Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ejjj, de jók vagytok, mostmár el vagyunk látva minden "finomsággal".
Idén a mezőgazdaságot két dolog sújtotta. Az egyik az aszály, a másik a muszáj... (Örökbecsű Hofi után szabadon) Végülis mi ez a Weblap? semmi értelmét nem látom.
Ez helytelen, mert a -e kérdőszó az ige után áll. Helyesen: MÁV sztrájk van-e ma?
Váá és még ilyen is van...Bővebben: Link
Bővebben: Link Van még...
De igaza van! "MÁV sztájk-e van ma": Azt hittem, ez is egy vicc.
Ha jobban megnézed a link tartalmát, akkor jól láthatod, hogy egy wamma.hu tárhelyszolgáltatónál beregisztráltak egy mavsztrajk-e doménnévvel, és az ez alatt a tárhelyen létrehoztak egy index.htm -et, aminek a tartalma egy nincs szóval van leírva, legalább 72 -es betűmérettel. Ez a poén benne, és nem a nyelvtani helyességet kell nézni.
..és még a Kugli Earth is megtalálja.
Kar, hogy a web-en nem el tovabb. Az ilyen es ehhez hasonlo korrupt huzasok miatt hagytam el a hazamat es koltoztem Londonba. Itt a hivatal segiti a vallalkozasomat es nem azon agyal, hogy hogy tudna kib...ni velem. Itt barmit megtehetsz a torvenyesseg hatarain belul. Most egy kis elektromos kutyun dolgozom, amit egy alapitvany arnyekaban kivanok ertekesiteni ugy, hogy a nyereseg egy reszet felajanlom jotekonysagi celra. Lehet, hogy az egesz hasznavehetetlen, de mindenki happy, mert adot fizetek, adakozok es munkahelyet teremtek ( csak 4-et). En is hozzajarulok a gazdasaghoz. Most keszulok a sorozatgyartasra es nincs ertekesitesi gond. Az adomany megy a helikopteres mentoknek. Kerdem En kinek rossz ez? Veszel egy gagyi cuccot, amit eletedben egyszer hasznalsz, mert rajossz, hogy nem ezt akartad. Vissza nem kuldod, mert az tobbe kerul mint amit az egesz er. Reklamal? Minek? A help deszkam kimagyarazza, hogy jo az probalgassa csak. Ez otthon miert nem mukodik? Pedig nem atba..as.
Mast nem kivanok hozza fuzni.
Jóreggel cégtársak.
Egyszerűen nemtudok aludni, rám jött a köhögési korszak, szinte már a rekeszizmom is belefájdul, szó szerint. Így már régóta nem voltam megfázva mint most. :alien2: Stadi: Marhajó videók. Az első link alatt megbúvó videóba aztán öltek energiát. Így rásnittelni a zenére, és méghozzá ennyit, elképesztő... Ahhoz legalább kelett két hét, vagy akár három is mire anyag lett belölle.
Az eredeti tetris hangjára vadásztam, amikor ezt találtam...
nem vagyok tetris fan, vagy bármi hasonló, de ez képesztő.
A multkori macskafürdetésed nagyon nagy volt. De ezen is jót nevettem (imádom a macskuszokat) klikk
Biztos hód, vagy vidra volt az előző életében. A kilencből valamelyikben.
Már előre is mondom, a sláger és a danubius hullámai örökre aszívembe lesznek zárva. Munkahelyen éjszaka mindig sláger ment.
Szerintem vagyunk ezzel néhányan így... Egyértelműen a politika motiválta a döntést, és borítékolható, hogy az eddigi Sláger/Danubius hallgatók "bojkottálni" fogják a két, "új" adót, viszont ennek ellenére nem fognak megszűnni, mert "drága volt a menyasszony, már az sem baj, ha t....e van!"
A politika számtalan módon avatkozik bele az életünkbe, de ez az egyik legbrutálisabb az utóbbi időben hozott, egyértelműen, ám burkoltan politikai döntés, amely az emberek legintimebb szférájába avatkozik bele! Ez azért vérlázító!
Nem elég, hogy a TV-t nem nézem Józsi barát és a barátnője Maúnika miatt. Mostmár rádiót se nagyon fogok hallgatni.
Idézet: „az eddigi Sláger/Danubius hallgatók "bojkottálni" fogják a két, "új" adót,” Egy darabig. Aztán hallgatják ami szól. Egyébként miből gondolod, hogy ami helyettük lesz az rosszabb lesz.
Vezetés közben szól a slágerrádió, nemritkán otthon is halgatom. Nem rábeszélgetős politikai műsorra vagyok kiváncsi, egyébként is hányingerem van az egésztől mostanság. Úgy gondolom, ezzel tényleg átlépték a határt.
Én már akkor hallgattam a Danubiust, mikor még csak németül adtak, kellet még építenem egy freki konvertert is hozzá. Mert hát akkor még az a nyugat volt.
Azért nagyon durva, hogy ha jól számolom uszkve 25 év után csak így ennyi, kész, vége.
Sziasztok!
Én mindkét rádiót hallgatom, mikor melyiket. Ma a reggeli adásban a két konkurens rádió az éterben beszéltek egymással, ezt rögzítettem, itt tudjátok meghallgatni: Bővebben: Link Sajnos csak a Danubius rádió felől tudtam rögzíteni, egyszerre a kettő nem ment. Videót nem vágtam hozzá, lehetett volna képgalériákból összevágni, de nem volt rá időm, meg itt nem is ez a lényeg.
És ami szerintem a legrosszabb, hogy ebben a politikai döntésben, mindkét oldal egyetértett
Köszi, hogy rögzítetted, mert nem tudtam meghallgatni élőben.
Idézet: „miből gondolod, hogy ami helyettük lesz az rosszabb lesz.” Ebből. Valahogy nagyon nem fűlik a fogam egy (két) másik, olyan csatorna hallgatásához, amelyiken egész nap nyomják a politikai hülységüket, a helyett, ami eddig szólt: normális zene. Feltételezem, vagyunk ezzel még így néhányan... |
Bejelentkezés
Hirdetés |