem vagy alkoholista, bár a Te helyzetedben megittam volna. Persze csak akkor, ha utána nem vezetek.
(#) _ampervadasz_ válasza Doncso hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Egyenzzünk ki abban hogy egyik állapot semjó.

Ha a nem nagyon bonyolult utasításrendszeri, de mégis bonyolult működésű női gépegységet jellemezném, lehet kapnék egy warnt.

(#) _ampervadasz_ válasza Norberto hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Azt a Heineken-t sem ittam meg, de rátalálni jó érzés volt!

Persze mert az asszony terrorizál mi?
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Na jó, ez már mindennek a teteje, hogy az ember poénját lelövik...
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Hirtelen azt hittem, hogy Müszi neked a nagy ő mikor rájöttem hogy nem, csak az Ő.

Ha nam vagy megelégedve az Ő vel, akkor használd a Ctrl+Alt+Del gombokat a válási per beadásáahoz.
(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Azért nem adjuk olyan könnyen!
(#) Dióda válasza Georgee hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Erre a legjobb gyógyír úgymond férfiasan : Fogj egy üveg vodkát meg egy üveg sört vagy ha nem szereted akkor üdítőt hozzá egy kis nasival majd egy jó filmet be és lazulás, utánna egy jót horpasztani. Másnap fogj neki valami jó kapcsolásnak mert tudom hogy az garantált siker lessz ezekutánn. A nőket meg hagyd békén úgyis jönnek ha akarnak ha meg nem akkor akármit csinálhatsz úgysem lessz jó. Viszont a nagy titok amit csak most neked mondok sose hagyd hogy egy nő kiismerjen teljesen mert akkor érdektelenné válsz számára , onnantól meg csinálhatsz bármit úgysem fogod érdekelni.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Csak gartulálni akartunk a nagy Ő -nek.

Ha meguntad, vagy nem akar együttműködni, akkor menj Ctrl biróságra "+" fogadj Alt ügyvédet, "+" és a Del bíró majd pontot tesz a mondat végére.
(#) Müszi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Hát igen.... Ezért nem érek rá többek közt elektronikázni. (lásd a képet)

DSCF2779.JPG

(#) Doncso válasza Dióda hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Idézet:
„Viszont a nagy titok amit csak most neked mondok sose hagyd hogy egy nő kiismerjen teljesen mert akkor érdektelenné válsz számára , onnantól meg csinálhatsz bármit úgysem fogod érdekelni.”

Igazán nem akarlak megsérteni, vagy ilyesmi, de az én apám ugyanezt az elvet vallotta, én már kb 15 évesen azt mondtam., apu, ez baromság, én nem akarok trükközni egy kapcsolatba, vagy elfogad oylannak amilyen vagyok, vagy nem , ennyi, nem fogok trükközni, azt mondta, majd rájössz apukám.

A jelen álláspont szerint, lassan töltöm a harmincat, 10 éve boldog párkapcsolat, az apám 11 éve elvállt, és egyedül dekkol szigetszentmártonba, és a kutya nem nyitja rá az ajtót a fene nagy büszkesége miatt.
Hmmm....
(#) _ampervadasz_ válasza Müszi hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

De jó neked. A legutóbb ( pár éve ), egy olyan csajt szereztem be, ami nem hitelesített ISO9001 -es minősítést kapott, és rás is fáztam. ( )

Ahogy a képen látom, ezzel nincsen probléma.
(#) hapro hozzászólása Okt 23, 2009 /

Ehhez én is hozzá szólnék. Van probléma a nőkkel nem kevés ( és mindenkinek a sajátjával van a legtöbb, de leginkább a sajátommal ). Jó ha nincsenek, de jobb ha vannak mellettem.
(#) Doncso válasza Müszi hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Jajj, de nagy a szerelem Müszikém, csak maradjon is így. Én azt tanácsolom, maradj mindig figyelmes a pároddal, ne csak az elején, nem kell oda semi hókuszpókusz, csak szeretet és megbecsülés, no meg egy kis odafigyelés a másikra.
(#) Doncso válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Zoikám, mindenki máshogy csinálja, ki így ki úgy, és nem mindenkinél működik a másik taktikája, mivel nem egyformák az emberek, lehet ami nálad bevállt, az nálam kudarc, de fordítva is igaz, nekem az a taktikám, hogy nincs taktikám. Eddig egész jól bevállt.

