Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Feltettem az FSTN LCD-t. Ez ugyan fekete fehér LCD, de mivel zöld a háttérvilágítás ezért valójában zöld fekete. (ill. fekete zöld mivel negatív LCD).
Kb úgy nézhet ki mint amit 'mammut' kolléga belinkelt a hozzászólásában. 'gulyas' kollégának viszont még várnia kell amíg megjelennek a különböző változatok mert sajna nincs fehér háttérvilágításos verzió egyenlőre. Tisztelettel: Leo
Üdv!
Találtam valamit, nem tudom érinti-e kedvenc boltunkat.
szerencsére nem forgalmaztuk azt a terméküket. Köszönjük a tájékoztatást.
Ahogy láttam már a Somogyi honlapon sincs már ez az áru
Megérkeztek a várva várt 'kis impedanciás' ELCO-k. Fogyasszátok egészséggel .
Emitt találhatók.
Köszi a TDA -t, most megrendeltem a motorvezérlő kit-et, de a következő alkalommal rendelek pár darabot belőle!
A 74HC4067-et szintén következő alkalommal rendelem meg ,tesztelni jó lesz a CD4067 dip-es változata. Most 12 V megy a rendszer, de menni fog 10V-ról is. Köszönöm az infót , azt hittem, hogy a 74HC-k max 6V-ot bírnak, de így már más a helyzet Még egyszer köszönöm!
A hangszóró gumiszegélyeknél a megadott méret a külső vagy a belső átmérőt takarja?
Nekem 2db 165mm belső átmérőjű kéne, aminek külseje kb. 200mm. Szabad érdeklődnöm a levelem megválaszolásánák késedelme okáról? (LCM3)
Köszönöm!
Szabad tudni, hozzávetőleg mennyi ideig tartana, ha most rendelek a 200mm-esből?
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy pontosan 13,560 MHz-es kvarcot SMD kivitelben (mé: 4,6mm szé:11,28mm ma:4mm), tehát ehhez hasonlót, tudtok-e beszerezni? Előre is köszönöm a választ!
Ez igen, nem semmi! :eek2: Köszönöm a gyors közreműködést!
Viszont lenne mégegy kérdésem! A mellékletben lévő nyomógombot be lehet-e szerezni? (kétlábú, 6x3.5mm, 2.5 mm magas, nyomva zár, gombja 0.4 mm magas)
Üdv!
Érdeklődnék, hogy 1/0.5 -ös zsugorcsövet szinesbe (piros, fehér, kék) lehet -e kérni, ill. Kontakt PCC-t (400ml vagy 200ml) elfogadható áron be tudtok -e szerezni?
Üdv.
Gondolom a HeStore-ban kapható játék alkatrészeket innen szerzitek be. Na most én egy lánctalpas robot építésébe szeretnék fogni, a meghajtását erről a játékról venném. Látom, hogy nálatok kapható ugyanilyen lánctalp, hozzávaló áttételes modellmotor, de a lánctalphoz való kerék nincs. Erről a kerékről lenne szó. Ilyen van a feljebb említett játékban is. A kérdésem az lenne, hogy be tudnátok szerezni ilyen Milton-korongot(kereket)? Üdv.
sajna csak 6x3,5x5 tehát 5mm magas van vagy 4,7x3,5x2,5 itt meg a hossza rövidebb. mindkettő
SPST-NO (1ÁK, Záró)
zsugorcső sajna nincs.
kontakt spray-nél kérdés: 3000/2000 Ft (400/200ml) elfogadható árnak minősül?
Kontakt alatt nem kontakt spray-t értesz ugye?
Én a Kontak Chemie által gyártott PCC nyomtatott áramkör tisztítóra gondoltam. PCC Ha te is erre gondoltál akkor a 3000 Ft nagyon korrekt ár lenne a 400ml-nek.
Üdv.
Nem tudom, hogy jó lenne-e, de úgy néz ki, hogy tudok egy ismerőstől ilyen korongokat szerezni, szóval már nem aktuális a kérésem. Köszönöm az infót. Üdv.
Szép estét!
Lenne egy kérdésem, evvel a kábellel kapcsolatban. Az érdekelne hogy milyen minőségű ez a kábel? 10-15m hosszan kellene TV jel és hang átvitelére. Nem fog rajta torzulni a kép vagy valami hasonló? Előre is köszönöm! Üdv!
Ez hangfrekvenciás kábel. Audióhoz (hanghoz) jó.
Videó jel átvitelére koaxiális kábelt használnak. TV-khez tip. 75 Ohmosat! Ha részleteiben érdekel mennyi lesz a csillapítása, ahhoz bele kell ásnod magad az adatlapokba, és olyan értékeket keresned, hogy x MHz-en y dB/100m. De szerintem előbb tanuld meg mit mihez használnak!
Ennél az AVR-nél a neve van elírva, vagy a frekvencia? ATMEGA32L-8AU
Valószínűleg a frekvencia, mert az alacsony feszültségű típusoknál (L) mindig alacsonyabb a maximális freki a normál típusokéhoz képest.
Hopp.
Abból gondoltam ezt, mivel ha veszek pl, egy DVD lejátszót ahhoz is ilyen szerelt kábelt adnak. Tehát nekem nem "kábel tv" re kéne, hanem a TV "AV" bemenetére kötném rá. Üdv!
Pár méterre használható akár egy darab drót is, csak csodákat ne várjon az ember... 15 méter azonban elég erős. Nem véletlenül a gyáriak se hosszabbak 1 méternél ebből az egyszerű hangfrekvenciás vezetékből. Koaxból kapni szép vékony hajlékonyat is, ami majnem ugyan így néz ám ki! Nem csak az RG59 létezik, ami merev és vastag...
Köszönöm!
Akkor Koax kell nekem, hangra pedig ez. Üdv!
köszi az észrevételt a hiba javítva
Igen arra gondoltam.
Bocsi most utólag láttam hogy nem egyértelmű: nem "kontakt szpré", hanem "kontakt" nevű szpré
Ok. Akkor csak idézni tudom magam:
Idézet: „a 3000 Ft nagyon korrekt ár lenne a 400ml-nek.”
A 4,7x3,5x2,5-ös méretű nyomógombról lehetne egy képet látni?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |