Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   786 / 3610
(#) titkovics válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Nem történt semmi gond, megbeszéljük, azért vagyunk itt!
(#) zenetom válasza Stadi hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Egyszerűnek tűnik, de nagy az esélye hogy levesznek x pénzt és ráfogják kezeli költség, vagy másféle idétlen dumára...
Az a lényeg hogy nekem még nincs bankkártyám, anyunak van, de ő délelőtt nem ér rá, sőt délután 3-ig nem ér rá, mondjuk én se, de nem muszáj mindig bemenni az iskolába és az a fránya OTP hamar bezár...
Viszont a nővérkém ráér. Olyat lehet hogy a nővérem elmegy anyu bankkártyájával és átutal pénzt az OTP-nél?
(#) hapro hozzászólása Nov 1, 2009 /

Ma jöttem haza nyaralásból, és megjártam bécset is laptop ügyben, mert az a hír járta felénk, hogy ott olcsóbban kapnék. Hát ez nem igaz! Néhány boltban voltam, és az azonos típusok azonos árban vannak. Eltérés: ott általában jár hozzá hivatalos op rendszer, és általában 1 egységgel (általában 1Gb) több memóriát adnak hozzá. Cserébe ha garis problémád lenne vele, akkor vagy tudod érvényesíteni, vagy nem, és német nyelvű billentyűzetet kap hozzá a vásárló.
Magam részéről inkább lemondok a +1Gb memóriáról és német billentyűzetről, bár ez a legkevesebb felmatricázni ha akarom. Inkább a magyar garit választom. (A gépek típus jelzései nem tökéletesen ugyanazok, némi eltérés van köztük). Nem volt meggyőző a kínálat, sőt pesten minden 10 boltban már kapni laptopot, ott meg vadászni kellett a boltokra ahol egyáltalán árulnak. Naívan nem néztem meg előre a címeket, hanem majd ad hoc alapon...jól rá..sztam, sokkal több időmbe telt így. De jó volt tapasztalatnak.
(#) Stadi válasza zenetom hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Már miért ne lehetne? Kártya+PIN kód ismeretében automatánál bármit megtehet. Szerencsére ott még nem tartunk, hogy a bankok az ügyfelek fényképét is tárolják és ha nem saját maga használja az ATM-et, akkor a bizonylat kinyomtatásakor már ott lihegnek a nyakában a zsaruk...
(#) bankimajki válasza hapro hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Én meg mindíg az akciókat figyelem, ha valami nagyon megéri és van még belőle akkor megveszem, a notimat is így vettem újonnan 40000Fttal kevesebbért
(#) Norberto hozzászólása Nov 1, 2009 /

Az én agyamat viseli csak meg ez a túl korai sötétedés?

Annyira el tudok tőle szenderedni, hogy az nem is igaz... hát ha még búboskemencénk vagy cserépkályhánk is lenne, akkor már egyenesen durmolnék is mellette egész télen.
(#) Müszi válasza Norberto hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Nem csak téged, kolléga.
És tanulni is kell, közbe. A lehető legrosszabb párosítás :rinya:
Sőt a páromat se láttam két napja, és hiányzik, tehát nincs nagyon jó kedvem...
(#) zenetom válasza Norberto hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Engem is aggaszt ez a korai sötétség, én mégcsak most kezdem felfogni hogy vége a nyárnak

Sound.man kolléga mutatta ezt a játékot: Bővebben: Link
Én az 5. szintnél tovább nem tudok jutni Közbe kicsit hányingerem lett
(#) bankimajki válasza zenetom hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Rajtam mindig a 3 kör fog ki, amelyik gyorsan forog
(#) bankimajki válasza bankimajki hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Rájöttem hogy lehet továbbjutni
(#) zenetom válasza bankimajki hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Ügyesen?
(#) bankimajki válasza zenetom hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Én úgy csináltam hogy a képernyőnek pont a közepét figyeltem és úgy mozgattam az egeret hogy a lyuk egybeessen azzal amit nézek Bonyolultabb leírni, mint megcsinálni
(#) bankimajki hozzászólása Nov 1, 2009 /

Kitaláltam egy új eszközt, amivel nehezíthetjük a betörők dolgát. És még diszkózni is tudunk vele. Villanócsövet minden ajtó, ill. ablakhoz. Amikor be akar valaki törni kb, 0,5Hz-zel villantunk egyet és garantáltan semmit nem fog látni. (Véletlenül belenéztem a vakumba, innen jött az ötlet.)
(#) Szebence válasza bankimajki hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Sziasztok!

Hanyas szintig jutottatok el? Illetve mikor kiírja, hogy game over, akkor mi az amit kiír százalékban? Valami távolság, de milyen távolság?

Szerk. Rájöttem
(#) Macsek71 válasza zenetom hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Ez erősen hasonlít egy régi Star Wars alapú játékhoz. ott a kiképzőpálya nézett ki hasonlóan ( mondjuk az kanyargott, meg a felsőbb szinteken ellenfelek is lövöldöztek). Joystickkal könnyebb, mint egérrel
(#) bankimajki válasza Szebence hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Én a 2. nekifutásra a 2.szint közepéig kb. azután meguntam. (olyan semmilyen kedvem van)
(#) sound.man válasza zenetom hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Huszadik szintig ne vigyétek fel mert ott már nagyon nehéz.
(#) zenetom válasza sound.man hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

De el se jutottál odáig

Ha már a negyedik szint is nehéz akkor a huszadik is nehéz lesz.
(#) zenetom válasza sound.man hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Jaj de ravasz valaki...
De amugy az első szint a legnehezebb szerintem
(#) Szebence válasza sound.man hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Csak én olvastam el, hogy mit hogy.. és ahol azt írják, hogy a 9. szint a tető
Szóval 20-ig igen nehéz lehet felvinni..
(#) sound.man válasza Szebence hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Aki nagyon ügyes annak menni fog csak nagyon gyorsnak kell lenni.

Prbóbáld meg akkor visszafelé. Kezd az utolsótól.
(#) sándor válasza sound.man hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Fiúk én már szédülök a sok pörgéstől! Mi ez űrhajóskiképző? A feleségem furcsán nézett ,mert a szobaajtót olyan érdekesen céloztam meg ...
(#) _ampervadasz_ válasza Stadi hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Áááá, nem csak telepítés után hirtelen dolgom lett, + délutánra be volt tervezve egy laptop javítás adatmentás, stb.

Idézet:
„OTP-n belül szerintem ingyenes az utalás”

Nem az, 500ft / utalás.

Jóreggelt mindenkinek.

...illetve még küzdök egy vinyóval, mert elszált a particóstáblája, és szektorhibás.

Egyenlőre azon küzdök, hogy a particiós tábláig hozzon mindent rendbe a HDD kapáló program, aztán a rendszer alól mentem, a menthetőt, mert egyébként 574 napot jósolt a javítás befejeződéséig.
(#) sándor válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Szia! Üdvözöllek!
Már reggel van? Így elaludtam a gép előtt..??
(#) jdani hozzászólása Nov 1, 2009 /

Hali..... Miért jött ki az nekem, hogy új felhasználó vagyok, és a kis segítség végigvitt az oldalon?....
(#) _ampervadasz_ válasza sándor hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Üdvözöllek így én is, de már este van.

...a végén már kezdem megszokni hogy percenként hallom: klik.klik.klik.klik.klik.klik......... klik.klik.klik.klik.klik.klik......... klik.klik.klik.klik.klik.klik......... klik.klik.klik.klik.klik.klik.........

Már csak 708 óra és nem hallom többé.
Következő: »»   786 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem