Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Én nem értem, a közönség min nevet?
Karácsony táján aktuális, és egyben elgondolkodtató mondat!
".... idén népszerű ajándék az ajándékkártya." Nincs is ennél szebb üzenet, mint: - Fogalmam sincs, és nem is érdekel, hogy minek örülnél. - Fogd ezt a kártyát, menj el ebbe az üzletbe, és vegyél magadnak, amit akarsz!"
Bemegy egy csinos nő a szexboltba. Megveszi Bubut, a szexkutyát. Az
eladó elmondja, hogyan kell használni: - Csak mondja azt neki asszonyom, hogy: Bubu, hopp! - és meglátja Bubu érti a dolgát. A nő hazaviszi a kutyát. Levetkőzik és kipróbálja: - Bubu, hopp! Nemtörténik semmi. A kutya csak bámul és csóválja a farkát. - Bubu, hopp! Semmi... A nő dühösen viszi vissza kutyát. Az eladó hitetlenkedve néz a kutyára. - Asszonyom, feküdjön fel kérem arra az ágyra! Te meg, Bubu figyelj, mert most utoljára mutatom meg!
Ez kész Kiscsaj malackodik
Ez sokkal érdekesebb. :yes:
Zsidó télapó bemegy az ovodába.
-Na gyerekek, ki viselkedet a legjobban idén, ki akar kedvezményesen vásárolni a puttonyomból?
Hát gyerekek, ma ismét rá kellett döbbennem, hogy mivel etetik a népet, döbbenet, nézegettem a vaterán a hangfalakat, találtan egy TNA nevezetű dobozt, állitólag ilyen meg olyan, Bővebben: Link mindenesetre 150 ropeszért vesztegetik, na akkor keresgéljünk csak, nocsak itt van szétszedve a cuccli, Bővebben: Link , na nézzük csak meg figyelmesebben azt a mélynyomót, ahham, szóval ez egy GDN 17/40 es nyomóka, hoppá, ez Tonsil, azaz lengyel gyártmány, jéé itt az adatlapja is, Bővebben: Link
heh, 88dB, háát, nem tudom, max 80W , 80-8000Hz ig? hmm, érdekes, egyre jobb, pedig a TNA doboz hátulján mást értékeket igér a gyártó,40Hz, 300W na akkor hogy is van ez. azt hiszem a többi hangszóró nem is érdekel, lássuk a dobozt, hátha kiderül mi kerül ebbe 250.000 bolti és 150.000 akciós árba, talán TL? neem, akkor aktiv? dehogy, sima forgácslap azzal a rávasalt mintával, egy reflex doboz, hát mondom ez igen, mi a parasztvakítás ha nem ez.
Monitor Riding
Hivatali patkányok géprombolás után szabadon: 1 és 2 Nagyi gépet javít: 1 és 2 Modern várvédőként hogyan védhetjük meg birodalmunkat az idegen behatolók ellen: Link
Megjegyzem van ilyen példa hazai gyártóknál is.
Figyeld meg a mélynyomókat! /H2000/ aztán az árakat.
Sajna ilyen világot élünk.
Amennyire lehet leveszik az embereket. Hogy hívják. . . . Péter Pán öccsét? Marcipán.
Ez nagyon beteg. A legdurvább az benne szerintem, ahogy ül a kéményen és kábelt fektet.
Két részeg megy hazafelé, az egyik elesik:
- Hé, cimbora, ne hagyj itt, emelj fel! Mire a másik: - Arra nem vagyok képes, de ha akarod melléd fekhetek. Megy két részeg ki a kocsmából mikor elhagyták úgy 150-200 méterre megszólal az egyik: - Te, nagy gond van, elfelejtettem pisilni! Mire a másik: - Semmi baj, majd én megtanítalak! Két részeg beszélget: - Te, én tudok teleportálni! - Teleportálni??? - Jah. - Oszt' hogy'? - Há' megiszok még egy felest, és már csak azt veszem észre hogy az ágyamban ébredek..
MTI
2009. december 9., szerda 07:53 Megpróbált ellopni egy rendőrautót egy fiatalember a VIII. kerületi Népszínház utcában, de nem látta, hogy a sötétített ablaküvegű kisbusz hátsó ülésén két rendőr ül - írta a Népszabadság. A rendőrautó sofőrje kiszállt a járműből, de a slusszkulcsot nem vitte magával - ismertette a kedden történt eset részleteit a Népszabadság. Mindezt meglátta a fiatalember, aki a sötétített ablakon keresztül megpróbálta kifürkészni mit vihet el a kocsiból, majd beült a járműbe. Ekkor szólaltak meg a háta mögött ülő rendőrök és azt mondták: "mi nem tennénk!". A tolvaj megpróbált elmenekülni, de elfogták és előállították. A fiatalember az első, aki Magyarországon a benne ülő rendőrökkel együtt próbált ellopni egy rendőrautót."
Két nyúl rohan az erdőben . Az egyik megkérdi :
Kolléga miért szaladunk ? Mire a másik : Jönnek az oroszok ,medvére vadászni !! De akkor miért mi menekülünk ? JA ! Hát tévedtek azok már nagyobbat is !
Ez mekkora!
De ezt figyeld! A parasztok vetik a búzát a földeken. Megáll mellettük egy fekete Mercedes, kiszáll belőle egy nagydarab, borostás ember, és elkiáltja magát: - Emberek! Ne vessünk! Mulassunk, dáridózzunk együtt...!
Ők már voltak régebben.
Az egyik haver mondja a másik havernak: - Te mit iszol? - Nekem nyolc. - Nekem is. Akkor 16 rövid lesz!
Jujj, de durva.
Ilyet láttatok már? Új fajta foglalattal lehet kapni bizonyos elkokat! És csavaros elkot is lehet kapni! Természetesen mindkettő az én agyszüleményem,szóval elnézést mindenkitől akinek netán fájdalmat okozok(röhögés terén)!
Az ötlet mondjuk nem is rossz, lehet szilveszteri petárdaként használni az elsőt. (Normál 230V-ra tenni). Vagy csak megviccelni valakit.
De jó a 40W -os kondenzátorod!
Bekötve nincs az elko,de végülis nem tart túl sokból megoldani
Ampikém, pont neked mondjam? nem 40 W, henm 40 VAr....
|
Bejelentkezés
Hirdetés |