Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Börze

Témaindító: llaci56, idő: Jan 12, 2009
  1. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ Rádióamatőr találkozó és börze: börze időpontok.
Lapozás: OK   51 / 147
(#) Doncso válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 20, 2009 /

A kemény külső érző belsőt takar ám
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Nov 20, 2009 /

Igen, de hipersil, fehér tálca, és bocsánatkérő pillantás nélkül. :hide: Tudod mit? Letolom a szemüvegemet, szokott szúrós pillantásommal rád nézek, és rosszallóan jegyzem meg, miért nem vártad a trafódat. Persze, ha kibírom röhögés nélkül. Egyébként a probléma nyitja: Zolival felváltva cipeltük a táskát, amiben a holmik voltak. A bejáratnál odaadtuk a holmikat, akiknek tudtuk, Te meg nem vártad epedve a hipersilt. Zolinak meg kiment a fejéből, mivel álmatlan éjszakája volt, ugye ezek a frontok!
(#) DuMatyi válasza Doncso hozzászólására (») Nov 20, 2009 /

Én már csak tudom, beszélgettünk többször is!
Doncsó, Te mikorra vagy várható? Azért várj meg minket egy kézfogásig! Simpi koma, ha kibírom ebben a taknyos hideg időben, akkor megvárlak!
(#) Doncso válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 20, 2009 /

Igazából Gafly mester miatt megyek csak ki, jó lenne tudni ő mikor érkezik, de egyébként én olyan fél 8 - 8 között érkezek, remélem találkozunk.
(#) Brienter válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 20, 2009 /

Üdv!
Szerintem akad itthon 7812-m fél 9 körül érek oda ha minden igaz.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 21, 2009 /

Üdv Matyi.

Most december 12. -én lessz a börze? Mert ha igen akkor én sem szeretném kihagyni.
(#) Frankye válasza Doncso hozzászólására (») Nov 21, 2009 /

Na, majd mindjárt meglátod, Neked mi jár! :hehe:
Különben is: Mondtam, hogy ne bácsizz, mert harapok rá! :boxer:

Matyi! Ilyenkor látszik, ki a barát...

Egyébként pedig értettem én, mit szeretett volna Müszi, de nem volt véletlen, hogy ilyen igazolást kapott, nem pedig felmentést a Börze alól. Így két dolog egyszerre teljesül, mindkettő Müszi kívánság szerint: Kap igazolást, és együtt lehet a Kedvesével.
A 12 vs. 19 pedig javítva, a "rossz" igazolást is mindjárt cserélem.

Igazolás.pdf

(#) Doncso hozzászólása Nov 24, 2009 /

Sziasztok, egész jó volt a mostani börze is, igaz nem nagy börze volt, de azért sikerült beszerezni egy két jó cuccot, vettem 16cm-es hangszórókat 1000Ft/db áron, szerintem jó vétel volt, 90dB-es 6 ohmos, jó lesz a PCL86PP-hez, illetve vettem 50Ft ért bakelit forrcsatit, újak és ezüstözöttek, ennek örültem, nomeg nem utolsó sorban jót beszélgetem Matyi barátomal, simpivel és rockersrac-al, úgyhogy szerintem megérte elmenni.
(#) rockersrac válasza Doncso hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

Őszintén remélem hogy a következő/idei utolsó/ börzén is viszontláthatunk! móka Matyi tudom hogy jön,mert ő nem hagyhat ki börzét,főleg nem az év utolsó börzéjét! :beka3: Igen móka Matyi,a szakadt punkok már csak ilyenek,hogy beszólogatnak!
(#) Doncso válasza rockersrac hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

A Börzén úgy látom remek kapcsolatok szövődnek, aminek nagyon örülök.
Természetesen ha tudok elmegyek, nem hagynám ki az év utolsó börijét, nekem nagyon tetszett ez is és az ez előtti nagybörze is.
(#) zolee1209 hozzászólása Dec 3, 2009 /

Sziasztok!

Börzén GU-50 és hozzá foglalat milyen árban szokott lenni? :pirul:
(#) CIROKL válasza zolee1209 hozzászólására (») Dec 3, 2009 /

Szia ! A sima börzén OTT drágább de a nagybörzén már 300 tól kapsz GU-ut + a foglalat . A foglalat az ugye létezik többféle kivitlben a GU-hoz ezeknek az áruk is több fajta 500-1000 forint ?
(#) mark.budai válasza CIROKL hozzászólására (») Dec 3, 2009 /

Én 400-ért vettem foglalatot a GU-hoz.. A cső meg a nagybörzén tényleg kb. 300Ft..
(#) CIROKL válasza mark.budai hozzászólására (») Dec 3, 2009 /

Idézet:
„Én 400-ért vettem foglalatot a GU-hoz”
Akkor bizos szimpatikus voltál az eladónak
(#) Doncso válasza CIROKL hozzászólására (») Dec 3, 2009 /

Szerintem is. Én is 300/500 ért vettem a csövet és a foglalatot, ujak, de az is a végefelé volt.
(#) mark.budai válasza CIROKL hozzászólására (») Dec 3, 2009 /

Nem én vettem, hanem Máté. Nincs rajt a lefogató csavarnak lyuk.. De 400Ft volt, nem kevertem.. A csöveket kaptam, Te, meg JZoli tudjátok úgyis azt..
(#) DuMatyi hozzászólása Dec 3, 2009 /

Remélem még időben szólok: Ki ne hagyjátok az év utolsó börzéjét! Aki lehet, nyüstölök msn-en, akik nincsenek fent, és rutinos börzézők, azoknak írom: december 12-én lesz az év utolsó összejövetele. Utána már csak január elején. Ott leszek egy csokor viccel.
(#) Ballage válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 3, 2009 /

Én ott leszek. Pont előtte való nap írom az utolsó ZH-mat, úgyhogy megjutalmazom magam egy kis börzézéssel.
(#) rockersrac válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 3, 2009 /

Én is és GG kollega is mászingol to börze!
(#) tungsram válasza llaci56 hozzászólására (») Dec 3, 2009 /

Van egy gyári G 7.5/0,6dS egyenyiránítócsövem gyári állapotú . Múzeális darab hagyatékból. Ha érdekel küldj E-mail-t a cimemre.
(#) Doncso válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 4, 2009 /

A világért sem hagynálak ki .
(#) Brienter válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 4, 2009 /

Üdv!
Én is ott leszek pár oszt társammal. Ha minden igaz árulni is fogunk egy-két dolgot. Aki volt már több börzén attól kérdezném hogy az előző az kisebb börze volt mint szokott vagy ez az általános?
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 4, 2009 /

Doncso kollégával egyet kell értsek azt hiszem, úgy itéltem meg a dolgot.
Addig gyorsan befizetem a TB -t, mert szerintem mentő fog elvinni utánad.
(#) DuMatyi válasza Brienter hozzászólására (») Dec 4, 2009 /

Az kisebb volt. A nagy börzéken mozdulni sem lehet a folyosón.
(#) DuMatyi válasza Doncso hozzászólására (») Dec 4, 2009 /

Köszi, igazán jól esik!
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Dec 4, 2009 /

Naná!
(#) Frankye válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 4, 2009 /

Hűűűűű, bakker! Én azon a hétvégén vagyok ügyeletes! Na, majd megpróbálom ledumálni a kollégával, hogy vagy cseréljük el, vagy ne kelljen bemennem (telefonos lehessek). Remélem, nem dől össze a vasút, és akkor nem hívnak be.
A Börzén mindenképpen szeretnék ott lenni!
(#) DuMatyi válasza Frankye hozzászólására (») Dec 4, 2009 /

Gyere vonattal és villamossal. Akkor olyan, mintha folyamatosan a munkahelyen lennél, és sínen lenne az életed. :hehe: Tényleg, a MÁV dolgozóknak sinen van az életük? :hide:
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 4, 2009 /

Vigyázz mert vakvágányra futtat!
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 4, 2009 /

No de nem is tudja, hogy vonattal megyek. Juj, most már igen!
Következő: »»   51 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem