Fórum témák
» Több friss téma |
Akkor jól sejtettem. Végül is a végtranyók áramát vezérli a meghajtó tranyókon keresztül. Ezek akkor sima kisáramú, 1n4148-nak nagyjából megfelelő diódák.
Hello
A 4R7 az mi lenne? Egy kapcsolási rajzban olyat találtam és én 4,7Kohm-os ellenállásra gondoltam,de lehet,hogy tévedek. Köszi
Sziasztok!
A következő alkatrészek helyett milyet lehet használni? CNMP67 ULY7741 Előre is köszönöm a segitséget!
Kösz.
pucuka: Megbocsájtva. Még jobb is így. Felvetettem, hátha valakinek rémlik valami, első ránézésre, összeforrasztott tranzisztornak néztem, mivel a kettő a levegőben van egymással összekötve. Még a jó régi Iskra gyártmányai.
Sziasztok, mivel a lámpatest gyűjtők topikja be van fagyasztva, ezért itt kérdezném meg hogy van-e valakinek részletesebb információja a HBO 502-es magasnyomású higanygőzlámpáról? anyit tudok hogy 500W-os.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni kettő érdekes orosz gyártmányú IC-vel kapcsolatban.Esetleg találkozott e már valaki velük,vagy v.mi katalógusban fellelhetőek-e? Segítséget előre is köszönöm! :nemtudom:
KD917A állítólag 8 db 40 V 0,2 A-es szilícium dióda.
http://www.155la3.ru/datafiles/kd917.pdf
Köszönöm a gyors választ.
Nem életbevágóan fontos,de hajtott a kíváncsiság hogy mi lehet ebben a 80-as évekbeli orosz felületszerelt csodában.
Szia!
Ebben a doksiban van egy KD917A és egy 2DSz628, ami KDSz ipari/katonai verziójaBővebben: Link (19. oldal)
Az elvtársak nem sajnálták az igényes tokozást 8db diódára.
Sziasztok 3db ic helyettesítője érdekelne sajnos semmit nem tudok az ickről max lábszámot.
A109CJP (14láb 2sorban) A240D (16láb 2sorban) A273D (16láb 2sorban)
Üdv!
RFT (NDK) IC -k A 109 műveleti erősítő, ua 709 A240D TV kép KF IC TDA440 A273D Balansz, és hangerőszabályzó IC - - - 1,2fziológiai hagerő szab bemenet jobb 3 --"-- kimenet jobb 4 csatlakozás a fiziológiai hangerőszab kapcsolására 5 a fiz hangerő szab bal kimenet 6 ,7 fiz hageröszab bemenet bal 8 Tápfesz 9 balansz kimenet bal 10 HF mérőpont 11 balansz bemenet bal 12 balanszállító fesz bemenet 13 hangerő szab fesz bemenet 14 balansz bemenet jobb 15 test 16 hangerőszabályzó kimenet jobb
Sziasztok van ez az alkatrész LE50ABZ ezt mivel tudnám helyettesíteni?Autóhoz építek interface-t és abba kellene.Köszönöm
Ez egy 5V-os fesz.stabilizátor(VERY LOW DROP VOLTAGE REGULATOR).Szerintem egy to-92 tokozású 78l05 is megteszi.
Hello
Találtam olyan alkatrészt amire azok vannak írva,hogy: 4558D JRC 0058T Ez mi lenne? Köszi a segítséget előre is.
Üvd!
Ez milyen cstlakozó? Elöre is köszi!
Szia!
Számítógépes? Akkor talán multimédia csati videokártyához.
Helló.Én úgy nézem ez egy S-video csati amivel a videó kártyát mondjuk összekötöd a tv-vel.
Ilyen ellendarabját pont tegnap láttam egy házimozi erősítőjén. Ez az 5.1-es bemenet csatlakozója volt. Szerintem számítógép hangkártya 5.1-es kimenete is ilyen lehet, vagy esetleg létezik ilyen aljzattal szerelt dvd lejátszó is. Egyébként meg ha jól tudom a gyári neve 9 pólusú mini-din csatlakozó.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mini-DIN 9 pin (b) ??
Üdv!
Tudja valaki, hogy pontosan mi lehet ez? A jelölése: kék,arany,arany. Műszerrel mérve nem viselkedik diódaként és kondenzátorként sem. Az ellenállása 1 ohm. Viszont nem találtam olyan táblázatot ami 3 sávos ellenállás jelölés lenne.
Sziasztok!
A csatolt képen a lekapart IC-re lennék kíváncsi, hogy mi lehet a neve. Aki felismeri kérem segítsen. Sziréna, lámpa eredetileg. Köszönöm segítségeteket. |
Bejelentkezés
Hirdetés |