Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » USB csatlakozó a Seltronic T 80W11 LCD-s TV-n
Témaindító: Mírr-Múrr, idő: Nov 18, 2009
Témakörök:
Uraim! Kaptam egy 8"-s LCD TV-t." Minden nattyon jó, minden nattyon szép, mindennel meg fattyok elégedve." Csak kamerát szeretnék rákötni és az oldalán lévő USB bekötésére illetve a rajzára lenne szükségem, mert 20%-l többet fogyaszt és gyanús, hogy valami táp tantál vezethet, és megakarom akadályozni az indián jelzés megjelenését
Aki tud kérem segítsen mert bugyuta énke nem találja a neten. Szóval komolyra fordítva a szót: előre is köszönöm!!! Üdv:MM
Ezt kérdést a "TV Mi lehet a baja?" toicban is feltehetted volna. Lent van a kereső, eléggé jól működik, és műkösik is. :yes:
Egyébként most mi a probléma? Hogy érted hogy 20% -al többet fogyaszt? Mivel tudod ezt a különbséget kimutatni? Mi köze van ennek az USB hez? Arról táplálnád? ...?? ...? ... Fussunk neki újból, mert ez így nagyon zavaros, és ha lehetne, akkor kérlek srészletesebben írj le mindent, és a készülék típusát is bökd be ide, esetleg fényképekkel is elláthatnád, mert gyanítom ez is egy tömeggyártatott Csájna termék, így nem igazán lehet találni szervíz doksit.
Kedves "köbzoli" Tudom és a legjobb tudásom szerint (ez persze lehet,hogy kevésnek bizonyult) kerestem is. DE!!! a leirása írja,és egy ábrán le is van rajzolva, hogy a speciálís mellékelt kábelen át (ami nincs meg) egyenesben fogadja az összetett analóg videó jelet. Szóval csak mint CSATLAKOZÓT használják A kb:10cm-s kábel egyik felén USB a másik felén RCA. A hajam már kihullott. Üdv:MM
Kedves Péter! Igen tudom,hogy van ilyen topic, meg is próbáltam, de senki nem reagált! A keresőt meg használtam de nem találtam meg. (Lásd a válaszomat amit "köbzolinak" írtam).
Nem USB-n táplálnám. Van külön 2.6-s jackje. Azt ugye nem komolyan kérded, hogyan mutatom ki a különbséget? Hát ráteszem egy labor tápra és 12V-n addig növelem az áramkorlátot míg eltűnik a képernyőről a csíkozás. Ez 12V 1,1A-nél történik. A hátulján az adattáblán 10W-s fogyasztás van feltüntetve.(Megjártam már egy hp 935-s fényképezővel. Azt is ott rakják össze a gyerekek csak a szomszéd pincében.hi-hi) A készülék típusa, gyártója a topic címben benne van. Lehet hogy tömeg gyártott kínai, de elég korrekt kivitelezés(nem sorjás) Minden segítségért hálás vagyokÜdv:MM
Én végignyálaztam! Köszi! MM
Komolyan kérdeztem, mert egy kicsit összeömlesztetten írtad a hozzászolásod, és mert kiváncsi voltam, hogyan tudtad megmérni, mivel azt nem írtad.
Kiszáradt kondenzátorok okozhatják, amegnövekedett áramfelvételt. Nem kell feltétlenül sorjásnak lennie a nyáklemeznek, hogy kiderüljön, hogy egy gagyi kinai készülékről van szó. Elég ha a kondenzátorok közvetlen megeledő alktrészek közelében vannak rakosgatva, és abból is rosszab 85C fokos rosszmnőségű. Elég ahhoz, hogy felkússzon a fogyasztás. A kinai SMD kondenzátoraik olyan rosszak, hogy 1, vagy másfél év után elkezd kifolyni az elektrolit a kondenzátoraikból úgy hogy sehol nincsen felpuffadva. Üdv amper.
Szia! Azt csak szarkazmussal írtam, hogy "nem sorjás". Nagyon jó a képe(Már mint a megadott felbontás mellett)
Az is eszembe jutott, hogy PC-s szkóp ernyőnek is jó lehet, persze ehhez is kell a bekötés, egy fapados PC,PC-s szkóp. Ha nem megy másként akkor szétszedem és feltérképezem, a kondikat is meg kellene találni de azért a "schematic diagram" jó lenne! Üdv.MM
Értelek, de ahhoz hogy kiderüljön a "hiba", illetve az általad keresett csatlakozó kábel bekötési rajza (ami engem megkevert, mert miniUSB -t így felhasználni így még nem láttam soha ), hogyha szétszeded és szemrevételezed, és kiméred. A csatlakozótól, a vezetősávok úgy is egy ic -hez vezetnek, és az IC adatlapjára ha rákeresel akkor kitudod deríteni, meylik lába mihez van "rendelve", így amikor azt visszakövetled akkor már, tudod mit kell hová tenned.
Üdv. Mára távozom, ha valami eszembe ötlik, akkor majd még jelentkezem itt.
Szia! Nem mini usb hanem normál méretű.
Talán nem kellene olyan komolyan venni azt a 10 W jelzést......Mielőtt szerteszéjjel csereberélnél benne alkatrészeket. Ráírni sokmindent lehet, türelmes jószág....Tudod, messziről jött ember....
Ha 12 V-on 1,1 A-t mértél (+/- mérési hibád), akkor azt hidd el....
Bár nekemT50C28 típusú TV-m van talán segít rajtad.
Bővebben: USB A Ha ezt tekintjük az A típusú USB dugasznak, ami a TV-be megy akkor a kiosztás a következő: 1: (Slug Pin) tolató kamerához 2: (fehér AV2) Tolató kamera bemenet 3: (sárga AV1) video bemenet 4: (piros) audio bemenet
Köszi ez már sokat jelent nekem, de csak még annyit, hogy az árnyékolások hová mennek?Üdv:MM
Bocs ez lemaradt. Minden árnyékolás az USB csatlakozó külső fém keretére megy.
Nincs mit! A két típusnál ugyanaz a kiosztás? Bár nem hiszem hogy a gyártó sokat variált volna vele..
Kedves Mírr-Múrr.
Kéz alatt vettem egy Seltronic T80W11 készüléket, de az eladó valahol elsinkófálta a kezelési utasítást és nem boldogulok a készülékkel. Tudnál-e segíteni, hogy hozzájussak a kezelési utasításához valamilyen formában. Segítségedet előre is köszönöm. Üdv. |
Bejelentkezés
Hirdetés |