Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem történt semmi gond, megbeszéljük, azért vagyunk itt!
Egyszerűnek tűnik, de nagy az esélye hogy levesznek x pénzt és ráfogják kezeli költség, vagy másféle idétlen dumára...
Az a lényeg hogy nekem még nincs bankkártyám, anyunak van, de ő délelőtt nem ér rá, sőt délután 3-ig nem ér rá, mondjuk én se, de nem muszáj mindig bemenni az iskolába és az a fránya OTP hamar bezár... Viszont a nővérkém ráér. Olyat lehet hogy a nővérem elmegy anyu bankkártyájával és átutal pénzt az OTP-nél?
Ma jöttem haza nyaralásból, és megjártam bécset is laptop ügyben, mert az a hír járta felénk, hogy ott olcsóbban kapnék. Hát ez nem igaz! Néhány boltban voltam, és az azonos típusok azonos árban vannak. Eltérés: ott általában jár hozzá hivatalos op rendszer, és általában 1 egységgel (általában 1Gb) több memóriát adnak hozzá. Cserébe ha garis problémád lenne vele, akkor vagy tudod érvényesíteni, vagy nem, és német nyelvű billentyűzetet kap hozzá a vásárló.
Magam részéről inkább lemondok a +1Gb memóriáról és német billentyűzetről, bár ez a legkevesebb felmatricázni ha akarom. Inkább a magyar garit választom. (A gépek típus jelzései nem tökéletesen ugyanazok, némi eltérés van köztük). Nem volt meggyőző a kínálat, sőt pesten minden 10 boltban már kapni laptopot, ott meg vadászni kellett a boltokra ahol egyáltalán árulnak. Naívan nem néztem meg előre a címeket, hanem majd ad hoc alapon...jól rá..sztam, sokkal több időmbe telt így. De jó volt tapasztalatnak.
Már miért ne lehetne? Kártya+PIN kód ismeretében automatánál bármit megtehet. Szerencsére ott még nem tartunk, hogy a bankok az ügyfelek fényképét is tárolják és ha nem saját maga használja az ATM-et, akkor a bizonylat kinyomtatásakor már ott lihegnek a nyakában a zsaruk...
Én meg mindíg az akciókat figyelem, ha valami nagyon megéri és van még belőle akkor megveszem, a notimat is így vettem újonnan 40000Fttal kevesebbért
Az én agyamat viseli csak meg ez a túl korai sötétedés?
Annyira el tudok tőle szenderedni, hogy az nem is igaz... hát ha még búboskemencénk vagy cserépkályhánk is lenne, akkor már egyenesen durmolnék is mellette egész télen.
Nem csak téged, kolléga.
És tanulni is kell, közbe. A lehető legrosszabb párosítás :rinya: Sőt a páromat se láttam két napja, és hiányzik, tehát nincs nagyon jó kedvem...
Engem is aggaszt ez a korai sötétség, én mégcsak most kezdem felfogni hogy vége a nyárnak
Sound.man kolléga mutatta ezt a játékot: Bővebben: Link Én az 5. szintnél tovább nem tudok jutni Közbe kicsit hányingerem lett
Rajtam mindig a 3 kör fog ki, amelyik gyorsan forog
Rájöttem hogy lehet továbbjutni
Ügyesen?
Én úgy csináltam hogy a képernyőnek pont a közepét figyeltem és úgy mozgattam az egeret hogy a lyuk egybeessen azzal amit nézek Bonyolultabb leírni, mint megcsinálni
Kitaláltam egy új eszközt, amivel nehezíthetjük a betörők dolgát. És még diszkózni is tudunk vele. Villanócsövet minden ajtó, ill. ablakhoz. Amikor be akar valaki törni kb, 0,5Hz-zel villantunk egyet és garantáltan semmit nem fog látni. (Véletlenül belenéztem a vakumba, innen jött az ötlet.)
Sziasztok!
Hanyas szintig jutottatok el? Illetve mikor kiírja, hogy game over, akkor mi az amit kiír százalékban? Valami távolság, de milyen távolság? Szerk. Rájöttem
Ez erősen hasonlít egy régi Star Wars alapú játékhoz. ott a kiképzőpálya nézett ki hasonlóan ( mondjuk az kanyargott, meg a felsőbb szinteken ellenfelek is lövöldöztek). Joystickkal könnyebb, mint egérrel
Én a 2. nekifutásra a 2.szint közepéig kb. azután meguntam. (olyan semmilyen kedvem van)
Huszadik szintig ne vigyétek fel mert ott már nagyon nehéz.
Ha már a negyedik szint is nehéz akkor a huszadik is nehéz lesz.
Jaj de ravasz valaki...
De amugy az első szint a legnehezebb szerintem
Csak én olvastam el, hogy mit hogy.. és ahol azt írják, hogy a 9. szint a tető
Szóval 20-ig igen nehéz lehet felvinni..
Aki nagyon ügyes annak menni fog csak nagyon gyorsnak kell lenni.
Prbóbáld meg akkor visszafelé. Kezd az utolsótól.
Fiúk én már szédülök a sok pörgéstől! Mi ez űrhajóskiképző? A feleségem furcsán nézett ,mert a szobaajtót olyan érdekesen céloztam meg ...
Áááá, nem csak telepítés után hirtelen dolgom lett, + délutánra be volt tervezve egy laptop javítás adatmentás, stb.
Idézet: „OTP-n belül szerintem ingyenes az utalás” Nem az, 500ft / utalás. Jóreggelt mindenkinek.
...illetve még küzdök egy vinyóval, mert elszált a particóstáblája, és szektorhibás.
Egyenlőre azon küzdök, hogy a particiós tábláig hozzon mindent rendbe a HDD kapáló program, aztán a rendszer alól mentem, a menthetőt, mert egyébként 574 napot jósolt a javítás befejeződéséig.
Szia! Üdvözöllek!
Már reggel van? Így elaludtam a gép előtt..??
Hali..... Miért jött ki az nekem, hogy új felhasználó vagyok, és a kis segítség végigvitt az oldalon?....
Üdvözöllek így én is, de már este van.
...a végén már kezdem megszokni hogy percenként hallom: klik.klik.klik.klik.klik.klik......... klik.klik.klik.klik.klik.klik......... klik.klik.klik.klik.klik.klik......... klik.klik.klik.klik.klik.klik......... Már csak 708 óra és nem hallom többé. |
Bejelentkezés
Hirdetés |