Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
Sziasztok!
Van két tranziszor amit nem találok semilyen katalógusban, etestleg tudna valaki segíteni mivel lehetne helyetesíteni? Az egyiken ez van írva: S7375 TIP912 A másik ![]() Köszi előre is.
Nézd meg az adatlapot és megkapod a választ.
A 2n222a egy ha jól rémlik 700mA-es 60V-os általános célú kapcsolótranzisztor, tápok kedvelt alkatrésze. Ha a többiek nem haladják meg a határértékeket és még a béta is jó, valamint frekvenciában is megfelel, szerintem mehet. Szerk: A www.alldatasheet.com a Te barátod!! Dolgozz picit!
Hi!
Nekem pont a 2n2222-es tranzisztorra lenne szükségem és nem kapom meg sehol. Nem tom lehet hogy én keresem rosz helyen mert Miskolctól nem messze lakom ![]() ![]() ![]()
Szia,
Én HQ-ban szoktam venni: http://www.hqvideo.hu/pr?srch=2n2222&ls=20&sm=2 Postán is küldenek, ha érdekel. Fut ez több néven is pl.: pn2222 Zoli
Egyébiránt itt is lehet kapni, nagyon rendesek, postán is elküldik.
Hello! Van egy ősrégi tarnazisztorom, pontosan: IRGPC50KD2 -ebből kellene nekem 3 drb, vagy vmi olyasmi helyette, ami "könnyen" beszerezhető. Amúgy találtam datasheetet róla:
http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/126537/IRF/IRGPC50KD2.html Szóval, ha valaki tud segíteni, kérem tegyem meg. Előre köszi mindent! ![]()
Bukall,
Hol szoktal vasarolni? Azert kerdem, hogy olyan helyettesitot irhassak, ami a "te boltodban" is kaphato. Mindenesetre megadom, hogy a Lomexben ha jarsz, ezt a tipust vedd: IRG4PC50UDPBF
Eldurrant egy S 9013 H 331 jelű tranyom. Ha nincs eredeti milyennel helyetesíthetem?
Köszönet a válasz adónak.
Szerintem nétd meg az adatlapját www.alldatasheet.com címen megtalálod...
![]()
Itt az adatlapja a mellékletben.
Mit szólsz a BC337-hez (a hqvideo ajánlotta)
Jó lessz hozzá
![]()
Üdv mindenkinek!
Meg szeretném építeni a mellékelt kapcsolást de,én a bd711-712 helyett bd 249-250-et használnék.(mert az van itthon ![]() ![]()
Szia!
Nyugodtan tehetsz bele BD249-250-t. :yes: Üdv
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok! Van egy masszázsfotelem aminek az elektronikája bedöglött. Elfüstölt egy taranzisztor. Sajnos nem lehet ilyen típust kapni, de nem tudom, hogy mivel lehetne helyettesíteni. Légyszi segítsetek! A tranzisztor: S9013
Rakj helyette bele 2N2222-es tranzisztort. Jó lesz az oda, ha más baja nincs az áramkörnek...
Más baja nincs az áramkörnek.
Azt már kitaláltam, hogy ez a része vezérli a comb masszázst. Amikor még elfüstölve be volt szerelve, akkor folyamatosan ment a motor (szakaszosan kellett volna) Most, hogy kivettem a tranzisztort, egyáltalán nem megy az alja. Remélem jó lesz amit ajánlottál. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |