Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Hát pedig neked akartam felajánlani a PL36-os csöveimet !
Miért nem építesz belőle te? Lehetne egy zárt dobozos felsőanódos PP erősítőd.
Ne..m akarok építkezni belőle , majd elcsereberélem meg vannak 500-504 -ek is mondjuk mind használt de van 20-30 darabnyi, de azokból sem akarok erősítőt . Igazából a felsőanódos csövek nem nagyon inspirálnak , bár van egynehány GMI-6-os csövem talán abból ha lehetne valamit konstruálni arra még befizetnék .Csak nem tudom hogy a GMI-ből mit lehetne kihozni , meg egyáltalán alkalmas lenne-e erősítő építésre ? Bővebben: Link
Ne már
A vidi erre jó? Nekem van itthon 2Db vadi új ilyen hangszóró. Én nyitottam ki a gyári csomagolást. összesen 1 óra van a hangszórókban :hide:
Sajnálom.
A PL36 gyönyörű és nem csak a felső anódja miatt
Szerintem megteszi. Jó kis szélessávú papír hangszóró.
De jó látni...Ismerős nekem ez az erősítő, mintha valaki itt a fórumon csinálta/felújította volna.A 4 cső közötti fojtóra emlékszem...
Tudom, szép a fejelése is. Győzött a lustaság meg a kényelem. Azért ez is felsőanódos.
Tudom hogy "jó kis papír".. De hihetetlenül merev
Most 20W,és 320V a tápom.Múltkor kipróbáltam 400-420V-tal kíváncsiságból,akkor 38W-ot mértem.
Nekem 400V lesz majd a tápom terhelten. Elég komoly a kimenő teljesítmény.
Keress rá a nickre, van hasonló nevű fórumtag. Szerintem az övé.
Valóban, nem rossz csövek ezek a PL500/504-esek, és sok van belőlük.
üdv
Szia!
Itt ha valakinek megvan az nem véletlenül. Nekem könyvbe van meg, de inkább meg se vettem volna. Kár volt azért pénzt kiadni. Itt a fórumon többet segítenek mint ami a könyvbe van. /Tapasztalat/
Aha! Ez még úgy 20%-al "húsosabb" darab mint ami eredetileg a Philips 648 A-ban volt az EBL21 után és az előtt a hagszóró előtt amire ez a kimenő lesz akasztva! Pedíg az is szokatlanúl "túl" volt méretezve a szokásos 3-4 ncm-esekhez képest :yes:
Laci, ez az egyik kupakolásra váró példány, majd beszélünk! üdv
Pont ezért de már meglesz nemsoká(ha minden igaz)! azért kiindulási alapnak nem lehet annyira rossz. Azért még sem kérdezhetek meg minden apró dolgot itt.
OSullivan a hentesunk neve is
Háááááááát Ismerem ezt az erősítőt, emlékszem a négy előfokcső közé betett fojtóra, még szóltunk is, hogy nem lesz valami jó ötlet .. Na pl. ez egy tipikus példája a rossz hangú gitárerősítőnek ! (Bár a VIDI hangszórókat elfogadnám, de nem gitárra )
Rossz példája az anyád picikéje! Azóta már kijavítottam, és a fojtó ott nagyon jó helyen van benne, ha annyira zavar ne nézd a képeket! Azóta meg lett csinálva, nagyon jól szól már! És nem illik a másik háta mögött beszélni a dologról, mert meghallja és balhé lesz!!! És a Vidi hangszóróimról meg gyorsan mondjál le! Mellesleg készül egy "normálisabb" gitárerősítő, amiben ilyen hiba nincs. Korrektül van felépítve és az elrendezése is szabványos.
Nem a hátad mögött beszéltem itt vagyok !
Régen nagyon nagy snooker fanatikus voltam, és még innét maradt ez a nicknév
Sziasztok!
Nem tudom, ez mennyire felel meg nektek: Trafólemezek Szerk.: Mégegyszer megnéztem a hirdetést, ezt nem hiszem, hogy fel tudjátok használni, kivéve, ha csak nincsen gépetek a profilok kivágásához... De találtam rezet is! Bővebben: Link
Ez jó! Ez tetszik nagyon!
Helló!
Valamilyen cnc stancoló gépen (trumatic) el tudnám képzelni a lemezek megmunkálását,kérdés hogy nem túl rozsdásak,és vastagok e ezek a lemezek kimenő trafónak. |
Bejelentkezés
Hirdetés |