Fórum témák
» Több friss téma |
ezekre azért nem válaszoltam, mert nem tudom pontosan
ehhez KELL táp is azaz egy trafó, ami 150VA-s kb 6 ezer ft. ( hqvideo )
borda olcsón, 1548 ft pesten az in-compba 7 ker. mellesleg 1400 ból kijönn egy tda7294 is és akkor nem 25W -od lesz, hanem 50W-od. üdv ui: tda7294-et nem kell állítani, bemérni stb., de ezt a 25W-ossat biztos be kell, ahhoz kell szkóp, műterhelés, funkciógenerátor... és türelem
Trafó az van 200 VA-es.
A TDA nekem elég sikertelen széria ezér nem is próbálkozom meg ehez van nyák is. És ha ezt a fülem alapján mérem be?
milyen az a 200va-s trafó? messélj, hallgatlak.
max, ha nagyfrekin begerjed elszáll, cseréled a rossz alkatrészeket ez egyszerűbb persze
jah mellesleg a nagyfrekit nem hallod, csak arra leszel figyelmes h nem szól a zene pl és a cuccból gomolyog egykis füst :yes: :yes: :yes:
Hi
Ha akarod vedd meg. Az az árlista szerintem már régi, lehet többe kerül. Ha rendelsz tőlük akkor majd kiderűl. A ki hol vásárol topicba kéne megkérdezni vagy végigolvasni. Persze hogy van hozzá nyák azért fizetsz! Hogy van e értelme? Azt neked kell tudni. Hogy van e 8 Ohmos hangfalad amit kihajtasz vele... Olcsó hűtőbordát pedig a piacon fogsz szerezni hozzá. Biztos van felétek is zsibi. Ha meg nem akkor egy vastagabb alulemez is megteszi.. THD Az ember átlagosan 1-%ot már észrevesz. 3-5%-tól felfele már erőssen hallható a torzítás... Ilyen hogy kimeneti áram nem is szerepelhet az adatok között. Azért fejezik ki teljesítményben. Io= I null. "Sztem isamisa is a fülével mérte be....." Isa a fülével csak a minőségét mérte be.Ennél a VF3-nál alig kell valamit bemérni. Szinte csak az IC a felelős érte. Annak kell a nyugalmiját bemérni és utánna az egész panel áramfelvételét beállítai. Ezért szinte elronthatatlan. Most egy másik FET-est akarsz úgy hogy még a szimetrikus tápról is hiányosak voltak az ismereteid? Vedd meg nyugodtan, én segítek amit tudok. De feleslegesen ne dobd ki az ablakon a pénzt... Isa
Ha tudnék nyákot csinálni akkor a VF3-nak megin nekiesnék.
A haverom TV szerelő azzal maj bemérjük van szópja is meg minden
müszike, nekem nem tudsz válaszolni?:yes:
Ha aszondjátok, hogy csak szkóppal lehetne megoldani akkor hiszek nektek!
Hallgatok az okosabbakra Csináltam egy kis rajzot hűtésről csak azt szeretném tudni, hogy az ööszekötögetésekhez mie kábeleket használjak mer én sima vezetéket gondoltam. Köszi: Müszi
Hát ebből nem nagyon jött le hogy mi hova.
De az AN-edhez elég lesz ha csak simán veszel egy méter Cat 5 kábel és szétbontod a szálakat külön. Azok ilyenre tökéletesek. Ez magyarul UTP kábel. Olyat vegyél amit falban vezetnek. Pach kábelt. Még nekem sincs szkóp. De most rágom az ősök fülét hogy had vehessek egy használtat. A VF3-hoz azért nem kell szkóp. Ahogy néztem amúgy a 25Wattos Fetesnek éppen 20V a minimum. Lehet akkor nem is fog többet tudni mint a VF3! Ezért értelmetlen lenne 1500Ft-ot kiadni és olyannal szenvedned amit mi sem ismerünk. (gyanítom hogy 30-33V-on ad le 25Wattot, de neked így is csak +-21V-od lesz) Isa
Lenne nyákom akkor úgy nekiesnék a VF3-nak, hogy csak na!
90 % ba igazad van 100ba csak akkor lenne ha lenne nyák...
Koppanásgátlót hol tudnék olcsón egségcsomagba venni?
Feltétlenül szükséges a VF3-hoz. Az elején egy kis pattanást elviselünk. Lehet hogy hülye kérdés de ha gerjed a mikrofon azt is kivédi? Idézet: „Lehet hogy hülye kérdés de ha gerjed a mikrofon azt is kivédi?” NEM
Az urbánelektronikánál láttam egyet de az naon drága
2900 HUF+PK
Szerintetek a csatolmány jó lenne megcsinálni mert azt írták a VF3 főoldalán hogy ők 2x12V-os trafóról próbálták és ment.
Akkó úgylátszik mégis jó a 12 V. A bátyám táskájába találtam 2 db 4700 mikrós kondit azok jók lesznek? Isamisa: töbször írtad a féltápfesz szót. Az mit jelent? Dbase oldalán találtam ezt a kis rajzot. Üdv.: Müszi és B. U. É. K.
Hi
12V-ból lesz 16VDC. A feszkétszerező mükszik. Már kipróbáltam, de kicsivel nagyobb kondik kellenek így. Elvileg jók lesznek a 4700µF-osak. Féltápfezs az azt jelenti amit mond. Fél tápfeszültség. 16V/2=8V vagy hasnolók. Én eddig csak azért nem használtam hangfalvédőt mert nem fér be. Össze kell zsúfolni. Isa
A hangfalam mindíg pattan egyet, amikor kikapcsolom, vagy ha a lámpát kapcsolom fel, akkor is. Ezt a zavart hogyan lehetne kiszűrni? Ez a tápon keresztül kerül az erősítőbe.
A koppanást azt hangfalvédővel.
A villanykapcsoló zaját pedig egy zavarszürővel. Én legalábis olyat csinálok most az erölködőmbe. Szerintem az megszünteti. Isa
Van koppanásgátló az erősítőben, de a pattanás után egy pillanattal kapcsol szét. Egy olyan zavarszűrő jó lenne, mint amit a PC tápokban is alkalmaznak?
Igen! ez az "EMI FILTER" [link]http://www.hqvideo.hu/info/hu/mw-filter_001.html[/link]
jah RLC kombináció amugy nekem is a kapcsolótól pattan egyett a cucc, de ez megfogja fogni
Bár nem nekem írtad, de azért köszönöm!
Idézet: „Bár nem nekem írtad,” Isamisa kolléga gondolatát folytattam :yes: :yes: :yes: :awink: :pias: :pias: :pias: :pias: |
Bejelentkezés
Hirdetés |