Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Szia!
Például ez egy ilyennel bírsz 24V-ból 9V-ot készíteni. A 7809-re feltétlenül rakj hűtőbordát! Max. 1 ampert bír leadni a kapcsolás.Bővebben: Link
Kösz szépen
7809 ic heLYett jó e a 7805 ic?
A 7805 5V-ot "ad le". Azért 09 a típusjel vége, mert 9V a kimenő feszültsége. Megoldható, hogy 9V legyen a feszültsége a 05-nek, de egyszerűbb, ha veszel egy 09-et, és a rajz alapján megépíted a kapcsolást.
Sziasztok.
Kellene nekem egy jó kis bemenet választó áramkör mondjuk 4-be 1-ki! és egy jo minőségű hangszínt szabályzó kapcsolás ha van nyákterv az még jobb lenne Privátban is jo a válasza vagy ide is akár!
Bemenetválasztónak mondjuk TDA1029.
TDA1029
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni az alábbi tévé javitáshoz kapcsolási rajzot. JVC modell AV288T5EES szériaszám 10710640 elöreis köszönöm szivarvany
Szia!
Biztosan ez a típusa(AV288T5EES)? Ilyet nem ismer a google.
Szia!
Bővebben: Link
Hi!
Ez egy volt mérő nekem hőmérő kellene!
Kedves kollégák! Keresném a kedves nejemnek a TV-jének a rajzát mert ez fontos volna. A készülék tipusa Keysmart 14mo10. Segítségeteket előre is köszönöm:Tóni
Szia!
Az alaplapon kellene keresned valami sassziszámot. A neten semmi infó nincs a típus alapján.
Nagyon szépen köszönöm az eddigi segítséget is ,viszont akkor marad a hagyományos módszer a feltérképezés.Na ezt akartam megúszni de sajna nem jött össze. Még egyszer nagyon köszönöm a gyors és korrekt válaszokat. További jó munkát:Tóni
Hali urak.
Keresek egy 12 voltból 24voltot elő állító inverter rajzot a teljesítmény csekély kb 10watt. Előre is köszi.
Hali!
Kapcsolási rajzot keresek: Thomson RT2350 vagy RT2600 vagy DPL-560 vagy DPL-570 Elsősorban a DSP-board érdekel, de egyben az egész még jobb lenne!
Üdvözlet !
Megcsináltam egy Reflex RX500 as végfok nyáktervét amit ha valaki leellenőrizné azt nagyon megköszönném ! Ha jó akkor megcsinálom a védelmet meg a táp kapcsolást és összeírom az alkatrész listát is hátha valakinek segítség lesz.Segítségeteket köszönöm !
Sziasztok, építettem egy áramkört amiben van egy számláló is, ezt a tekercselőmhöz szeretném használni, eddig nem is lenne gond, úgy gondoltam teszek rá egy érintkezőt, aztán jónapot, igen ám, de egy tekerésre, amikor összezár az érintkező, számol vagy 8-10 et, hát ez így nem jó, ehhez kellene egy pergés mentesítő, de valami megbízható kapcsolás kell, nem kell nagy fordulatra, inkább kisebb fordulatszámok lesznek, de olyan megolás is érdekel, amit össze tudok szerkeszteni a számlálóval és a tengellyel, a számláló a vezetékeinek egyszeri összezárására számolna egyet.
Te egy KIRÁLY srác vagy nagyon köszönöm, további szép napot.
Ez jó lenne, csak az a baj, hogy a számlálóm úgy van kialakítva, hogy a mérő szálat kell a fördre húzni és akkor lép egyet, feszt nem adhatok a bemenetre, itt gondolom, ebben a kapcsolásban a TTL ic kimenetén H vagy L szint van, arra gondoltam ezt megtolom egy opto csatolóval. Talán jó is lenne. Na majd hétvégén kipróbálom, van is ilyen IC-m.
Köccönöm.
Ehhez mit szólnál?Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |