Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Szia. Ez megfelel ?
Sziasztok!
Ennek keresem a dokumentációját. Van valami oldal, ahol letölthető pdf-ben, csak nem találom. Előre is köszönöm a segítséget. Bővebben: Link
Köszönöm, most nagyon leegyszerűsítetted a dolgom. Csak azt nem értem, hogy az urbanpesta honlapján meg miért nem azt a számot írják amelyikben tényleg van...
Van egy KORG BX-3 orgonám . Az alsó manual nem akar szólni. Ehhez szeretnék kapcsolási rajzot találni.
Köszönöm sir, de ez konkrétan egy conrados modul aminek kell, hogy legyen rajza, hiszen hivatkozik a kapcsrajzra a 25. oldalon... Persze én is kirajzolhatnám, de nincs túl sok kedvem és egyébként is hibás...
20MHz-re illetve 20MHz-ig kellene valami függvénygenerátor dokumentáció. Természetesen fokozatmentesen állítható frekivel. A lényeg, hogy olcsó legyen, és nem baj ha van hozzá nyákterv is. Egy Rádiótechnikást találtam ahol MAX038 IC-re alpul a kapcsolás, de az már beszerezhetetlen szinte, és ráadásul elég drága.
Ráadásul fokozatokban kapcsolható.
1Hz - 1MHz -ig nézd meg a CA3080 adatlapját, egyébként valamilyen frekvenciakeverős kapcsolást keress.
Keresek RT20 akkumulátortöltőhöz kapcsolási rajzot, leírást. A töltőt a Rozmaring MGTSZ melléküzemága gyártotta hajdanán.
PASO))) TR-540-es kimenőtrafójának leírását keresem, meg a komplett doksit, hátha megvan valakinek véletlenül.
Keresnék egy HP scenner adapterről (C7671B) valami elektronikus plusz infót.
HP C7671B Kapcsolási rajzot. Alkatrészt listát. Lábkiosztást. Vagy esetleg ha valaki látott már szétszedve és tudna valamit mondani az alkatrészeiről kérem írjon :o)
Sziasztok!
Van egy ilyen jelerősítőm: Bővebben: Link Bővebben: Link Ezt szeretném átalakítani ugy hogy rátudjam kötni a kábeltévére, de kapcsolási rajzot nemtaláltam. tvtuner elé szerentém rakni, mert nagyon szemcsézik a jel, és be is zavarja a többi tvt, ha a szgépre rádugom.
Sziasztok!
Van nálam egy Samsung HiFi : SCM 7550 . A tulaj belenyúlt ... és most teljes csendben van a cucc. A kapcsolási rajza ha meglenne valakinek és esetleg eltudná küldeni, az nagyon jó lenne! Sok felé kerestem, de nem találtam szabadon letölthetőt sehol sem Köszönöm!
Eurosky ctv5186 txt TV készülékhez keresnék szerviz doksit vagy kapcsolási rajzot előre is kösz
Itt a rajz .
A 11AK19-5 vagy -8 alatt fut a szörnyed Ha jól emlékszem. Sok sikert!
köszönöm a segitséget de az én készülékemben bu808dfi
tranyo van.amit én találtam az vestel 11AK30 de az sem teljesen igaz.
A masik topicban valaszoltam.
Tudok adni esetleg nyakrajz-tervet. Itthonra keszitettem, az asztalom felett ilyen vilagit 5db, 1W-os leddel. A lenyege egy stepdown lm2676-ossal, de a referenciafeszt egy figyeloellenallason eso feszultseg erositese adja.
Köszi szépen, elég lessz maga a kapcsolási rajz is, mert csak kézzel tudok nyákot készíteni, mert lézer printerem nincsen stb.
Bocs, de nem szoktam rajzot kesziteni ilyen egyszeru esetekben. Mindjart a nyak-ra tervezem...
Üdv!
Skoda felicia kapcsolási rajzot keresek, mert a ködlámpával van egy kis problémám. Tudom végig kellene olvasnom az előbbi 200 oldalt, de sajnos erre mostanság nincs időm, na meg ebben a ködös időben jó lenne használni az autó ködlámáját. Bocs a lustaságért! Ha valakinek van birtokában ilyen vagy tud valami hasznos linket az nagyon jó lenne!
Smmi gond.
Hali!
Ezt az RT navigátor programot hol lehet beszerezni ? Hasznos dolog lenne amikor egy konkrét dolgot keresek... |
Bejelentkezés
Hirdetés |