Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   25 / 1158
(#) kadarist válasza lala7 hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Szívesen!
(#) lala7 hozzászólása Nov 7, 2009 /

Sziasztok megint!
a Windows live messengert akartam ujratelepíteni de "probléma merült fel a telepítés során. A következő program nem lett telepítve: windows live suite
kód: 0x8000ffff
leírás: katasztrofális"és nem tudok rájönni mi az a program ami nem lett telepítve
kérlek segítsetek

Először uninstalláld a messengert, indítsd újra a gépet. Ez után még érdemes egy registry cleanert is futtatni. Az SP3 legyen fent!

Amúgy sokan küzdöttek ezzel Bővebben: Link
(#) lala7 hozzászólása Nov 7, 2009 /

de nem tudom a legújjabb windows live messengert mert nem törli le és mit érdemes utánna futtatni?

Másoknak is csak a régebbi verziót engedi telepíteni. Lehet, hogy az eredetiség-vizsgálattal van összefüggésben a dolog?
(#) lala7 válasza kadarist hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

sajna nekem azt se engedi
mert kéri azt a programot
(#) lala7 válasza kadarist hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

és a messenger nincsen a programok telepítésében és a törlésében így nem toom letörölni se

akkor sztem ujra kéne telepíteni az egész gépet
nem?

Telepítsd fel külön azt az okosságot. Olvasd el a hozzászólásokat itt: Bővebben: Link
(#) lala7 hozzászólása Nov 11, 2009 /

köszi

remélem sikerül
(#) lala7 hozzászólása Nov 11, 2009 /

messenger telepítőjét szedjem le megint és előtte telepítsem fel a suitet és utánna meg a messengert?
(#) adamisbalint hozzászólása Nov 11, 2009 /

Sziasztok
Van egy gépem. Semmit nem csinál. Hiába próbálom bekapcsolni, még a ventik sem indulnak be.
Szerintem talán a táp sz**t be.
(#) Krisz03 válasza adamisbalint hozzászólására (») Nov 11, 2009 /

Igen, minden bizonnyal. Csak az a baj, hogy ezt mi innen a monitor elől nem látjuk. Szóval neked kell megállapítani, hogy működik-e, van-e a kimenetén feszültség.
(#) kadarist válasza lala7 hozzászólására (») Nov 11, 2009 /

A Windows összetevők hozzáadása-eltávolítása menüpont alatt kell eltávolítani a Messengert.
(#) _ampervadasz_ válasza adamisbalint hozzászólására (») Nov 12, 2009 /

Ha lehetne egy kicsit bővebben, mert ez az információ nagyon kevés.

-Kimérted a jelenlegi tápot?
-Kipróbáltad másik táppal?
-alaplapon nincsenek felpuffadva polarizált kondenzátorok?
-símoló hangot ad, bekapcsoákor?...
-ha igen, hányat, illetve folyamtosan sípol, vagy szagatottan folyamatosan?
-pötyögd be a deszkád típusát

Ezekből már kitudjuk deríteni hogy mi lehet a hiba forrása:

-táp
-alaplap
-processzor
-memóriák
-vivdeókártya

Amíg valami részletes információval nem állsz elő, addig segíteni nem fog tudni senki.

(#) moha21 válasza belfike hozzászólására (») Nov 12, 2009 /

Üdv! Ez a kártya hardveresen Transform and Lighting-ra épül, tehát a directx 7-et támogatja hardveresen. (nincs benne vertex és shader ami dx 8.0-tól van). Hiába teszel fel bármilyen directx-et ezzel a kártyával nem mennek a dx9-es játékok. Fx5200 az első dx9-es nvidia kártya, viszont egy gef3 ti200-as ami 8.1-es dx hardveresen kenterbe veri. Nem tudom, mivel szeretnél játszani illetve milyen konfigurációd van, ahhoz képpest kell VGA-t vásárolni bele.
(#) moha21 válasza moha21 hozzászólására (») Nov 12, 2009 /

Elnézést, mindenkitől most látom mikor kérdésre lett válasz, de nekem ezt mutatta utolsónak a böngésző..vmi hiba volt a rendszerbe
(#) adamisbalint válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 12, 2009 /

szia
Semmit nem csinál
a táp se kapcsol be
Ezért gondoltam, hogy atáp.
De lehet, hogy a kapszoló?
(#) _ampervadasz_ válasza adamisbalint hozzászólására (») Nov 13, 2009 /

Nem feltétlen a Tápegység hibája, hogy nem kapcsol be a géped.

A tápnak van egy PS_ON lába, azt a földre kell zárni, és elindul, ha minden rendben van, ellenkező esetben, cicereg, vagy meg sem nyikkan. Ha minden rendben, kezdheted műszerrel kimérni, hogy minden tápfeszültség meg van e.
Előfordulhat, hogy nem mérsz megfelelő feszültséget, vagy sehol semmit, mert megfelelően kell terhelni kimenetet, hogy megjelenjelnek a feszültségek. Például akassz rá egy (vagy több) DVD meghajtót, miközben méred a tápágakat.

Ha minden rendben van, akkor 100% hogy az alaplapon keresndő a hiba forrása. Kifujt kondenzátorok, stb. Ekkor már, csak 33,3333.....% hogy feltudod e éleszteni, mert ilyenkor a táptranziensek tönkre szokták tenni a Chipset -et, vagy a memóriákat. Biztos hogy valamelyikkel probléma van, egyébként sípolna a piezo a deszkán (ha a VGA rossz lenne pl.), vagy elindulna egyből.

A deszkád típusát még mindig nem bökted be ide, és nem raktál fel képet, hogy miylen állapotban van.

Lehetőleg éles legyen, az sem baj, sőt jobb ha távolabbról fényképezed, mert úgy nem lessz alulfókuszált(homályos) a kép.
(#) whalaky válasza adamisbalint hozzászólására (») Nov 13, 2009 /

Én még azon sem lepődnék meg ha leesett volan a PWR csati az alaplapról Ugyan ezt a jelenséget produkálja.
A leírtak alapján még az is szóba jöhet hogy be kéne dugni a konnektorba, de ez azért....

Kapd ki a tápot, és az egyetlen zöld drótot kösd össze valamelyik feketével, aztán meséld el mi történt! (borítékolom hogy semmi)
De közben ne fogdosd, ki tudja mi kerül ki egy döglött tápból....
Vagy inkább vidd el egy szervizbe még mielőtt nagyobb kárt csinálsz.
(#) Mega-Power válasza adamisbalint hozzászólására (») Nov 16, 2009 /

Hali.
gondolom atx-es ,ahova megy a bekapcsólógomb két vékony vezetéke az alaplapra azt hidald meg nagy oda figyeléssel egy csillagcsavarhúzóval ill. kicsit csihold meg a felületét ezzel a csavarhúzó végével, áram nélküli állapotban utána adj neki áramot és csavarhúzó végével zárd össze a két felületet-nekem pl ez volt a baja utána már ment a bekapcsolóvezetékével is,.- jószórakozást
(#) popiku hozzászólása Nov 16, 2009 /

sziasztok!!

elinditom a játékokat és minden játékbol kidobál!!
mit csináljak h. ne dobáljon ki??
elöre is köszi!
(#) hapro válasza popiku hozzászólására (») Nov 16, 2009 /

Néhány lehetséges ok:
- Talán túl melegedett a proci vagy alaplap a sok portól és kosztól ami a házadban van.
- Memória problémád van, talán két memória egymás mellett nem szerei egymást, vagy ha csak 1 van akkor az kezd elhalálozni.
- Megért a cserére a rendszered.
- Vírus van a gépeden.
- Valamelyik illesztő program egy másik társával összeakad.
- Valamelyik hardware-ed nem szereti a másikat.
- Videókártya probléma.
- Talán valamelyik slotban nincs megfelelő kontaktus a benne lévő egységgel a kosz miatt.
- stb..

Szerintem még nagyon-nagyon sok okot feltudnak a nálam ehhez a témához hozzáértőbbek.
(#) Hegyi_zs válasza popiku hozzászólására (») Nov 16, 2009 /

Szia! gondolom eredeti játékról van szó.Próbálj keresni hozzá javítást.Ha meg nem eredeti akkor a gamecopyworld-rol szerezz be hozzá okosságot.Lehet még a virtuális memória túl kicsi.
(#) _ampervadasz_ válasza popiku hozzászólására (») Nov 17, 2009 /

Ellenőrizd a grafikai beállításokat, pontosabban:

Függőleges szinkronizálás: ha kényszerített ki / be kapcsolás engedélyzve van, akkor állítsd a 3D hardver használatára. Ajánlott.

Textúrázó: Általában mindig ajánlott közvetlen a hardverrel kommunikálni, de régi rendszer esetén, vagy régi játék esetén, OpenGL Specifikáció alkalmazása ajánlott. (DirectX -et is ajánlott újrarakni, és a dxdiag paranccsal futtatni egy hardver tesztet!)

Vonalsimítás mód: Alkalmazás beállításáank javítását próbaképp engedélyezd, másképp mindig legyen Alkalmazásvezérelt.

Ha ha ezekkel a beállításokkal nem sikerült semmire se menned, akkor rakd újra a videókártya illesztőprogramját. Nvidiád van, ajálott az eredetit, ha RAdeon -od van, ajánlott minnél ujabb illesztő programot használni.

Ha ennyire számít a játék, akkor rakd újra a géped. Eltudodm képzelni, hogy még két marék vírussal is megvagy fertőzve.
(#) Mega-Power hozzászólása Nov 17, 2009 /

sziasztok !

próbálom telepíteni pl- a nod 32-őt de ezt írja ki

"A telepítéshez szükséges cabinet fájl 'core cab' hibás és nem használható .Ez jelenthet hálózati problémát,CD-olvasási problémát,vagy a csomag hibáját.

egyébként az avg-sem megy fel .
(#) Mega-Power válasza Mega-Power hozzászólására (») Nov 17, 2009 /

ezt írja még gép

Lehetséges hogy a csomag hibás.A hiba kód:2350

remélem adtam elég támpontot.
(#) belfike válasza Mega-Power hozzászólására (») Nov 20, 2009 /

Szia!Valószinűleg elavult a Windows Installered nézz be ide bár ez angol nyelvű vagy javitótelepités.
(#) belfike válasza belfike hozzászólására (») Nov 20, 2009 /

A link sajnos nem jó sőt a csomag sem az angol nyelv miatt. De ir még biztonsági frissitést is ,talán ha frissíted a gépet az segít.
(#) sector99 hozzászólása Nov 20, 2009 /

Sziasztok !

Mitől lehet az, hogy hogy egy P4-es gépen (2 Gigás Penti) Pentium - nem cerka) iszonyatosan lassan bootol cd-ről.
Arról van szó, hogy csak bizonyos esetekben. Linux volt fönt a gépen és szerettem volna frissíteni, illetve másik distro-ra lecserélni. Természetesen az alap dolgokat már megcsináltam: kábel csere dvd olvasó csere, sőt most már mindent - még a winyózit is - leszedtem a gépről.
A cd szerintem nem lehet hibás, mert pl. másik gépben normális módon bootol. Ebben meg fél óra múlva is még tekeri és még akkor sincs teljesen betöltve a rendszer.

Várom a véleményeteket !

KÖSZÖNÖM !
Üdv.:
sector99
(#) kadarist válasza sector99 hozzászólására (») Nov 20, 2009 /

Szia!

A master-slave beállítás jó? A master a kábel végén, a slave belül. Persze ha SATA kábel, az más.
Következő: »»   25 / 1158
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem