Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Börze

Témaindító: llaci56, idő: Jan 12, 2009
  1. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ Rádióamatőr találkozó és börze: börze időpontok.
Lapozás: OK   46 / 147
(#) szamóca válasza hapro hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Zolikám ne offolj itt, ez nem a vicc topik!
(#) Doncso válasza CIROKL hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Így könnyebb lesz, köszönöm. De ha mégis elballagnék melletted, vagy bárki mellett , csak bökjetek oldalba, reggelente elég bamba tudok lenni.. Egy barátommal megyek, az első ugyis a kávésbácsi lesz.
(#) mark.budai válasza hapro hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Hej, én vennék, de nem megyek Börzére! Jaa, nem adod el? Azt hittem, van eladó trafód..
(#) Action2K hozzászólása Nov 7, 2009 /

Van egy rossz hírem a holnappal kapcsolatban. Az a helyzet, hogy elég sok a munka itthon, és amikor pár napja mondtam az asszonynak, hogy ma a TV-sekkel megyünk vacsizni egy étterembe (onnan jöttem most), vasárnap meg börze, kijelentette, hogy szó sem lehet róla. Pláne, hogy megtudta, hogy ma reggel is dolgoznom kell. Szóval szó mint szó, holnap mindenki reszkessen, mert mindent, mindenki elől megveszek holnap. Ja, hogy hogy sikerült mégis elintézni, hogy holnap vagyok? Az bonyolult, lényeg, hogy megyek.
Hol találkozunk? Van valaki akit felvegyek útközben? Matyi vagy valaki? Mehetek az Árpáthíd, vagy Hűvösvölgy felől akár.
(#) Imi65 válasza Action2K hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

A Matyi most tőlem startol, Köbzolival egyetemben. Jani repít bennünket a tervek szerint.
(#) mark.budai válasza Imi65 hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Repít? Akkor ide is jöhettek. Börze után akár.
(#) szamóca válasza Imi65 hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Ja hogy már Ti előestéztek!
(#) Gafly válasza CIROKL hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Sima. Ovális/közepén tölcsérrel...
(#) CIROKL válasza Gafly hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Viszem ! Ott majd keress ? De szerintem ugy is összefutunk , már 07 körül ott vagyok .
(#) burgdavid hozzászólása Nov 7, 2009 /

Én is ittvagyok már Pesten, holnap reggel startolok a Puskás irányába
(#) Imi65 válasza mark.budai hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Márk, egyszer úgyis elmegyünk. Akkor aztán bográcsolhatsz nekünk. Most nem elegendő az idő, este már meló van.
(#) mark.budai válasza Imi65 hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Na igen, sajnos vasárnap van a börze. Na, amjd a következőre megpróbálok elmenni, amin Ti is ott lesztek! Ezt csak a repülésre írtam, nem gondoltam komolyan.. Majd egyszer..
(#) Imi65 válasza burgdavid hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Már elég rég találkoztunk. Hol voltál a Zolinál tartott - "kibővített" - csöves találkozóról? Hozzál igazolást, különben......
(#) mark.budai hozzászólása Nov 7, 2009 /

Jó Börzézést holnapra! Majd én támogatom az itthon maradottak táborát, nehogy elaludjatok holnap reggel, jóéjt mindenkinek addig is!
(#) burgdavid válasza Imi65 hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Sajna elég körülményes a hétvégi hazajárás... Sajnálom, hogy nem lehettem ott. A képek alapján azért átjött egy kicsit az ottani hangulat Igazolás hiányában mit kapok? Kétnapi anódsapka taperolás? Bár, mivel lassan két hónapja nemvolt páka a kezembe, lehet hogy még élvezném is
(#) Norberto válasza Action2K hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Engem az Árpád-híd környékén felvehetnél, ha valóban arra fogsz járni.
(#) Doncso hozzászólása Nov 7, 2009 /

ha valakit el kell vinni 51-es esetleg csepel vonalon szóljon
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Oké, melyik oldal jobb Neked? Jól gondolom, hogy a Budai? A Flórián térnél ITT jó lesz? Ha jól nézem ott van egy parkoló, tehát ott megtudok állni. Hánykor találkozzunk?

Rendben, legyen ott a megjelölt helyen, az jó lenne pont nekem is.

Az időpontról nem tudok nyilatkozni, még az életben nem voltam börzén, nem tudom, mikorra érdemes odaérni, illetve egyáltalán mikor kéne elindulni, hogy "időben" odaérjünk. Talán reggel 8-as indulás? Vagy az már késő?
(#) zolee1209 hozzászólása Nov 7, 2009 /

Üdv mindenkinek!
Ha minden jól megy, holnap én is ott leszek, kell vennem néhány dolgot! Olyan 7 előttre tervezem érkezésem, bízom benne, hogy oda is érek addig, nem úgy, mint amikor köbzoli-hoz mentünk, és Norberto ébresztett majd' 3/4 órás késés után!
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Van aki már 7-re ott lesz a börzén, ha mi 8-ra megyünk nem késünk sokat, viszont akkor fél nyolckor kell találkoznunk. kb fél óra alatt odaérünk a körúton. Én kb 45 perc alatt érek az Árpád hídhoz itthonról, de a biztonság kedvéért fél hét körül indulok.

Rendben, akkor én is megpróbálok negyed 8-ra odamenni a parkolóhoz.
(#) ECL82 hozzászólása Nov 8, 2009 /

Valaki, aki keletmagyarorszagrol utazik a borzere, az vegyen nekem 4 db PCL86-ost, kifizetem kp-ban! Szemelyesen nem tudok oda utazni! Aki tudna segiteni, kerem jelezze. Tudom, hogy utolso pillanat...
(#) Action2K hozzászólása Nov 8, 2009 /

Jó éjt mindenkinek, jó börzézést!

A föld ízű kávé helyett nem lehetne kávé ízű földet szervírozni? Jó-jó, csak egy ötlet volt. :hide:
(#) Ricsi89 válasza ECL82 hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Mennyire vagy keleten? Én tudok neked adni párat. Van nekem is néhány, amit nem használok. Persze ha jó a használt is.
(#) ECL82 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Szia, en nagykarolyi vagyok(Románia). Latom te mateszalka, akkor lehetseges a szemelyes atvetel is.
(#) Ricsi89 válasza ECL82 hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Hétvégente itt vagyok, hétköznap pedig Debrecenben. Szóval hétvégén, vagy péntek délután nekem a személyes találka is jó. Ha kell akkor cső, nézek jó állapotúakat.
(#) CIROKL hozzászólása Nov 8, 2009 /

Szép jó reggelt mindenkinek ! 5,50 - kor indul a buszom így most indulok , írány a Puskás börze . Még gyalogosan 20 perc a buszmegálló!
(#) MrMarcee válasza CIROKL hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

nekem is 5:50kor indul a buszom Csak sajnos nem a bözrzére... :S
Remélem jövőre is lesz sok börze, mikor már egyetemen leszek pesten...
(#) Doncso hozzászólása Nov 8, 2009 /

Sziasztok, hát nagyon jó volt most ez a börze, a multkori nem volt ennyire jó , de ez most nagyon jól sikerült, nagyon jó volt sok mindenkivel személyesen , mégha csak pár szó erejéig is, de beszélgetni, a termés nagyon jó volt, a börze végén, még rábeszéltek 200Ft ért új 6H2P-re, vettem is kettőt, illetve 300Ft ért nem volt szívem otthagyni a GU50-eket, mondom ennyit nagyon megér, vettem sorcsatit, foglalatokat, egyéb csöveket, hát, nagyon jó hangulatba jöttem el, örültem most nagyon, ez jó börze volt. Főleg a sok HE-s kollégának örültem, jó volt találkozni élőbe is.
Remélem másnak is hasonló tapasztalatai voltak.
Következő: »»   46 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem