Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Olvastam az előbb egy félmondatot, így hajnalban kicsit tarkónvágott:
Idézet: „Jobb félni, mint egészni...”
Ma kora reggel előttem is összefolytak a témák:
Szélgenerátor építése autóba
Szia Pako!
Képzeld, nálam már nappal is kezd öszzefolyni... - Ingyenenergia megjelent már dugaszolós próbapanelen is - Aladdin, fényforrást és lámpatestet gyűjtök! - Kóder / dekóder, (akkor van ilyen is, Káder / dekáder) - Kandósok a helyijáratú I2C buszon.
Na igen, a moderátor figyelmeztet, hogy ne tedd fel kétszer ugyanazt. Visszanyalt a fagyi Megyek is szólok egy másik modinak . A gyakori kérdések.hu nem semmi. Néha nagyokat röhögök rajta én is.
Ez nagyon király: Bővebben: Link
Akinek van 3D-s szemüvege, az nézze meg, nekem nagyon tetszik. Klikk
Az igazság a képen láthatóü! Most akkor kinek könnyebb?
Tegnap olvastam:
Idézet: „A mikulásnak nagyon fejlett számítógépes rendszerre van szüksége, hogy számon tartson egy s mást. Mégpedig: A jó gyerekeket; A rossz gyerekeket; Az ajándékokat; Azon házakat, ahol eléggé szűkös a kémény; Azon hölgyikéket, akik többet várnak a mikulástól, mint amit a férjük/barátjuk meg engedne; Országokat, ahol előbb megsemmisítik az azonosítatlan/azonosíthatatlan repülő objektumokat, és csak utána próbálják azonosítani/utána kérdeznek...” Az utolsó két sor akasztott ki igazán! Még valami (a író szemszögéből): Idézet: „Nekem a program tesztelésekor, egy perc alatt, 530 000-szer írta ki a megjeleníteni kívánt szöveget, akinek ezt többször írta ki, az vegyen sok, általam írt könyvet, hogy támogassa a számítógépem bővítését...”
Hamarosan bezár két nagy rádió is Magyarországon.
Aki ezt nem szeretné az: >>>> KATT <<<< Szerintem ennyit megér hátha lesz értelme a dolognak.
A diszkóba egy srác:
- Hű milyen nagy bicepsz! Mit szedsz? - Belépőt!
Az ORTT ez miatt nem fog meghatódni! Hiába háborgunk mi ez miatt, a pályázatot más nyerte meg. Sajnos. Én optimistán arra gondolok, hogy igaz más frekin, de visszajön a két rádióadó.
Sajnos nem fog megjelenni, erről beszéltek a bumerángba valamelyik nap.
Egyrészt nem lehet csak úgy pénzért venni frekvenciasávot (még sok pénzért sem) Azonkívül ez a magyar piac nem bír el 2-nél több országos lefedettségű kereskedelmi rádiót.Ismét győzött a korrupció.
Figyelmesen néztem és próbáltam rájönni, hogy van megtrükközve a felvétel, de nem jöttem rá!
Ha már disco-s vicc, fiatal srác oda megy félrészegen egy szőke bombázóhoz, majd leáll kérdezgetni:
- Hello táncolsz egyet velem? - Hü**e vagy? Gyerekkel? - Miért? Terhes vagy?
Üdv!
Lehet, hogy nem vicc? JOGOSÍTVÁNYUNK VÉDVE VAN!! Egy 70 km/h Max. sebességű útszakaszon, 250 km/h sebességgel radarba futó autós védőbeszéde a bíróságon : "Tisztelt bíróság, valóban láttam egy fehér alapú, kör alakú táblát, amiben a 70-es szám volt, de nem volt semmilyen mértékegység mellette. Ahogy önök is tudjak, az 1837. július 4-i törvény kötelezi országunkat a metrikus mértékegység használatára. Továbbá az 1961. május 3-i 65/501 számú törvény kimondja, hogy a hosszúság mértékegysége a méter, és az idő mértékegysége a másodperc. Én el sem tudom képzelni, hogy a Belügyminisztérium nem tartja tiszteletben a Köztársaság törvényeit. Tehát logikus, hogy ha nincs odaírva a mértékegység, akkor a sebesség alapértelmezés szerint m/sec-ban értendő. A 70 m/sec maximális sebesség, megfelel 252 km/h-nak. A rendőrök azt mondták, hogy 250 km/h sebességgel autóztam. Nem is vonom kétségbe a rend őreinek pontosságát. Tehát 2km/h sebességgel a sebességkorlát alatt voltam. Így tisztelettel kérem a bíróságot, hogy adják vissza a jogosítványomat, amit egy sajnálatos tévedés folytán vettek el a rend éber őrei." Hoppá! A magyar KRESZ-ben (1/1975 KPM-BM rendelet) sincs mértékegység, csak az, hogy "sebesség", ami így logikusan m/sec-ot jelent!
Ez jó, ezt én is alkalmazni fogom
Azért okosan...
Ha viccet akartok nézzétek meg az Álom-net c. filmet. Az benne a vicc hogy ezt a valamit filmnek nevezik. Én vagy 10 percig néztem (jó csajok vannak benne) utána belehúztam és vége. Nemértem hogy lehet ilyen valamit kiadni.
Amikor a jogosítványt megszerezzük egyértelműen le van írva, hogy km/h. ---> KRESZ
Ezzel ne takarózzon senki. Ez nem vicc. lehet, hogy pont a te életed múlik rajta. Vagy a másé.
Na ez vicces, és aranyos Bővebben: Link
Ha az állatokat kölyök kuroktól együtt neveled, akkor örök barátok lesznek Tapasztalat.
Remélem nem veszed ezt komolyan! Ez egy egyszerű hoax.
Találtam még egy eszelős videót Turbós bicaj
Én megtaláltam a hibát,de nem mondom meg! Kiváncsi vagyok mások mikor találják meg a hibát! Nem szándékozom lelőni a poénodat!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |