Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha már itt tartunk nekem meg ezek. Még karácsony előtt mentem le a partra - kb. 5 km.
Ez lehet, hogy csak egy régi printscreen, csupán a Sajátgép ikonja valódi!
Matyi, a legelső kép az marha jó lett, teljesen művészi! :kalap:
Nincs meg sokkal-sokkal nagyobban?
Csinálsz egy mappát az asztalra ikonok névvel és belehúzod az ikonokat.Késöbb csinálsz mégegyet meg mégegyet ikonok 2,3,4,5,stb. ...
Aztán ikonmappák1, ikonmappák2... Egy doboz kavington és tudod is mi hól van...
Szépjóestét!
Lehetőleg próbálom tisztán tartani az asztalom. néha sikerül néha nem. Szerintetek van értelme annak, hogy germicidcsövekkel fertőtleníteném a bejövő ivóvizet?
Nem sok, mivel a klór elvégzi helyette. Egyébként hol találsz nyomásálló plexit vagy más átlátszó csövet?
Akkor szagmentesítőt kell szerezzek
Bejövő ivóvizet fertőtleníti a vízmű.
Nekem a dolgaim vannak hasonló módon "rendszerezve" az egyik meghajtón. Már pár éve megvan a szisztéma, van egy névtelen mappa, amiben egy új mappa, majd ebben sorra cuccok, cuccok1, cuccok123, stb. Amikor kell valami, akkor végig kell hogy nézzem mindet és néha érdekes őskőkori leletekre bukkanok.
Szokott áthozni anyósom egy-egy csirkét minden héten, - ők még tartanak, - de azon még nem láttam tollat soha.
Valószínűleg, mert a házi csirkéknek, tehát amelyek nem ezerszámra egy gyárban csipegetnek, azoknak le van vágva előre, meg vannak nyirbálva az elszökés lehetőségének kizárása miatt. Meg hát biztos típusa is válogatja, hogy melyiknek milyen sűrű, széles, hosszú, stb.
Persze, mert ők már titokban gyártják belőle a NYÁKot a sufniban.
Aztán majd nemsokára lehet kapni a BIO-NYÁK-okat
Az ám! Win2K!
Tiggersoft, így gondoltad? Vagy így?
Az 1. az igen jó! A 2. már egyszerűbb, csak olyan hátteret kell csinálni. Mondjuk a lomtárnak lehetett volna egy Trash mező.
Nekem egyből feltelepült, nem kellett ilyeneket beállítanom.
Persze a háttérképed szép, de ha tényleg érdekel, akkor egy két kép a programból, jelenlegi lakásunk, alaprajzát rajzoltam be valamelyik este. Természetesen statikát nem tud, viszont ingyenes program, míg társai amelyekkel eddig találkoztam nem. (És most látom a doboz bútorelemmel akár deszkát is lehet létrehozni)
Látványos de sajna kavington nélkül is meg lehet találni mindent...
épp kerestem valamit a googlén..
De ami a kép találatok között volt az hihetetlen Erős idegzetűeknek
Remélem lesz benne vendégszoba, hogy adott esetben ne kelljen a háziúrnak horkolást hallgatni
Úristen! :eek2: Ez nem hús-vér ember. Mivel hiányzik belőle a hús. Ilyen képeket utoljára a II. világháborús megsemmisítő táborokról készült felvételek között láttam.
Én sem vagyok valami vastag...de ez már tényleg sokkoló!Az én asszonykám ebből kiadna legalább 5-öt.
Hát ha ps, ha nem, akkor is dúrva...
Jaa és egy vicces komment: Idézet: „Az az igaság hogy én egy kicsit erősebb testalkatú nő vagyok és az én véleményem szerint az éretteb pasik inkább azokra hajtanak akiken lehet mit fogni. Ezt tapasztalatból mondom.” Neeeem, ezt azért mondja mert tudja, hogy kövér és ezzel nyugtatja magát.
Én személy szerint, nem bukom a csontrakétákra
Nyugi állítható a falvastagság! Egy 40-es téglafal már elég jól hangszigetel, talán elég lesz
Nem szép tőlük, hogy mindig csak a csirkét hozzák át.
Tényleg durva. (Durva, csak így simán.)
De a másiknál miből gondolod, hogy kövér? Te még az anorexiásoknál tartasz? (Majd eg pár év múlva...) |
Bejelentkezés
Hirdetés |