Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: Meg lehet szokni...Nekem a régi gépem állandóan ilyen hangokat hallatott...„klik.klik.klik.” Este?, és- és milyen nap is van most...mióta mn. vagyok összefolyik minden.de ezt te is tudod.
Nem magával a kikekkel van gondom, csak a sűrüségükkel. Mintha az egyik henger kiagyna, miközben 7200 al forog a vas.
Az biztos hogy, másfél hónapig nem hagyom bekapcsolva a számítógépet, de szerencsére fel van ruházva egy olyan tulajdonsággal is, hogy ezt ne kelljen kivárni.
Várj egy kicsit, előbb elmentem az adataimat USB-re, és aztán törölheted
Nem egy felhasználóbarát program lehet.
A biztonság kedvéért a Nem-re kattintottam
Na tessék globalizáció.
Kattints egyet RMB al és megjelenik a flash player menüje. Ezt egy LMB al bezárni és ottmarad az egérmutató. Szerintem igy sokkal könnyebb..
Nem, akkor az egérmutatóra is figyelni kell, így még nehezebb.
szerk.: aki erre ír programot na az.... :kalap:
Szia ! Nem érdemes bajlódni az utalással elmegyek érte személesen!
8. pálya 12%, na hátha sikerül kijátszanom
Jóreggelt szaktársak. :kalap:
Jóreggelt.
szerk.: Nini, Köbzoli is koránkelő
Végre sikerült bekonfigurálnom magam, illetve, élőben is kiváncsi vagyok a Sláger rádióra, nem csak a visszajátszott felvételről visszahallgatni.
Szerk.: de látom ti már vissza is mentetek durmolni.
Idézet: „illetve, élőben is kiváncsi vagyok a Sláger rádióra” Elszóltam magam, mert kb laza 10 perce, amóta szóbakerült a 8 -kor hangos dudálás c. téma, akkor egyszerűen megszakadt a stream szerverükkel a kapcsolat, és azóta sem tud csatlakozni. Máshogyan itt meg nem lehetséges a sláger rádió vétele
Hali!
A szám címe: The Offspring - The Kids Aren't Alright
Végülis mi lett a dudálásból? Én is csak 7:45 körülig hallottam Őket, mentem aztán melózni.
Találtam egy érdekes fejlesztésű számítógépet! A kivetítőt még csak értem, de hogyan működik ez a "virtuális" kivetített klaviatúra? Hogyan érzékeli a "billentyű leütéseket" ? (optikailag de.. a kezem nem árnyékolja le a billentyűket vagy csak egy ujjal lehet gépelni rajta...?) Bővebben: Link
Valakinek esetleg telefon? Bővebben: Link Nálam megtekinthető. :yes: Szerintem csak egy autóval mehettek át rajta. Annyira nem vészes.
Ha a belső nyák ép akkor szerintem kijelző csere és menne is...
Hiányzik egy kis pici 6 lábú alkatrész az alaplapról.
Ez pedig egy időgép program frissítés...Ff. 1970-ben ezt hogy csinálta??
Nem kell a kifogás! Most akkor megosztod velünk a fluxxus kondenzátor kapcsolási rajzát? Én is időutazó akarok lenni
Jajj lebuktam! Majd nyitok egy új topikot időutazás címen...
kereső, ha jól tudom anno nyitottak egy ilyet Valamelyik moderátor erősítsen meg! Szamóca itt van, Ő megmondja
|
Bejelentkezés
Hirdetés |