Azt az ajtót, meg bármennyire is tudom, hogy jót akarsz és pontosan tudom miért mondod, hogy nyissam rá, nem fogom, de nem azért mert ilyen gonosz vagyok, régebben nyitogattam sokat, igaz az is egyoldalú volt, de aztán történtek dolgok, amire szerintem mindenki azt mondaná, hogy soha többé nem fogja meg azt a kilincset, de ez már más lap.
(#) Müszi válasza Doncso hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Idézet:
„Én azt tanácsolom, maradj mindig figyelmes a pároddal, ne csak az elején, nem kell oda semi hókuszpókusz, csak szeretet és megbecsülés, no meg egy kis odafigyelés a másikra.”

Ezzel nincs hiba, Doncso Papa
(#) _ampervadasz_ válasza Doncso hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Az én apám dettó ugyan ez. A piszok mindig megkapja a kis "sanszait" az élettől. Ő nem maradt egyedül. Három hónapja vált el az előző feleségétől 10 év nem boldog együttlét után, és kiforgatta vagyonából is. Ezekután összeismerkedett egy msáik nővel, és szerencsétlent sajnálom, mert egy 100% -osan kiengeynsúlyozott embernek tűnik, és milyen lessz, ha apámmal összeházasodik, ugyanis tavasszal már arra is meghívott engem, amire lessz egy ürügyem.
(#) Dióda válasza Doncso hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

De valld be őszintén teged sem ismer minden oldaladról az asszonypajtás!
Van olyan dolog ami csak rád tartozik és arról nem is beszélsz bele mert vagy nem érdekli vagy Számára vizesnyolcas a dolog, de csak te vagy benne és más nem.Gondold csak végig!
Itt nem arról beszélünk hogy mindent rejts el magadból .Hanem arról hogy mindíg legyen egy olyan dolog az életedben ami-amit csak te tudsz és ha azt megmutatod is azt se tedd érthetően és teljesértékűen.
Remélem érted mire gondolok!

Ja hát így ebbe a formába igazad van, így érthetőbb, persze hogyvan, például, hogy tavaj én kentem össze fikával a wc tetőt meg............ jolvan csak viccelek, igen van persze, ez igaz, azt hittem arra gondolsz hogy egész életedben sejtelmeskedni a nőnek meg ilyenek, persze apró titkaim vannak, meg neki is, de ez így van rendjén, ha egyre gondolunk.
(#) DuMatyi válasza Norberto hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Ez olyan igazán fájdalmas kép... :hide:
(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Nem baj, mert már ellapozódott azóta, hála Müszinek!
(#) mark.budai válasza Norberto hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Nem volt baj a kép. Bár az sem , hogy ellapozódott. Legalább megy az OFF téma!
(#) Müszi válasza Norberto hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Örülök hogy így gondolod
(#) Dióda válasza Doncso hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Navégre vág az agyad mint a beretva !

Én legfőképp azt bírom mikor pákázok és szép csöndben les befelé a műhelybe az ajtórésen"mivel ki vannak tiltva a műhelyből a gyerekkel mert olyanok mint elefánt a porcelánboltban és a gyerek meg még kicsi ehhez ő meg elvinne ezt is azt is és utánna nem látnám többet az tuti " eltelik így néha fél óra is és amikor fölnézek belőle megteszi a megjegyzését értetlenül hogy "A büdös apád f***ába tudod hogy mikor mit miért mivel és hogyan pakolsz össze hogy működjön?".Erre én csak vigyorgok mint a vadalma erre megfordul és elkolompol tv-zni vagy épp ami dolga akad de utánna csak odajön megint kíváncsiskodni pedig nagyon nem érti hogy mi zajlik és mi lessz belőle.Persze egy idő utánn föladja csak akkor elkezd kajával inzultálni hogy kirángasson a műhelyből.
(#) _ampervadasz_ válasza Dióda hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Ezt a történet tettszett amit írtál.
(#) Georgee válasza Dióda hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Ki modta, hogy nem szeretem a vodkát? Most voltam lennt a haverokkal sörözni, na jó kivétesen csúszott más is. A kapcsolás megvalósítása. egy deka forrasztó ónom sincs elég nehéz megcsinálni igy.

Köszönöm mindenkinek az együttérzést. Müszi Neked meg gratulálok, hogy nem érsz rá! Topi nem ártana pár nő az oldalra [OFF]

Nekem is tetszett a történet, Ez ismerős szituáció, nálunk már lekorlátozódott arra, hogy 12-óra, ebéd, majd fél 3-ig alszik a gyerek, akkor kinn a műhelybe, és senki nem b*sztat. Csak egy kopogás jelzi, ha felkel a gyerek, na onnan ismét apuka és férj vagyok.
(#) valve válasza Norberto hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Talán nem így történt, de Heineken...
Következő: »»   759 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem