Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Jókívánság
Köszönjük, hogy itt lehetünk, hogy van ez az oldal, hogy volt valaki, aki kitalálta és azóta is fejleszti, hogy vannak akik önzetlenül segítik a munkáját!
Boldog szülinapot!
Nagyon Boldog Születésnapot HE!!!
Kívánok még nagyon sok eredményekben és sikerekben gazdag éveket. Köszönöm a szüleidnek, hogy világra hoztak, életet adtak Neked. Mi több, hálás vagyok a sok segítségért, amit nyújtottál, Kedves HE! Nagyon örülök, hogy részese lehetek a HE tagságának. És végül, de nem utolsó sorban köszönet a moderátoroknak, akik rendet tartanak az oldalon. Szép munka srácok, csak így tovább.
Gratulalok az uj HEStore fejlesztesekhez (is)!
A KIT bekuldesekkel kapcsolatosan lenne is nehany kerdesem, csak nem tudom melyik temaba ferne bele...
Az, az oldal fejlesztesevel kapcsolatos, kiakadnak a modik ha oda beirom a KITtel kapcsolatos kerdeseimet.
Boldog 4. születésnapot HE!
Kívánok minden jót a továbbiakban is!
Nagyon sok boldog születésnapot a HE-nek . Kitalálójának és fenntartójának .Valamint minden HE rajongónak sikeres füst mentes áramköröket.
Azért én jobban szeretem, ha bennük marad a füst...
De a lényeg: Boldog szülinapot, HE! És köszi mindenkinek az eddigi és jövőbeni munkáját! (A supportnak és a fáradhatatlanul válaszoló fórumtársaknak is.)
Boldog szülinapot Hobbielektronika.hu !!!
Köszönöm, hogy tagja lehetek, hogy van ez az oldal!
KIT-el kapcsolatos kérdésekben: Email
Figyelem! Erre a címre kizárólag KIT fejlesztéssel és beküldéssel kapcsolatos leveleket várunk. Rendelésekkel, és egyéb termék infóval kapcsolatban továbbra is a HEStore.hu központi levélcímét kéretik használni!
Én is így érzek. Míg nem tudtam, hogy létezik a HE akkor is hiányzott, bár nem tudtam milyen és hogy hívják, egyáltalán van-e. Most, hogy tudok róla, nagyon örülök, hogy ennek a családnak is tagja vagyok.
Idézet: „s végül, de nem utolsó sorban köszönet a moderátoroknak, akik rendet tartanak az oldalon. Szép munka srácok, csak így tovább.” A möderátor kollégák nevében is köszönöm.
Éljen soká a HE!
A továbbiakban is,, sikeres fórumozókban,, kapcsolásokban bővelkedő,következő éveket kivánok!
Tartom a jó szokásomat, 3ik alkalommal kezdem.... Sajnos mivel 1000+1 dolgom van igy kevesebbet vagyok gép előtt, ezért már most írom, hogy Minden Kedves fórumtársamnak, és moderátornak Boldog karácsonyi Ünnepeket és ónfüstben gazdag, de leégett elektronikában szegény új évet! Köszönöm az egész éves segítségeteket.
Boldog karácsonyt,és boldog új évet mindenkinek[i]
Én is hasonló jókivánságokat kívánok minden fórumtársamnak és mindenkinek, aki az oldalt fejleszti, fenntartja, moderálja, stb.
Kellemes Karácsonyt és Boldog Újévet kívánok és köszönöm mindenkinek a segítségét ebben az évben is! :kalap:
Áldott, békés karácsonyt kívánok az oldal valamennyi tagjának, olvasójának, moderátor-társának, valamint végül, de korántsem utolsó sorban az oldal üzemeltetőjének!
Én is áldott Karácsonyt és boldog új évet kívánok mindenkinek!
Készültem nektek egy kis ajándékkal is: Bővebben: Link Használjátok egészséggel!
Kívánok mindenkinek nagyon boldog karácsonyt, és meghitt ünnepekeket.
Tungsram : Hegedűs Antal Pál
Hali
En is kivanok minden forumozonak, es a stabnak nagyon Boldog unnepeket. Vili
Attila Mester!
Nagyon köszönjük a fáradozásodat, és szívből gratulálok a komoly, profin megvalósított 3D munkáidhoz! |
Bejelentkezés
Hirdetés |