Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Jókívánság
Eredményekben gazdag, Boldog Új Évet Kívánok minden kedves fórumtársnak, Moderátoroknak, és Topinak!
Boldog Békés füstmentes új évet kívánok minden HE tagnak és az oldal fenntartóinak.
Boldog újévet mindenkinek!
Sikerekben Gazdag, Boldog Új Esztendőt Kívánok Mindenkinek! Szabi
Boldog Új Évet Kívánok fórumozó társaimnak és a Hobbielektronika.hu dolgozóinak !!!
Üdv.: moele
Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok minden HE-s tagnak!
Boldog Újévet kívánok minden Hobbielektronikás tagnak és az oldal szerkesztőinek is!!!
B orongós napok tűnjetek tova
O kkal szomorú ne legyél soha L épteid kísérje töretlen szerencse D erűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre O szoljanak el az óévnek sötét árnyai G úzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idő J öjjön már a rég várt, csodálatos jövő É vek ha múltok, ha elszálltok napok V idámságot, örömet számolatlan adjatok E lfusson most az óévnek malaca T öbbé ne legyen senkinek panasza K erüljön betegség, bánat messzire Í rmagjuk is vesszen mind a semmibe V ágyaid sorra valóra váljanak Á lnok szavak többé ne bántsanak N övekedjen az igaz barátok tábora O kosan élj, ne legyél ostoba K ívánom neked, legyen 365 szép ünneped!
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Kívánok nagyon boldog új évet minden fórumtársamnak!
Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BÚÉK!
* . _/\_ * . .*.*.*.* .
. * ),"( * *˜*•. ˜*•.•*˜ .•*˜ ˜*•. ˜”*°•.˜”*°•.•°*”˜.•°*”˜ .•*˜ Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok! ˜”*°•. ˜*•˜”*°•. ˜*•.•°*”˜”*°•. • ˜•°*”˜˜”*°•. ˜*•˜”*°•. ˜~ _.•*˜ .•°*”˜.•°*”˜”*°
Sziasztok, Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Újév hajnalán megsúgom én néked,
nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok és a gondok, de hogy Te ügyes vagy és könnyedén megoldod!
Sziasztok !
Én is, mint előttem sokan, Kívánok Mindenkinek Boldog Újévet !!!
Minden kedves fórumtársnak wattokban gazdag, Boldog Új Évet Kívánok!
Én is Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok.
Találja meg mindenki azt a jót, szépet amit 2009-ben vagy előtte szertett volna.
Mindenkinek szerelésben, alkatrészben gazdag, boldog új évet kívánok!
Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok az oldal minden látogatójának!
Szilveszternek éjszakáján
Azt kívánom néked Kísérje életed Öröm, szeretet és béke. Örömötök sok, bánatotok semmi. Segítsen az Isten boldognak lenni! Legyetek mindig vidámak, Örüljetek minden szépnek, Én így kívánok nektek BOLDOG ÚJ ÉVET! |
Bejelentkezés
Hirdetés |