Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
No akko, itt van neked egy fiatal amcsi jány! Ezen van mit fogni.
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2014
Vegyé egy tajwanit, vagy kínait .
Na, jól van fiúk, akkor most a kicsöpögött nyálatokat töröljétek fel szépen a padlóról, mert az asszonyok nagyon rossz szemmel nézik.
Én már csak tudom...
Biztos vagy Te abban, Zolikám?
Az osztályban, ahol tanítok (az egyikben a kettő közül) 40 hallgató van, de abból csak 3 férfi... :hehe: Szerinted? El vagyok kényeztetve a hölgyek által? :yes:
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Édesapám a hónap végén nyugdíjba megy. Megkért, hogy a nyugdíjas búcsúztatóhoz a meghívókat készítsem el. Programot amivel elkészítem már találtam. Viszont Nem tudom mit kellene/illene ráírnom. Valamint milyen képet tennétek rá? Valaki közületek készített már hasonló meghívót. Megköszönném az ötletet, segítséget.
Én az Office programcsomagban lévő Publishert javaslom. Konkrétan milyen kérdésed lenne?
Szia! A publishert ugyan nem ismerem de megnézem azt is. Konkrétan milyen kérdésem lenne?
Gyakorlatilag csak ötletem és képanyagom nincs hozzá. idézetek, versek, képek, stb. Nem tudom eldönteni milyen legyen. Nem akarom, hogy túl érzelgős legyen. De "viccet" sem akarok csinálni belőle. A mostani munkahelyén cirka 35 évig dolgozott. S ennek megfelelően, hangnemben szóljon a többiekhez. Mindössze ezt az egy "mintát" találtam a neten. Valami hasonlót szeretnék. Persze Rózsa nélkül...
Valaki segíthetne nekem, akinek megvan az amerikai pite 7 30perc 50sec.-nál melyik zeneszám kezdődik? Próbáltam kibogarászni a film végén található listából, de nem jöttem rá.
Tessék: Bővebben: Link
Új hangkártya van kilátásban.... Tudna valaki valamit ajánlani?
Csak tippeket vártam volna. De ha már mondod...
5-6 ezer körül többet nem adnék ki érte, itthoni használatra kéne meg kisebb bulikba... (Gondolom most jön az a rész hogy óó hát olyat nem kapok 2154 millió Ft alatt...)
Veszel egy SB Audigy SE-t oszt bőven sok.
Találtam ezt a képet, és nem tudtam kihagyni...
Ottan az nem drága?
Kukucs ide.
Még ha drágább is, szerintem nem drágább mint ha netről rendelem, postával eggyüt.
Üdv. Van itt alaki, aki szépen rajzol portrét?... elég OFF, de elvégre OFF téma máshol hol kérdezhetném meg?...
A kérdésem az, hogy a film.indavideo.hu oldalon online megnézhető filmeket hogy lehetne lementeni?
Valahova csak letölti a gépre miközben megnézem, és azt a tartalmat hol találom? Csak egyszerűen a temporary internet filesben keressek?
Youtube download helper kiterjesztés. Töltsd le és el tudod menteni flv formátumban.
Igen. Magas, szőke, kék szemű, nagymellű. Társ lenne, de nem a ciccnek
A librarian knows everything, what you want...
Hogy is mondjam. Nagymama, hadd játsszam a ciciddel! Jól van kislányom, csak ne vidd messzire. Most akkor melyik a feje? Az alsó kettő (Kétfejű sárkány), vagy a felső? :hehe:
Megfojtana a melleivel, de előtte megerőszakolna
|
Bejelentkezés
Hirdetés |