Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A moderátor úr késett le a pillanatról?
(0:01)
Úgy látom itt vannak a törzsvendégek! ...megyek vissza dolgozni. B.U.É.K 2010
Naaaa, nem kekeckedünk az Újév alkalmából. :nevetes1:
Zolykám, te mit keresel itt? Neked egy buliba kellene lenned!
BUÉK minden kedves fórumozónak!
Norbertó barátom, buék alkalmából kérhetek egy warn-t?
Ugyanis idén még nem kaptam. Mindent megteszek hogy én legyek az elsőőő, egyém lesz a csíkon napernyőő ........
Mindenkinek Boldog új évet kívánok ismételten!
Aki megy partyzni, annak pedig jó szórakozást! :yes:
egy éve tervezem, legalább egy valami amiben idén én vagyok az első, ez is valami
Én is, én is!!!
Ha kell, még valami moderálandót is beírok! :hehe:
......ne félj, megkapod.......a HE-n is lehet egy jó napod.....
Nagyon nehéz volt leírnom így nem-magyarosan, úgy figyeld fél napig! :yes:
Majdnem kitörte magát az ujjam, úgy kellett kényszeríteni.
Júúj, na ijenntet senem látunkám tölled minden nap . Áááá, nekem is eltörtek az ujjaim.
Hang, fény és adatátvitelben gazdag, programozástól nem mentes Boldog Új esztendőt Kívánok mindnekinek!!
Összesen csak egyszer sikerált nekem is egyet begyűjtenem, akkor is a kedves norberto ajándékozott meg, rögtön, ahogy az első hsz. -em megírtam, egy rakat helyessírási* hibák miatt.
*=ez egy kérés akart lenni! Szeretnék lenni az első harmadik warnoltja, a fórumnak, mert három a magyar igazság(vagy gazság? )!
Na, erre emlékezzetek! Kíváncsi vagyok jövőre kinek jut eszébe először! Sikerült elindítsak egy lavinát?
Nekem már teljesült túlságosan is!
Azóta se tudok mozdulni a szobában!
Nem mert már sajnos hozzámnőtt így állandóan a nyakamban lóg ha akarom ha nem de te már láttad, mit csináljak vele. Pedig csak akkor van nyugton ha lent vagyok a műhelyben mert addig folyamatosan sír ,na azt meg én nem tudom elviselni.Este is úgy csempésztem fel a kabát alatt......
Én nem azt mondom hogy örömből vagyok itthon
De nincs hová menni
Látod?! Látod?! Ebben én vagyok a csúcstartó! :crazya: Ez nem csak egy impulzusnyi!
Tény hogy aranyos, ha már meg van akkor szeresse az ember
Basszus, én ma döbbentem rá, hogy lényegébe kicsiny műhelyembe moccani se tudok, mert a 4-5m2 ami két szinten van, már moccani is alig tudok, lehet lomtalanítani kéne?
Rengeteg...sőt hihhetetlen mennyiségű mindenséggel teli raktár lett a műhelybe, jobbára minden vezeti az áramot, így kidobni nem akarok semmit, lehet csinálok egy "ingyen vihető" hirdetést.
Ma is láttam it pár hirdetést eléggé érdekeseket . Eddig a Droidtrafóról nem tudtam.
Több kiemelés nincs, mer elfogyott a bótba! :hehe:
Meg aztán Topitól is kapok majd barackot a fejemre. |
Bejelentkezés
Hirdetés |