Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Végre megérkezett a 16.-án feladott 23.-i szállításra előrejelzett FOX csomagom tegnap(28.-án). Ez 12 nap volt országon belül. Egy itt vásárolt csomagom, melyet 22.-én feladtak és 28.-i szállítást jeleztek, még sehol. Gondolom az is ideér 2-3 hét alatt...
Röhej, hogy ez a cég még "versenyképes" és igénybe veszik az emberek, mikor még az MPL automatás küldés is ott van másnapra, a GLS szintén.. Sok szerencsét és türelmet aki a FOXPOST-ot választja, nekem elég volt ennyi belőlük.
Mindenhol erőltetik a fox-ot . (nem értem miért?) A jófogáson mindenki azzal akar küldeni. Mondtam az egyik üzletfelemnek, hogy inkább a magyar posta üzleti csomag szolgáltatással postázzunk. Meg is érkezett 2 napon belül. Magyar postánál ha postán maradó csomagot választassz és az nem haladja meg a 2 kilót akkor csak 1499 ft , és ha közel van a posta akkor ez éri meg a legjobban (de ezt nem reklámnak szántam) .
Én sem értem, hisz fénykorában sem volt 3 napnál gyorsabb a szállítás. Jobban szeretem az MPL /GLS automatát, azonkívül, hogy másnapra többnyire itt volt amit azzal küldtek, az MPL olcsóbb is. Sajnos az eladók favorizálják a FOX-ot.
Na igen! A foxhoz mindenféle regisztráció , ilyen-olyan kódok , meg mittudom én mik kellenek. A postánál meg bemész és átveszed a csomagodat (ez csak akkor gáz ha sokan vannak egyébként teljesen jó) . Arról nem is beszélve, hogy foxi automatánál csak kártyával tudsz fizetni
![]() A hozzászólás módosítva: 11:09
Egyszer rendeltem az alzától. Naaa az gyors!!! Tényleg ott volt másnapra, mint a reklámba. Nem is tudom talám tavaj volt
![]()
Igen, Éjfélig leadott rendelést délelőtt a boxba teszik. Nálunk rendszeresen hajnalban már itt van.
Ti szerencsések vagytok
![]() Rókapostával eddig ilyen gondom nem volt, de utoljára valamikor év elején foglalkoztam velük. Házhoz szállítva is adtam már fel automatánál küldeményt, gyorsabban és olcsóbban volt ott, mint a többiekkel. A magyar postát már rég be kellett volna szántani, Kínából egészen a hivatalig tud eljutni a küldeményem, de házhoz már nem hozzák ki. Sima A6-os bubis boríték, amit bedobhattak volna a postaládába gondolkozás nélkül, menjek be érte, álljak sorba, várjam meg, míg elunom az életem. Persze ez csak az olyan extrém időpontokra vonatkozik, mint a reggel tíz, dél, délután kettő, ... Pár oldalt már teleírtam a panaszkönyvükben, de persze semmi nem változik. Ami viszont tényleg jó volt (eddig), az a packeta. Na az három nap alatt Csehországból meghozta a cumót Dunakeszire. Az alkalmazásuk beregisztrálása volt gáz, mert a digis számra nem jött meg az sms, de egy rövid telefonálással ezt megugrottuk. Ez volt a bosszantó része, ami miatt semmi jót nem akartam volna róluk írni. Az automatánál viszont pillanatok alatt tudtam végezni. GLS automata szintén gyors volt, csak azt nem értem, hogy miért nem lehet frissíteni a róla készült képet, meg leírást, amikor áthelyezik valamelyiket.
Kínából én a "Choice" opciót szoktam választani kereséskor. Eddig mindent megtaláltam ezen szolgáltatás keretein belül is, viszont max 14 nap a vállalt szállítás(a gyakorlatban ez 8-10 nap volt eddig). Ha a kosár tartalma eléri a 3500ft-ot akkor ingyenes a szállítás, továbbá a posta is ki van lőve, mert futár hozza korrekt módon, előző nap email, szállítás előtt telefon. Ide mindig az ExpressOne hozta eddig.
Más módszer hosszadalmas és fájdalmas volt. Nekem például a 80x80mm-es kerámia fűtőbetéteket gyűrte be a kézbesítő a postaláda fele akkora résén, amitől mindkettő összetört...
Sajnos az se mindig megoldás. Amikor a 10$ akár három-négy-öt tételből jön össze, akkor előfordul, hogy külön szállítóval érkeznek meg. Az egyik legutóbbi tételem volt ilyen - choice opció volt rajta, első nap jött az expressOne, másnap a GLS, harmadikként a posta pár héttel később küldött értesítést, hogy menjek be érte...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |