Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Hali!
Ez tényleg kicsi ![]() Hány volt meg ampert bír max ? Schematic publikus ? Edgár
Csak én piszkálom, így tudom, hogy nem illik a bordát tapizni
![]() ![]() edgaar: elméletileg 1800W-ot el kellene viselnie, mivel a triak adatlapjába 8A van írva. Bővebben: Link
Bocs, rossz a link... msot rontottam el
![]() ![]()
Már régebben elkészült égetőmet mutatom meg Nektek... van még valami, de azt később csak
![]()
kösz
![]() ![]() ![]()
Nagyon jó látni az igényesn elkészített készülékeiteket!
Látszik hogy adtok a külalakra is. Külön tetszetős számomra hogy panelba forrasztható csatlakozót is egyre többen használjátok és a panelt vagy vasalásos vagy foto eljárással készítitek el. Gratulálok Nektek és több ilyen áramkört készítsetek!
Szép kivitelezések, egyedül az ón mennyiségére figyelj majd oda a legközelebbi forrasztások alkalmával, nem kell ilyen gömbölydedre hagyni az alkatrészek lábainak forrasztásait.
Olyan szép homorú legyen minden forrasztás, mint az alábbi kép első 2 ábráján. KÉP
Igen, igen! Használjuk a csatlakozókat, még ha a tervező el is rontotta a méretezést és a sarkából csiszolni kell 1 kicsit...
![]()
Sziasztok!
Itt az új paralell portos PIC programozóm. Ezt csináltam.
Elkészültek a robotomba a görgők.Már csak a softvert kell megírni
![]()
És még néhány kép a kijelzőről.
A táp lemaradt.
Szép, igényes munka.
![]()
Szia!
:kalap: Erre nem mondom, hogy gyári, mert ez annál ezerszer jobb! A doboz nagyon profi, gondolom a tartalma is hasonlóan jó. ![]()
Köszönöm! Az előlap és a "borítás" monitor és a gombok is. A kapcsolók nem voltak használva de 6-8 évesek.
Néhány fotó a félkész állapotról.
Hali!
Szép lett a doboz kivitele ![]() Elárulhatnád a titkot, hogyan készült a LED-ek furata, mert nagyon tetszik, elegáns és tényleg esztétikus és nekem szebb is mint a kereskedelemben kapható LED-foglalatok. ![]() Úgy sejtem, hogy először kifúrod a megfelelő méretre, azután pedig egy kicsit "belefúrsz" egy nagyobb méretű fúróval? Jól gondolom, vagy esetleg más módon készül? ![]() üdv.
Ilyenkor sírni tudnák
![]() ![]() ![]()
A motor tengelyen réz. Az alsó kettő donomit a súlycsökkentés miatt.
Ha jól látom akkor igen, névleges mérete fúrás majd sülyesztő fúró. A rendes csigafúró erre a célra nem szerencsés mert az 120 fokosra van köszörülve, a sülyesztéshez pedig 90 fokos kellene Bővebben: Link. Vagy átköszörül az ember egy "hagyományos csigafúrót", vagy vesz egy direkt erre a célra szolgáló szerszámot Bővebben: Link.
Valamit a szépség onnan is fakad hogy megmunkálás után a felület ha jól találgatok trisóval egy kicsit maratva lett. Szép lett, lényeg ami lényeg ![]()
Bravó ! :eek2:
Soha nem jöttem volna rá, hogy monitorházból van a borítás. Az LCD kijelző megvilágítását, azt te csináltad rá, vagy már rajta volt gyárilag? Párszor már szerettem volna én is LCD-t leddel megvilágítani, de nem jött össze ilyen szépre.
Hali, összedodtam én is egy levilágítót. Egy rossz lapszkenner dobozában kapott helyet, nem lett a legszebb, de a célnak tökéletesen megfelel.
Elég költséghatékony fénycső foglalatot sikerült csinálni
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |