Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A szemét csaj és az okos ló esete.
Bővebben: Link
Mennyire igaza van a lónak!
Ez katasztrofa! A 13 évesek már szexelnek, isznak dohányoznak? Hát én elvagyok maradva.
Már nem. De láttad volna 10 évvel ezelőt!!
Ja a drogot ki is felejtettem. Komolyan mondom örülök, hogy 46-ban születtem.
Mi a Párommal 17 évesek vagyunk, de semmi káros szokásunk nincs :hide:
Tíz évvel? Akkor még kiscsoportos volt!
Gyerekek idővel ez is káros lehet! Naponta egy fél szilvalé-52 fokos- csodákra képes, Négy után meg nem kell a spid!
Ugye nem figyelted a szmájlit a mondat végén...? :peace:
Értem én csak játszom a hülyét, és nem is esik nehezemre.
A babám és én 25 illetve 24 évesek vagyunk. Csak én cigizek. Pontosabban elektronpazarláson kívül több káros szokásom nincs.
Szépen lassan el kell kezdenetek masszívan piálni... Na hallod, ebben a korban!
Ittam egyszer egy nap masszívan elég is volt. Nem vagyok pálinkaellenes, sőt! Szeretem vasárnapi csirkehúsleves előtt, a csirkehúsleves pedig jó sok erőspaprikával. Bár a mostani paprikából elég egy késhegynyi hogy ehetetlen legyen.
Majd SALátát megkérem küldjön egy kiskanállal borítékban, és írja rá: "ANTRAX"
Ez az após féle paprika, ő kenyérhez eszi én levesbe picit merek tenni pedig bírom a csípőset. Ez már izzaszt annyira csíp!
Ha após ad akkor szivesen.
No az világszám lenne! Vic terhesen.
Mivel überelik majd a mostani (legtöbb) 10 éveseket a majdani 10 évesek? Én azt szeretném ha dícsétessékkel köszönnének... Vagy nem vagyok realista?
De, csak egy ir- előtag lemaradt sajnos.
Ha még csak terhesen... De én disco-ba???
Max Sepultura koncerten... :boxer:
Meg kicsit csőfüggő is?
Tehát Te egy hecsőfüggő vagy.
Ez a hirdetés nem semmi, van benne hiba de a hozzászólás az nagyon durva.Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |